.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    i ta kakuv ti e vuprosa 4e nemojesh da se izrazish? tursish nqkoi da te pohfali
    10 поста по нагоре питах 100 пъти дали има нещо тревожно във това не си взимам оная работа на ебевка ... ти ако избиваш комплекси кажи си ...
    No BaSs No FuN !!!

А бе пич.. къде си тръгнал да слушаш съветите на 14-15-годишните "опитни" лапета..

Аз бих ти задал въпрос:
    А какво ли ще стане като станеш на 35-40... дано до тогава да си намериш цаката, че..;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: Свършването

Цитирай Първоначално написано от ImpulseTrade
    Здравейте моя проблем е друг и не сам сигурен дали е проблем точно но ... като права секс с приятелката ми и го правя 2 часа немога да свърша ако не го направя с чикия ... и днес за проба направихме три пати свърших ръчно и след това само както го пипнах и пак е готов за още
    ами момичето не те възбужда ! а с чикията ако го практикуваш редовно естествено че ще стане така и аз имах този проблем преди 4 години или 5 надявам се да се оправиш прави повече секс и чикий по-рядко

Времее да се обединим!

Re: Свършването

Цитирай Първоначално написано от hackers
    Цитирай Първоначално написано от ImpulseTrade
    Здравейте моя проблем е друг и не сам сигурен дали е проблем точно но ... като права секс с приятелката ми и го правя 2 часа немога да свърша ако не го направя с чикия ... и днес за проба направихме три пати свърших ръчно и след това само както го пипнах и пак е готов за още
    ами момичето не те възбужда ! а с чикията ако го практикуваш редовно естествено че ще стане така и аз имах този проблем преди 4 години или 5 надявам се да се оправиш прави повече секс и чикий по-рядко
    Ема спрел съм ги
    No BaSs No FuN !!!

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    А бе пич.. къде си тръгнал да слушаш съветите на 14-15-годишните "опитни" лапета..

Аз бих ти задал въпрос:
    А какво ли ще стане като станеш на 35-40... дано до тогава да си намериш цаката, че..;д
    еми и да не си я намера ще съм уникат
    No BaSs No FuN !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си