.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

След бръснене на триъгълника кожата ми се зачервява

zdraveite na vsi4ki iskam da popitam edin vapros, predpolagam 4e i drygi momi4eta imat tozi problem, eto kakvo e kogato se primahvam kosmi4kite si otdoly na priagalnika obiknovenno s brasnene -kojata mi se za4ervqva,za6toto e mnogo mnogo 4yvstvitelna i e malko nepriqtno yse6taneto kakvo moje da mi prepora4ate molq za savet

т.1 и т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

hottie
    Guest
    Ами да не се бръснеш мога да ти препоръчам Аз лично си правя кола маска и е много по-гладко,меко и издържа по-дълго..много по-дълго. Други го правят и с епилатор.

не ги махай със самобръсначка , а иди на козметик...а ако толкова държиш да ги бръснеш,недей на сухо,ползвай пяна за бръснене или просто сапун...ии се насочи към бръсначки с 3-4 ножчета,за да премахват космите с едно движение...и след това се мажи с кремче препоръчвам nivea soft

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами да не се бръснеш мога да ти препоръчам Аз лично си правя кола маска и е много по-гладко,меко и издържа по-дълго..много по-дълго. Други го правят и с епилатор.
    Ти па не се обяснявай така с подробности, че ми става хубаво

С кола-та си е истината.
    И като се бръснеш - не се бръсни на контра, а настрани! - от ляво надясно или отбратнбото, пак става добре, само дето не се дразни така кожата
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh

С кола-та си е истината.
    И като се бръснеш - не се бръсни на контра, а настрани! - от ляво надясно или отбратнбото, пак става добре, само дето не се дразни така кожата
    извинявай забравих колко си чувствителен

Ахахаахх,а ся де.
    Мне бе, просто ми е голяма фантазията и си представям директнои каквото чета
    :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Primorsko
    Хахахахаха Мане кви сте някои Разбивате ме
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Цитирай Първоначално написано от vikiiitooo
    Хахахахаха Мане кви сте някои Разбивате ме
    +1

Град
    STARA ZAGORA
    mi to hubu ot lqvo nadqsno i obratnata..ama bodeee... ama mai e nai-dobriq variant ;D

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh

С кола-та си е истината.
    +1 Btw i az si i predstavih kakvo meko i nejno e stanalo sled kola maskata
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Хихи ми не се бръсни бе сладурке.Мойта кожа явно е още по-чувствителна и дори пъпчици ми излизат.Аз зимата ги махам с кремче, а лятото на кола маска щото нали бански ала бала тряа сичко да е изрядно.Друг вариант май няма иначе непрекъснато ще се зачервяваш.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си