- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Препоръчайте ми книги, които да прочета
Ami ``Twilight`` , ``New Moon``, ``Eclipse`` . Tva sa 3 poredni 4asti za 1 istoriq stava vupros. Oba4e sa na angliiski. A ina4e ``Svetut na Ali`` sa qki i 3te 4asti oba4e te sa samo za razvedrqvane a ne za obogatqvane na re4nika :P
The Prodigy = The legend!
Здравейте отново.
Записах си всички книги които споменахте и много благодаря.
Също някой пита на колко години съм и какви книги предпочитам:
Ами искам книги като за голям человек .На 16 години съм , ама искам да се развивам , а не да тъпча на едно място. И харесвам книги както каза Muse_of_madness "с правилно око могат лесно да бъдат видени под повърхността се отличават с присъщ на малко автори гений , съдържателни , оригинален замисъл , множество по-дълбоки идеи. "
Някакви психологически ли фолосовски ли не знам как се наричат.Някакви в/у които да мислиш , запомнящи се, логически...
Ако се сещате пишете още.
Аа и да кажа, че повечето издадени книги в Бг на Агата Кристи вече съм ги прочела. Изключително интересни са.![]()
samuil-dimitur talev
malkata dorit-charlz dikens
sreshta na silite-stefan dichev
dvoinata lothen
jelezniqt svetilnik
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
A znae6 li angliiski? Italqnski? Kvi ezici znae6?![]()
The Prodigy = The legend!
Относно Пратчет- в БГ уикипедията има списък на произведенията му за Света на Диска, всяко от които си пише общо взето за какво се отнася. Харесай си.Първоначално написано от peZz
ЛИНК
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Прочети обезателно „1984“ на Оруел и „Фаренхайт 451“ на Бредбъри. Най-хубавите книги, които съм чел в последните три години.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
В момента чета "Властелинът на Пръстените" - наистина невероятна книга!![]()
Аз ти препоръчвам "Хари Потър", готина литература, увлекателна поредица за всички възрасти, без опастност да ти стане досадна. Можеш и на Тери Пратчет да прочетеш разни книжки, но не се захващай да четеш книги като Дон Кихот или такива на Достоевски или Толкин. Пауло Куельо също не е добър избор. Това препоръчвам единствено на авторката въз основа на база от лични впечатления. За останалите, не ме карайте да се обосновавам защо.
Джордж Р.Р. Мартин - Песен за огън и лед
е тфа е велико.
обожавам я <3
хубаво е, че си се усетила навреме, че затъпяваш, защого 85% от хората на нашата възраст не се усещат.
което е тъпо.
I must believe
There's more above us and below
I must believe
Stranded with this bitch called hope
It keeps me here
When all I wanna do is go
It keeps me here
When all I wanna do is disappear
Миро галфон, ти не я четеПървоначално написано от miroslavtn
![]()
Raise your fist!
аха, ама започна вече да я размива и Мартин, поразочарова ме. сега ще видим следващата с по-главните герои как ще еПървоначално написано от dumbsy
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
да, обаче тя докато излезе -.-Първоначално написано от ScionOfStorm
от 100 години се канят да я пускат -.-
I must believe
There's more above us and below
I must believe
Stranded with this bitch called hope
It keeps me here
When all I wanna do is go
It keeps me here
When all I wanna do is disappear
Twilight![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
Ако ти се чете нещо по-простичко,бих ти препоръчала като за начало "Без дом" на Хектор Мало.Много хубава книга.
Иначе Хари Потър също е доста добър избор.![]()