.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Закъснява ми...

Знам, че такива като мен са ви омръзнали, но съм на ръба да се срина от нерви
    На 17 съм и съм девствена, но с приятелят ми последният път се възбудихме .. без да се усети е свършил в панталоните си, но по-късно се изми. стигна се и до момент в който ми бъркаше в гащите и само ме галеше.. не е вкарвал пенисът си в мен и се надявам да не е имал сперма по ръцете .. но вече 2ри ден ми закъснява( нещо което никога не е било)
    страх ме за евентуална бременност, защото :
    1. бях в овулация
    2. може по ръцете му да е останало нещо
    3. четох в статия в която се посочваше че има 5% възможност да забременнее жената чрез пренасяне на сперма ..

кажете ми че съм луда и ме успокойте .. а другата седмица ще си направя и тест за да се съвзема ..

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

а да и да не забравя че гърдите ми ми изглеждат по-голями ..

Abe momiche ,
    ako ot tova se zabremenqvashe , Ozonovata dupka shteshe da e naj-malkoqt problem .....

Град
    На изток от рая
    Бе не се излагай ма
    Сперматозоидите живеят няколко секунди,а той даже се е и мил.
    Освен ако не е имало някакъв мега сперматозоид който издържа на кислородна среда
    А и,тоя щом свършва в гащите не ми се мисли за секс

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    Primorsko
    1во да ви кажа (за неинформираните) сперматозоидите жижеят 5дни! :P А Иначе извиняваи ма ти наистина си луда да си правиш тест за бременност когато даже не сте спали!
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от vikiiitooo
    1во да ви кажа (за неинформираните) сперматозоидите жижеят 5дни! :P А Иначе извиняваи ма ти наистина си луда да си правиш тест за бременност когато даже не сте спали!
    Да бе,в хладилника нали

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Цитирай Първоначално написано от vikiiitooo
    Да бе,в хладилника нали
    a "информираните" да вземат да се образоват...

Супер фен
    Не се вкарвай във филми, няма как да си бременна.

Излишно се вкарваш във филми.
    Сперматозоидите, колкото и да ти се иска, не се телепортират ей така.. а да не говорим и че се е измил.
    Това, че ти закъснява може да е и заради времето, и най-вече заради притеснението ти. А че гърдите ти са станали по-големи... нормално.. ПМС (предменструален синдром).
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ми да луда си,защото сперматозоидите умират почти веднага.Успокой се може и по други причини да ти закъснява.

Споко ма, има много други фактори, които влияят на цикъла. Дали ще е климат или психически неразположения, все променя нещата, докато си в пубертета.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Сперматозоидите, колкото и да ти се иска, не се телепортират ей така.. а да не говорим и че се е измил.
    Това, че ти закъснява може да е и заради времето, и най-вече заради притеснението ти. А че гърдите ти са станали по-големи... нормално.. ПМС (предменструален синдром).
    Нямам какво повече да допълня...

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Нямам какво повече да допълня...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Parvo ot tva ne moje da se zabremenee qzak na 17 godini si apak nishto ne znaesh.
    Vtoro i da si zabremenqla nie kakvo mojem da ti pomognem?
    Ne poznavam nikav akusher v toq forum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си