- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разкажете,излейте душата си тук ...
Здравейте,ами правя тази темата с надеждата да се вклучат доста съфорумци и да излеят душата си тук..става въпрос за стари връзки,които ви липсват,за сегашните ви връзки и за всички разочарования от любовта,мисля че всеки има нуждата да излее това което носи в себе си .. е,давайтеаз ще се вклуча по-нататък ..
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
тъкмо мислех да пускам такава тема...Първоначално написано от Gabriela_
Браво много ми харесва темата ама празна душа кво може да излее...
Мразяя гоНе ми говори в даскало... бива ли такова нещо?!?! Знам че не ходихме много но не съм аз причината да скъсаме!!! Май е мн срамежлив ноооо това не е оправдание!!!
![]()
![]()
![]()
Много драматизирах налиНе че много ми дреме де, но не е и приятно.... както и да е
Ще го преживея
Мс за темата страхотна е!![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Явно аз ще съм първа... искам да си излея душата защото вече ми писна от глупости.Им амомче ,която ме обича (поне така казва) обаче искал да прикл;ючи нещо старо ,за да сме отново заедно (бяхем близо 2 месеца заедно преди ).Незнам какво прави и това адски много ме изнервя с всеки изминал ден.... направо ще се побъркам ...ми май е това!Освен да ми стискате плацииииии май няма какво друго да напиша![]()
стискамПървоначално написано от kifla
![]()
празна душа ? .. мноу кофтиПървоначално написано от tan0
наистина е кофти така,не може ли поне приятели да си останете ?Първоначално написано от evelinka1122
Еми сега май ще се събирам с момче,с което ходех преди година...ъъъ...и май още обичам...Мой приятел,с който израстнах,е влюбен в мен...Бивш ме сваляше и искаше да сме заедно,а след това (отрязах го нали) започна да ми говори за другото момиче (скасахме,защото обичал друга) и ми каза коя е-оказа се,че ми е браточедка и аз много си я ценя-печена мацка
Ама на мен не ми пука за него и му обещах да му помогна с нея-да ги оредя там...бла-бла...И за капак момче,което адски яко ме кефеше (и по всичко личеше,че и аз не съм му безразлична) бил трагнал с някаква си
И това е краткия вариянт...Хах има и едно момче,за което не съм нито сигурна в мойте,нито в неговите чувства...Ама той е стара история!
И така...
Ама въпреки всичко съм си щастлива!
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Нищо не ми лиспва. Щом е стара връзка значи е минало и аз никога не съжалявам за решенията си.
mainata im na si4ki.nervq sa i imam 4yvstvoto 4e nikoi ne me razbira(dori i az ne znam ko na mainata si iskam=>nikoga ne poly4avam tyi koet iskam......)
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ами първата ми любов беше едно мн красиво мом4е от стария ми клас. Пишех стихове за него(а бях 6-ти клас), но той никога не го разбра. Един ден му казах 4е мн го харесвам, А ТОЙ МЕ НАПСУВА И СИ ТРЪГНА. Такава беше първата ми любов- нещастна и недоизживяна. Нанесе ми голяма травма и сега след 2 год ме е сртах да общувам с мом4ета защото мисля 4е ще ме отблъснат...
побърквам се, нз какво да правя. Сега харесвам до някъде едно мом4е но какво да направя? МНОГО МЕ Е СТРАХ...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
инъче за разочарование,наскоро прекъснах една връзка,даже не разбрах как...трябваше да отида на един рожден ден,а мацката в дискотеката,и да се срещнем там,отиам аз тя не ебаа въобще...и после не сме се виждали а тва беше преди 1 месец,по скайп ми се прави на интересна и просто вече не и пиша нищо за да не ме занимава с глупости...има още подробности,но това е общо взетои не съжелявам,даже съм доволен!
радвам се че си щастливаПървоначално написано от super macka
![]()
;( съжелявам мила,но знаеш че не всички момчета са такива ... недей заради некъф си идьот да съсипваш бъдещето си .. опитай се да превъзмогнеш станалото ...Първоначално написано от marilyn
не трябва да се съжелява за нищо,браво на теб ... но повечето(аз вклучително) съжеляваме за някои неща в миналото вечеПървоначално написано от MixXx
Изливам душата си:
Той е кретен. Мразя го.
Благодаря за вниманието.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
кратко!точно!ясно!Първоначално написано от Rebellion_Angel
Останових че е хубаво да мразиш,изливаш болката си така и те боли по-малко ...
+1 .... Не съжалявам за минали грешки,не ми дреме за предстоящите ...Първоначално написано от MixXx
Just haters make me famous! εĭз
кво да изливам, като не съм срещал "чувството любов" .... на 16 съм ако ще питатемакар че няма нужда да ме "съветвате"
Emmmmmm ..... to mnou ima za razkazvane ..to be6e nespodelena lubov posle nespodelna ot moq strana posle spodelena ..........
sled tyi pak taka se povtorixa ne6tata ,... ii sega ... mai ni6to kam nikogo ne 4yvstvammmii takamm ... i`m waiting for the one and only
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Покани го на кафе,опитай се да се сближиш с него.Говори му за момичета,момчета и в последствие ще разбереш дали може да се получи нещоПървоначално написано от marilyn
Успех !
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Оо толкова е хубав а е такава куха лейка и си има гадже която е като прасната с боздуган,ах несправедливост![]()
теми4ката наистина е мн хубава та и аз 6те се опла4аоби4ам си едно мом4енце ве4е година и 3 месеца ...миналата година тръгнахме за малко..разделихме се но продължихме със сре6ти целувки...макар 4е си има6е приятелка
тез сре6ти продължиха няколко месеца след раздялата ни..бяхме уж приятели но отно6енията съвсем не бяха такива...но един ден...той просто ми каза 4е ве4е няма ни6то към мен тъй като е срещнал друго моми4е...тфа бе6е юни месец..разделихме се окон4ателно ве4е не си говорехме...цяло лято не се виждахме...после като тръгнахме на даскало се сдобрихме...но аз ве4е не го харесфах ..той ве4е ходе6е с тфа моми4е..един месец след като се сдобрихме той поиска отново да сме заедно..пак се събрахме но тоз път аз не бях толкова влюбена..даже въоб6те не бях...ходехме за малко и отново се разделихме ноември месец...то4но няколко дни след окон4ателната ни раздяла аз осъзнах 4е ми липсфа и 4е наистина го оби4ам е ве4е сме март месец...аз изгарям за него оби4ам го с цялата си ду6а..сърце искам го много но той о6те е с тфа моми4е и си я оби4а
тфа е мойта история ...доста тъйни4ка
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.