.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: мотифче

Guest
    Да ви сера на хранителните режими?

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12

Абе я оставете тези измишльотини!Спорта му е майката!Като толкова ви мързи не отслабвайте, но спорта е най-здравословния начин за сваляне на килограми
    apfff mi murzi ni i kfo ot tfa ima i drugi na4ini da svali6 kilogrami
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Цитирай Първоначално написано от bonbon4e__f

Абе я оставете тези измишльотини!Спорта му е майката!Като толкова ви мързи не отслабвайте, но спорта е най-здравословния начин за сваляне на килограми
    Естествено, че има. Но те не са полезни (повечето или всички всъщност), знаеш го нали?

Просто успех да отслабнеш от дъвки...
    ако от тях се отслабваше до сега щях 100 пъти да съм станала супермодел.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Ми то и аз си ги купих прословутите дъвки и гледам да се ограничавам в сладкото и газираното , по 1 час на ден скачам на въже , въртя обръч и правя коремни преси иии днес вече 6 дъвчици си отидоха Да се надяваме , че ще има ефект...Аз мисля да ям дъвка през всеки два часа , за да е по-ефикасно...Не съм много обнадеждена , но след като вие сте сваляли по 6 кг , то тогава защо и аз да не пробвам

Добре бе като не е здравословно със дъвки да се свалят килограми не сваляйте така бе!Не съм ви опряла пистолет в главага и да ви карам да отслабвате със дъвки нали ?!Като си отслабвате със спорт - ми продължавайте браво !!! И не се правете са ,че тва го казвате за наше здраве щото е ясно ,че ви е се тая ... така ,че по добре не спамете излишно !

Ние сме решили да пробваме със дъвки ... вие със спорт - всеки си има собствен метод ,не ни налагайте вашия!

Мега фен Аватара на EarthShaker

има други начини ама не с ДЪВКИ, нали се сещаш

момичета и момчета, вие сте или ЛУДИ или адски ама абсолютно съвършенни ТЪПАЦИ!
    Защо пълните джобовете на олигофрените, които стоят зад тази глупост?
    ЗАЩОТО СТЕ ЗЛЕ И ТОВА Е!!! КАТО ГАЛОШИ ВЕЕ

хубаво би било да се отслабваше от дъвки...

ама не може!

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker

има други начини ама не с ДЪВКИ, нали се сещаш

момичета и момчета, вие сте или ЛУДИ или адски ама абсолютно съвършенни ТЪПАЦИ!
    Защо пълните джобовете на олигофрените, които стоят зад тази глупост?
    ЗАЩОТО СТЕ ЗЛЕ И ТОВА Е!!! КАТО ГАЛОШИ ВЕЕ
    mi kato sa gluposti spri da pi6e6 f taq tema we
    .. Fаbриka за щаsTие..

Цитирай Първоначално написано от d0mat4et0
    Ми то и аз си ги купих прословутите дъвки и гледам да се ограничавам в сладкото и газираното , по 1 час на ден скачам на въже , въртя обръч и правя коремни преси иии днес вече 6 дъвчици си отидоха Да се надяваме , че ще има ефект...Аз мисля да ям дъвка през всеки два часа , за да е по-ефикасно...Не съм много обнадеждена , но след като вие сте сваляли по 6 кг , то тогава защо и аз да не пробвам

davai po leko s dufkite 4e s tfa tempo 6e trea si kupuva6 prez dva dni
    .. Fаbриka за щаsTие..

Супер фен
    Град
    Своге
    проблем ли е,ако ги ползвам и съм на 14 години????
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Mi az iskam da gi probvam, no nz, edna kutiq za kolko vreme izkarva?
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от vikiiitooo
    Да ти кажа наи доброто решение е спортът!...
    Разбира се... Не ги знам какви неща има в тези дъвки... Явно някакви киселини. Странно е, защото по принцип дъвката залъгва стомаха ти, че ще му пуснеш нещо, и така го "нервираш"... Иначе една приятелка на майка ми идва на гости и аз я питах дали може едно. Не са бели като на кутийката, жълти са, имат нещо бяло, прахообразно върху себе си, а вкусът е приятен лимонов. Ама не можах да си натъпкам няколко в устата, за да правя от любимите ми по-големички балони ( ).

Спортът е 1000 пъти повече за предпочитане... Той помага не само за отслабване, помага и да се осбоводиш от стреса, да вдигнеш настроението си.

Град
    Blondeland
    Вместо да дъвчете дъвки , вземете се хранете правилно.
    Изключете въглехидратите от менюто си.
    Карам на прословутата "Диета на Рене Зелуегър"
    Тази диета продължава 24 дена , в които не трябва да ядете
    "Хляб, картофи, брашно, ориз, грах, боб, галета, панирано месо, соя, тестени произведения, ядки, кренвирши. Всякакви видове запръжки, всички видове млечни произведения: мляко, сметана, сирене, кашкавал, топени и пушени сирена, масло, айран Също така кремове, маргарини, сладкиши, захар, шоколад, царевични пръчици, солети, сладоледи и НИКАКВИ ПЛОДОВЕ! "

...
    А можете да си хапвате:
    "всички видове месо: говеждо, телешко, свинско, агнешко, гъска, патица, всички видове дреболии, дивеч. Всички начини да приготвяте храната са разрешени освен панирането. Можете да консумирате: пръжки (без хляб), сушено месо, колбаси (без кренвирши и такива, които съдържат соя), всички видове риби, включително и консервирани.
    Другата разрешена част от харните са зеленчуците - всички салати, пресни и печени чушки, домати, краставици, прясно- кисело зеле, цвекло, морски дарове, лук, репички, спанак – всички зеленчуци, които може да срещнете на пазара. Освен месо можете да ядете яйца, приготвени по всички начини, а също така и лютеници, които с приготвени без захар. "

... Можете да ядете когато си поискате - няма сторг хранителен режим.
    Бягането е задължително

Само недейте "отслабва" с боклуци ...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Вместо да дъвчете дъвки , вземете се хранете правилно.
    Изключете въглехидратите от менюто си.
    Карам на прословутата "Диета на Рене Зелуегър"
    Тази диета продължава 24 дена , в които не трябва да ядете
    "Хляб, картофи, брашно, ориз, грах, боб, галета, панирано месо, соя, тестени произведения, ядки, кренвирши. Всякакви видове запръжки, всички видове млечни произведения: мляко, сметана, сирене, кашкавал, топени и пушени сирена, масло, айран Също така кремове, маргарини, сладкиши, захар, шоколад, царевични пръчици, солети, сладоледи и НИКАКВИ ПЛОДОВЕ! "

...
    А можете да си хапвате:
    "всички видове месо: говеждо, телешко, свинско, агнешко, гъска, патица, всички видове дреболии, дивеч. Всички начини да приготвяте храната са разрешени освен панирането. Можете да консумирате: пръжки (без хляб), сушено месо, колбаси (без кренвирши и такива, които съдържат соя), всички видове риби, включително и консервирани.
    Другата разрешена част от харните са зеленчуците - всички салати, пресни и печени чушки, домати, краставици, прясно- кисело зеле, цвекло, морски дарове, лук, репички, спанак – всички зеленчуци, които може да срещнете на пазара. Освен месо можете да ядете яйца, приготвени по всички начини, а също така и лютеници, които с приготвени без захар. "

... Можете да ядете когато си поискате - няма сторг хранителен режим.
    Бягането е задължително

Само недейте "отслабва" с боклуци ...
    Може да пробвам някой ден..
    Не си представям дори и 1 седмица без кисело мляко и кашкавал. :Д
    What you give is what you get!

Град
    Blondeland
    Тогава пробвай НВД - Ниско въглехидратна диета
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Rusalkaaa
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Яяя тва ме заинтригува а ако карам на газирано и дъвки и Активиа примерно дали ще има ефект ?
    Emi za maximalen rezultat pishe da premame po 1,5-2 litra voda... mnogo plodove i zelenchuci i da ogranichavame priema na hrani bogani na maznini,sol,testeni izdeliq i sladki... i po 15-30 minuti dnevno fizi4esko natovarvane.... Inache kato gi davchash davkite gazirano edva li shte ti se pie po dobre coca-cola Light
    хахахахаха че то аз ако ям така и без дъвки ще отслабна.....цццц
    Момиче съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си