- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мотифче
ei nqkoi polzval li e teq dufki za otslabvane MOTIFkajete dali deistvat ili e porednata tupa reklama
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
aZ.... Adskite sa ubivat ti apetita i do 1 mesec svalqsh 6 kg...![]()
:P
[нЯмам врЕме da sе дЪржа приLiчн0]
ammm obedi me 6e prabvam ama nz dali 6e staneПървоначално написано от Rusalkaaa
![]()
.. Fаbриka за щаsTие..
Emi pri men ima efekt... Tqloto mi stana po stegnato... Daje i sega dav4am 1 davka![]()
Да ти кажа наи доброто решение е спортът!...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
ama prai6 li nekfi uprajneniq ili samo sedi6 na stola duf4e6 dufka i otslabva6Първоначално написано от Rusalkaaa
![]()
![]()
.. Fаbриka за щаsTие..
Ako ne si zapo4nal da sportuvash neshto ot malak/a nqma smisal samo shte poddarjash figurata i nqma da ka4vash kilca... 90% ot otslabvaneto e dietata taka cheПървоначално написано от vikiiitooo
![]()
![]()
Seda si i se KEfa :P qki sa malko barzo svarshvat ama si zaslujava 8 lv za 20 davkiПървоначално написано от bonbon4e__f
![]()
![]()
ti kolko si kupil/a do segaПървоначално написано от Rusalkaaa
sori ama nz dali si momi4e ili mom4e
![]()
.. Fаbриka за щаsTие..
Ami dneska stava 1 sedmica i sam na kutiq i polovina.. Toest 30 davki g/dПървоначално написано от bonbon4e__f
ina4e sam momi4e :P
i za edna sedmica kolko si svalila![]()
.. Fаbриka за щаsTие..
oo Nz ina4e ima golqma razlika (sun)Първоначално написано от bonbon4e__f
![]()
Яяя тва ме заинтригуваа ако карам на газирано и дъвки и Активиа примерно дали ще има ефект ?
ee po4vam i az (sun) q si kaji skype da si pi6em :PПървоначално написано от Rusalkaaa
.. Fаbриka за щаsTие..
според мен без газирано ше е по добреПървоначално написано от _siNNer_
![]()
.. Fаbриka за щаsTие..
Emi za maximalen rezultat pishe da premame po 1,5-2 litra voda... mnogo plodove i zelenchuci i da ogranichavame priema na hrani bogani na maznini,sol,testeni izdeliq i sladki... i po 15-30 minuti dnevno fizi4esko natovarvane.... Inache kato gi davchash davkite gazirano edva li shte ti se pie po dobre coca-cola LightПървоначално написано от _siNNer_
Първоначално написано от bonbon4e__f
Е и според мене де амааа от както се помня пия кола иии няма да ми е толкова лесно да я откажа![]()
sladinkoto
Яж каквото искаш, просто ти трябва движение- фитнес поне 3 пъти седмичноПървоначално написано от Rusalkaaa
![]()
Първоначално написано от Say It Right
emi trqq silna volqПървоначално написано от _siNNer_
az li4no nemam takava ama ne sam pila gazirano ot 2-3 meseca
i mi e mnoo got piq samo sok4eta ot portokal i qbalka
![]()
.. Fаbриka за щаsTие..
Махай газирано, кафе, алкохол, цигари - всичко вреди толкова, че чак да се разплачеш. Сладкото го яж или 1 път в седмицата ( това се казва да си имаш "забранен" ден), или си рапредели да речем 1 шоколад за 1 седмица, което е по-добрият вариант;Първоначално написано от bonbon4e__f
Плодове и зеленчуци яж до 8 часа вечер, защото съдържат захароза, която е източник на енергия и понеже докато спиш, няма как да я изразходиш, тя се натрупва като мазнинни запаси в оргазнизма.
След 8 часа е най-д0бре да си хапнеш кофичка кисело мляко - хем съдържа белътчини, хем има малко мазнини![]()
Яж САМО пълнозърнест хляб- от него не се пълнее толкова, а и е по-вкусен от отбикновния бял. Но НЕ СПИРАЙ да ядеш хляб, защото от него си набавяш 3 незаменими аминокиселини (т.е. такива, които не могат да се направят в организма, а си влизат в него с храната);
мисля, че като за начало това ти стига![]()
misi za infotoПървоначално написано от comics
![]()
.. Fаbриka за щаsTие..
Моля{}
ooo тва за цигарите беше удър под краста
ужасссс
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
СИЛАТА НА САМОВНУШЕНИЕТО
преди рекламата имаше пак същата тема и всички викаха, че е пълна глупост... осъзнавате ли колко сте зле?
не много ясно