.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    do predi 5 meseca abi4ah istinski....sega silno se nadqvam da sum go zabravila,za6toto praveh za nego 4udesa samo i samo za da mu ugodq a toi ne go i razbra

Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat
    вчера напълних на една гъза с любофф , ся съм на 7-ото небе
    брау човеко.. дай боже всекиму такова щастие

а сега по темата.. преди няколко месеца за пореден път се събрахме с бившия ми приятел, които бях касала няколко пъти и които все още ме обича и аз обичам. Но съм си малко шматчица и въпреки едни мои глупости, още сме си приятели и "се искаме", но е малко невъзможно.. но казах накратко, така че преди около.. не май никога не ми се е случвало, спирам се от такива чувства, тъй като ми е рано да мисля да споделям живота си само с един човек далечна ми е мисълта

Цитирай Първоначално написано от zay4e
    Predi edna godina se 4uvstvah taka
    + 1

Мега фен Аватара на iiirish
    в момента съм повече от влюбена, но дали искам да го обичам цял живот... хахаха незнам, мъж е все пак

Преди две-три седмици имаше период, в който се чувствах така. Всичко ти е розово, нямаш проблеми, но когато чувствата не са истински бързо падаш и то от високо.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

преди три години
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Преди два дена... много нависоко летях...влюбена..загубена...о баче като паднеш мн мн боли
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: кога сте били ...

Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    Koga ste bili istinski ama istinski vlubeni?Koga 6te 4yvstvali 4e moje6e vsi4ko i 4e 4oveka koito obi4ate 6te go obi4ate cql jivot?Pi6ete
    Не мога да кажа кога ..
    Мога да кажа , че сега съм
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

vlyubvala sym se samo vednyj. v momenta ne sym vlyubena v tozi chovek, no znaq che absolutno vinagi, kogato i da e bih mogla da go obicham
    inache adski mnogo myje sa me privlichali... no ne sym obichala taka silno kakto nego

На 14 се запознах с Момичето, ходихме 2 години(до преди 1 месец), които бяха най-прекрасните в целия ми живот, всичко продължи почти година, когато се реазделихме, защото тя не чувствала същото вече и искала да бъде свободна.... Но с нея се чувствах сякаш мога да изкача Еверест, обичах я безумно, бях луд по нея. И мисля че това е голямата любов на моя живот
    Skype - detekt0441

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Ами може би сега, обаче това си има и своите лоши страни...
    Съгласна съм. Сега съм в подобна ситуация да обичам едно момче до болка, красиво е, но като виждам колко нерви има покрай всичко, колко неща допълнително са ми на главата, се чудя дали на 16 е трябвало да се въвличам в нещо такова...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен
    Ми преди около 1-2 месеца беше така...
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Blab
    В седми клас... демек, преди 5 години.
    След това имах само 1 истинско влюбване... а сега никой не може да накара сърцето ми да трепне...

sega sum vlubena i sum napravo na grebena na vulata deto se vika....

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ReNiTy_VArna
    Цитирай Първоначално написано от amazonko
    Преди 4 месеца бях на 7-ото небе заштото знаех 4е ште продалйи за винаги но не са полу4и
    Moля те пиши грамотно! КАЗВА СЕ ЩЕ,а не "ште",а пък думата след това въобще не я разбирам!

А аз се чувствам исктински щастлива сега...всъщност това щастие е от година насам...
    Думата е продължи!Явно не можеш да се сетиш сама!!Личи си че авторката на поста не е запозната с кирилицата,а пък ти си мн заядлива!
    Ама щом сме почнали!1во ИЗГОВАРЯ се "ште",но се пише "ще",защото тука не говорим ,а пишем!!!Така че другия път като тръгнеш да правиш забележки си оформи мисълта правилно!!!
    П.П. По темата не не съм!!

--------------------------------------------------------

мм .. на 19ти януари.. нещото продължи .. до 2ри февруари .. бтв, с момчето се знайхме от години.. и аз мн го харесвах, но нещата не се получаваха .. та в крайна сметка, един ден .. всичко просто се случи ... тогава щом плаках от радост, значи направете си сметка ...

а след т'ва.. така влюбена май не съм била... за съжаление
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, кога, когато тръгнах с него.

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Ами може би сега, обаче това си има и своите лоши страни...
    +1

mislq che ne sum bila istinski vliubena

Just laying on the beach and having fun...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си