- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършването
Здравейте моя проблем е друг и не сам сигурен дали е проблем точно но ... като права секс с приятелката ми и го правя 2 часа немога да свърша ако не го направя с чикия ... и днес за проба направихме три пати свърших ръчно и след това само както го пипнах и пак е готов за още![]()
съсвсем сериозно говоря ... дали може да има някакъв проблем .. и парвият ми път беше 1 час и 20 минути ....Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Дано се намери некой дет разбира![]()
От скоро ли правиш секс?
Голям размер на картинката! /machoka/
Ми неПървоначално написано от mi6ito2
предложение
No BaSs No FuN !!!
Ми при много момчета е срещано това в началото на половия си живот да не могат да свършат без да си помогнат с ръка,при всеки е различно колко време е така,но ще се оправиш временно е товаА имаче това че издържаш повече време не лошо :P
ми мацка мен не ме притеснява това че свършвам бавно точно обратното просто си мисля да няма някаква нередност ... иначе сигурно е добре мацката да ме води 0:3 в оргазмите за 2 часа ...Първоначално написано от mi6ito2
![]()
No BaSs No FuN !!!
ахх тии чекиджия такъв :P
Taka e!Първоначално написано от ImpulseTrade
za drugoto kakto ti kazah 6te se oprai
![]()
Ми когато се налга защо неПървоначално написано от BringBackDaBeat
![]()
No BaSs No FuN !!!
аз не искам да се оправя смисал аз го знам това че парвите пъти се притесняваш това онова .... но при мен няма никакво притеснение .. така е се едно винаги сме били голи един до друг все ми е едно значи не е заради това ...Първоначално написано от mi6ito2
![]()
No BaSs No FuN !!!
Nee ne e ot pritesnenie,kato navik ne6to takovaПървоначално написано от ImpulseTrade
Първоначално написано от mi6ito2
![]()
Да си имам хубавият навик
![]()
ти си ми парвият приятел във форума ...
![]()
No BaSs No FuN !!!
ХАХ ТРОГНАТА СЪМ![]()
и така трябва ... :PПървоначално написано от mi6ito2
No BaSs No FuN !!!
........................ секи луд с номера си ......
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Първоначално написано от Xtuning
![]()
No BaSs No FuN !!!
Завиждам ти честно казано, но това не е отговор на въпроса ти.Първоначално написано от ImpulseTrade
Ами според мен зависи от 3 неща:
-Зависи от самото устройство на тялото ти, някои свършват бързо други бавно.
-Зависи от устройството на тялото на момичето, ако е по тясна... ще свършиш по-бързо, ако не по-бавно.
-Зависи много какво правите, поза, бързина, правите ли някои интересни завъртулки и т.н.
Но с 2 ръце гласувам, че е нормално даже много мъже включително и аз пак ти казвам завиждат![]()
Ми разбираш ли , че момичето е красавица и половина ... позите и аз да съм активния и тя да е активната това еПървоначално написано от detekt
И няма за какво да завиждаш
то след 2-рия час ти писва
![]()
![]()
No BaSs No FuN !!!
наистина е отвратително и по някое време земеш че я протъкаш или тя тебе .... тога е също кофтиама наистина е нормално и с времето би трябвало да се нормализира ... поне аз сега нямам такъв проблем , в смисъл такъв че с времето ще си сверите часовниците с нея
поне при мене беше така въпреки че с моята съм вече 2 години и 8 месеца така че имах доста време за сверяване с нея
сега горе долу за около 45 мин до час работата е 1х1 , но вече е рядко това до час ... зависи си и много и от самата възбуда
и колко сте си свикнали
Проблемът е в твоя Windows, аз със Linux проблеми нямам!
е при нас към 1 час е 0:2 за нея към 2-рия час 0:3 и такам дано се синхронизирамеПървоначално написано от shturo
![]()
![]()
No BaSs No FuN !!!
i ta kakuv ti e vuprosa 4e nemojesh da se izrazish? tursish nqkoi da te pohfali![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]