- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и аз вече не знам
офф...познаваме се от 2 години..той е 10 клас, аз 9. миналата година по едно време доста се имахме, в смисъл правили сме някои неща заедно. преди 2 седмици излязохме заедно, той ми каза, че ме харесва , целуна ме и каза , че трябва да върви![]()
след това на следващия ден се видяхме, говорихме си .. на по-следващия ден, когато се видяхме в даскало ме видя поне 3 пъти и нито веднъж не се обади. писах му в скайп вечерта, не ми отговори, абеше на линия..писах му и в аха-то , той написа една въпросителна, като му писах да не ми се сърдиш, и не ми отговори. снощи бяхме заедно в един и същи клуд, играхме дарц по двойки, бяхме в различни отбори, а той и думичка не ми обели...
![]()
не мога да разбера какво да направя...
моля ви, помагайе...
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
lol stranna istoriq... mi kvo da ti kaja ili se izpla6il ili ti e syrdit! uspokoi se ukroti malko topkata i toi sam 6te doide! napravi se malko na nedostypna vzemi primer ot nego! mom4etat mrazqt kogato mimi4etat se pravqt na nedostypni! 6te izdyrji nai-mn edna sedmica i posle vednaga 6te ti se obadi!
Първоначално написано от Riot
не мога да издържам без да знам какво е станало..дали някой му е казал нещо , дори не знам какво може да е било... ;( постъпва адски тъпо..
Намерисва ми , че някой му е казал нещо за теб !(90% сигурен)![]()
и какво мога да направя аз...Първоначално написано от NightGuardian
колко пъти се мъчих да го заговоря, той се прави на ударен, а ме е страх , че ако аз се отдръпна нещата ще си останат все така ;(
e dobre de nali ti kazah kakvo da napravi6! opitai we! kvo moje6 da zagubi6 ! daje 6te spre6 da se izlaga6 taka samo kato go presledva6!Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Първоначално написано от Riot
i kvo kat ostanat taka.. strah te e???
taka kato se mugne6 po guza mu.. mn qsno 4e nqa ti kaje ni6ty.. toi si misli 4e si si negova.. i 4e se 6te se muhke6 zad nego..
ostai go..ako mu puka za tebe.. 6te ti kaje ne6ty.. nqa smisul da e izlaga6 taka!!
абе по принцип не е таъкв, никога не се е държал надменически, все едо че те притежава-никога! сега всякаш виждам друг човек, напълно различен. Винаги е бил мил , никога не се е сърдил или правил на недостъпен...![]()
Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Еми дошло му е времето...Знай ,че момчетата обичат да "умират" по тях , затова остави го и ще видиш , че ще те потърси !
![]()
мерси много на всичкище пиша, ако стане нещо в близките дни..
знам, че темата поостаря, ама обещах да пиша (не че на някой му пука, но аз искам да споделя с когото и да било)(не ми е до смях де, ама тъй по-добре) както и да е ... ако прочетете по-нагоре ще разберете за какво става на въпрос. та.. до петък нещата си бяха същите - той нито ми говореше, нито ми се обаждаше, ама да му се "моля". и в петък , като бяхме заедно в същият този клуб, той дойде при мен зададе ми там няколко въпроса за играта ни, усмихна ми се, и ме помоли след 5 мин да го чакам отвън. аз естествено, не можах да му устоя и излязох, той ме целуна, подари ми една плюшка-много сладко меченце и каза, че много съжалява за всичко. не знам какво ми стана тоагава и казах, че не мога толкова лесно д приема извинението му
и аз съм шокирана от себе си...а толкова много го харесвам...преди 3-4 часа си писахме в скайп и той ме попита, ако искам да излезем, аз му се извиних, че времето било лошо и той излезе...но това сега ми е най-малкият проблем. носи се слух, че една от най-добрите ми приятелки го харесвала. на мен лично тя не ми е казала нищо по въпроса, но на другото момиче от наща групичка, споделила че много го харесва и , ако има вазможност би се хванала с него. също така , казала, че той не харесвал нея, а мен...и това всичкото той и го бил казал в очите...
не знам вече..пф...
Той те харесва, ти го харесваш.. и къде викаш е проблема??!
Най-вероятно... или се прави на интересен - и такива ги има. Решението е да се правиш на недостъпна и ти.. друг начин според мен няма. Или ще те потърси пак, или няма..Първоначално написано от NightGuardian
Но, ако му търчиш по задника ще се отврати.. нз поне аз се отдалечавам най-много от нахалниците.
![]()
Чети всички коментари преди да пишеш, моля. Бива ли такова нещо.Първоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
и аз се отвращавам от нахалниците, ама ... аз уж приятелско...никога не съм тръгнала да му се обяснявам с любов..а пък и той е свястно моче, никога не съм очаквала от него да тръгне да се прави на интересен, смао защото е известен и всички го харесват...Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Мани, мани провалих цялата операция. Тц, тц..
Пък ти даде отговор, с който баш показа, че си вникнала в това, което е написала...Аз поне прочетох кат' тря'а. :P
@Eas!eR_To_Run Радвам се, че нещата са се оправили.![]()
Първоначално написано от StEaLtHy_girl
При положение, че "проблемът" и' е толкова прост, елементарен, лесен за решаване и т.н., отговорът ми си беше доста на място. А кат' те мързи да четеш всички постове, поне чети тея на автора на темата. А ако те мързи да четеш, не пиши в темата. Виждаш ли, и твоя проблем е решен! Хехе! =)
еми проблема е , в това, че той е момчето , той трябва да направи първата крачка. Ок. прави я, ама после кфо става с оная "приятелка", а пък и явно той не е свсем наясно какво иска..така че..Първоначално написано от AFT
![]()
Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Той нали е казал,че харесва теб, а не нея??! Ти да не мислиш, че винаги само ти тряа да си харесваш приятеля? о.О Просто отиди при него, говорете и готово. Да ти имам проблемите! =)
'Ми тя нали т'ва е напра'ила, ама той не и е отговорил въобще.... НЯМА значение, вече нещата са се наредили, както ПРОЧЕТОХ!Първоначално написано от AFT
![]()
може да се е сдухал за нещо.. или е разбрал нещо или не сте си допаднали просто..понякога момчетата са адски зле,то тоя пубертет не е лясна работа.. просто не го занимавай няколко дена,остави той да те потърси,ако е достатъчно зрял и те харесва,ще те заговори,ще ти обясни..но ти го остави,не се прави на недостъпна,но просто го заеби,туко виж му дошъл акъл
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Не, не са. о_O Той я е целунал, извинил се, а тя се е държала като идиот. И после спомена приятелката, която също го харесва.Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Аз лично не бих му обърнала никакво внимание повече...
Ти си го търсила, той не ти е отговорил, не те харесва явно - какво можеш повече да направиш?
еми той казва на мен, че ме харесва и уж казва на една от най-добрите ми фр същите неща. но нз, честно казано ми се струва, че тя отчасти лъже, но всичко е възможно..толкова съм объркана..утре преди училище се оговорихме да излезем; ще видим какво ще се получи...Първоначално написано от koalka
Mila tova sa Momchetata-Pulna Zagadka Za Jenata !!![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??