- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кога сте били ...
do predi 5 meseca abi4ah istinski....sega silno se nadqvam da sum go zabravila,za6toto praveh za nego 4udesa samo i samo za da mu ugodq a toi ne go i razbra![]()
брау човеко.. дай боже всекиму такова щастиеПървоначално написано от BringBackDaBeat
а сега по темата.. преди няколко месеца за пореден път се събрахме с бившия ми приятел, които бях касала няколко пъти и които все още ме обича и аз обичам. Но съм си малко шматчица и въпреки едни мои глупости, още сме си приятели и "се искаме", но е малко невъзможно.. но казах накратко, така че преди около.. не май никога не ми се е случвало, спирам се от такива чувства, тъй като ми е рано да мисля да споделям живота си само с един човекдалечна ми е мисълта
![]()
+ 1Първоначално написано от zay4e
в момента съм повече от влюбена, но дали искам да го обичам цял живот... хахаха незнам, мъж е все пак![]()
v momenta
Преди две-три седмици имаше период, в който се чувствах така. Всичко ти е розово, нямаш проблеми, но когато чувствата не са истински бързо падаш и то от високо.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
преди три години![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Преди два дена... много нависоко летях...влюбена..загубена...о баче като паднеш мн мн боли![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Не мога да кажа кога ..Първоначално написано от Magic_Girl
Мога да кажа , че сега съм![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
vlyubvala sym se samo vednyj. v momenta ne sym vlyubena v tozi chovek, no znaq che absolutno vinagi, kogato i da e bih mogla da go obicham![]()
inache adski mnogo myje sa me privlichali... no ne sym obichala taka silno kakto nego![]()
На 14 се запознах с Момичето, ходихме 2 години(до преди 1 месец), които бяха най-прекрасните в целия ми живот, всичко продължи почти година, когато се реазделихме, защото тя не чувствала същото вече и искала да бъде свободна.... Но с нея се чувствах сякаш мога да изкача Еверест, обичах я безумно, бях луд по нея. И мисля че това е голямата любов на моя живот![]()
Skype - detekt0441
Съгласна съм. Сега съм в подобна ситуация да обичам едно момче до болка, красиво е, но като виждам колко нерви има покрай всичко, колко неща допълнително са ми на главата, се чудя дали на 16 е трябвало да се въвличам в нещо такова...Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ми преди около 1-2 месеца беше така...
nicolepcd
В седми клас... демек, преди 5 години.
След това имах само 1 истинско влюбване... а сега никой не може да накара сърцето ми да трепне...
sega sum vlubena i sum napravo na grebena na vulata deto se vika....
Думата е продължи!Явно не можеш да се сетиш сама!!Личи си че авторката на поста не е запозната с кирилицата,а пък ти си мн заядлива!Първоначално написано от ReNiTy_VArna
Ама щом сме почнали!1во ИЗГОВАРЯ се "ште",но се пише "ще",защото тука не говорим ,а пишем!!!Така че другия път като тръгнеш да правиш забележки си оформи мисълта правилно!!!![]()
П.П. По темата не не съм!!
--------------------------------------------------------
мм .. на 19ти януари.. нещото продължи .. до 2ри февруари .. бтв, с момчето се знайхме от години.. и аз мн го харесвах, но нещата не се получаваха .. та в крайна сметка, един ден .. всичко просто се случи ... тогава щом плаках от радост, значи направете си сметка ...
а след т'ва.. така влюбена май не съм била... за съжаление
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!