- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кога сте били ...
Koga ste bili istinski ama istinski vlubeni?Koga 6te 4yvstvali 4e moje6e vsi4ko i 4e 4oveka koito obi4ate 6te go obi4ate cql jivot?Pi6ete![]()
Преди 4 месеца бях на 7-ото небе заштото знаех 4е ште продалйи за винаги но не са полу4и![]()
Moля те пиши грамотно! КАЗВА СЕ ЩЕ,а не "ште",а пък думата след това въобще не я разбирам!Първоначално написано от amazonko
А аз се чувствам исктински щастлива сега...всъщност това щастие е от година насам...
SEX NA EKS!
Първоначално написано от Magic_Girl
Ami do predi okolo 9 meseca si4ko prodalji malko pove4e ot godina i polovina ama sadbata ni razdeli i sam ubeden 4e ve4na liubov nqma![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Predi edna godina se 4uvstvah taka
Досега , не съм изпитвал такова нещо , за съжаление !![]()
вчера напълних на една гъза с любофф , ся съм на 7-ото небе![]()
Много отдавна... преди година и нещо трябва да е било
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ами може би сега, обаче това си има и своите лоши страни...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
+1Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Първоначално написано от Riot
Преди 2 месеца се чувствах така...![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Zna4i...ne sam bila istinski vlubena bila sam no...ne sam bila sposobna na vs za 4oveka a koga sam si mislila 4e moga vs li xax stiga da poiskam ne6to go polu4avam nezavisimo kak.. :]
do predi 1 mesec.. ;( vsi4ko svu6ti .....
za sq nesam se po4uvstval taka........![]()
Е това е .... наглост! Прост си като диски принко.Първоначално написано от BringBackDaBeat
еми може би в момента...ще видим до къде ще стигнат нещата :P
nikoga ne sym si mislila,4e moga da obi4am nqkogo cql jivot![]()
someone else...
От една година вече съм така и се надявам да продължи още дълго време![]()
![]()
![]()