- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте избрали?
mom4eta, kakvo bihte izbrali?
momi4e koeto e s golemi gyrdi golqmo dupe ili stegnato momi4e no plosko kato dyska? ( nqma sreden variant i da ima ne si davam telefonniq nomer!)
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Първоначално написано от Riot
ти какво имаш?![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
След 100 години няма да има нито безплодие на Земята, нито суша, нито някакво природно бедствие или нещо подобно. Просто ще останат хората като авторката also known as бъдещето also known as тъпите хора, и ще се изпотрепат помежду си.
lelele prosto pitam vie ste me izqdete s parcalite!Първоначално написано от AFT
![]()
Първоначално написано от Riot
bih izbral stegnatotostiga da e pechena de hi4 nemi puka dali ima gurdi ili ne shtom e stegnata e idealna
![]()
![]()
![]()
Или мисли, или ползвай търсачката преди да "просто питаш".Първоначално написано от soulja_girl4e
+1 мн мн циците не ме интересуват. По-як0 е да е стегната и с чувство за хуморПървоначално написано от ucnaHчE
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Stiga da se Razbiram s Momicheto Ne Me Interesuva Iskam da bude Iskrena s menno Bih izbral stegnato
![]()
Стегнато разбирасе , никой не иска увиснало ! Но сега ,ако има стегнато дупе и стегнати гърди , щеше да е най-добрия вариант !![]()
В момента съм с момиче което е и двете така че предпочитам хем едното хем другото![]()
Че тя пак може да е с големи гърди и дупе и да са стегнати.
Великите умове мислят РАЗЛИЧНО.
А в лицето как са 2та варианта ? :>
The Spark