.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ужас ужас ужас :((

Ми с едно мом4е(Илия) във вторник ве4ерта той ме изпрати до дома след дискотека и се целувахме.После един негов приятел ми каза 4е илия ме харесвал незнам си кво...вчера се бяхме събрали в това мом4е и нищо не сме правили само въпросния приятел правеше някакви намеци.. ама не се целувахме ..нищо.. и днес бях с него и някои приятели там.. и му викам ти сърдит ли си ми 4е не ми говориш той вика не питах го сигурно 3-4 пъти той вика не бе за кво да съм ти сърдит и накрая там той ще си отива и аз отидох и го гушнах ама той не ме гушна .. неска по пронцип не беше в настроение щото не е спал там пил кво е прайл .. и сега незнам ваубще кво става вие мислите ли че ме харесва или нещо ..

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    e nali e kazal 4e te haresva? nie otkyde da znaem? zabravihme si kristalnata topka vky6ti!
    i spored men se dyrji taka PROSTO ZA6TOTO E IMAL LO6 DEN! ostavi go za malko i 6te mu mine, ne go zadu6avai s prisystvieto si toi sam 6te ti spodeli kakvo ima!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    taka e osven ako ne e bil piqn kat ste se celuvali zna4i te haresva

Град
    40 Miles from the Sun
    Ем, щом е бил в лошо настроение донякъде е извинен. о_О Говори с него кат' му мине. xD

НЕ прави никакви намеци и целувки и прегръдки... и не обявявай ти срещите ви... абе чакай той да те потърси ! Пристави си че се е напил в диското и сега гледа как да те разкара и да си търси извинения че не са е наспал и тем подобни... Бъди предпазлива! Не влагай големи надежди и не го изживявай... не си струва ! Пък това че те е харесвал... не значи нищо...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    А защо го гушкаш!? Господи, момчетата правят първата крачка! Момчето целува, момчето гушка, момчето предлага каквото и да било, момчето кани на среща! В противен случай нещата тръгват наобратно

по темата:
    - Поговори с него, попитай го би ли могло да се получи нещо между вас или само е убивал време с теб, така ще знаеш дали въобще да си губиш времето.

Аве на бас, че няма нещо сериозно... Ше му мине. А и inSane_baby, защо пък момчетата да правят първата крачка винаги?

Егати консервите сте. Момчетата правели първата крачка...
    Ами гейовете или лесбийките като са обратни, да стоят и да се гледат ли?
    Великите умове мислят РАЗЛИЧНО.

Мисля си че 100% те харесва но може някой да му е казал нещо за тебе така, че мися,че по добре е ти да деистваш първа ако не се лъжа
    супер сладки тестчета http://testovebg.com

Град
    Враца
    Еми лошото настроение винаги ги измъква по някакъв начин... Или наистина е бил в лошо настроение, или наистина някой му е казал нещо за теб, та се е държал така с тебе

5 пъти прочетох кво си написала и пак не схванах сичко ама ние момчетата сме луда работа... а и казваме нещата направо и приемай сичко което чуеш буквално... от тва си прави изводи щото не мога да кажа "Харесва те" или "Не те харесва"

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Значи до колкото разбрах харесвате се а не ходите Дано да не греша,еми остави го може да има проблеми със семейството смисъл н го притеснявай той ако прецени за добре ще ти каже какво му е вижте се след няколко дена поговорете за отношенията си [:
    What i want is obvious , what i love is unique

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    НЕ прави никакви намеци и целувки и прегръдки... и не обявявай ти срещите ви... абе чакай той да те потърси !

Изчакай той да предприеме нещо и не му се навирай известно време : )

Град
    The Land Of The Doomed
    Остави го направила си мисля достатъчно. Сега се дръж по дистанцирано, защото пък иначе може да те сметне за нахална и т.н. Остави го той да действа - ако има желанието ще го направи, ако не много му здраве.

ii az mai propusnah da kaja,4e toi mai e kazal na priqtelq si 4e hodim .. a kogato priqtelq me popita vie sq s iliq hodite li az kazah mi ne
    toi: e iliq moje da si misli 4e hodite 6toto e malko typo da kaje iska6 li da hodi6 s menn
    az: e toi ako si misli ne6to 6te se vidi

не му се натрапвай и спри да го питаш постояно сърди ли ти се даи му време и вероятно сам ще дойде при теб ако наистина те харесва
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си