- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Би ли ви отблъснало?
Ако някое момиче проявява симпатии към дадено момче,а и с него е така,но примерно е срамежлив и момичето реши да предприеме както се казва първата крачка,това би ли отблъснало момчето.Все едно му се натискат или им влизат в територията ли ддз.![]()
o boje ima vsqkakvi! i da sramejliite mom4eta sa mn stranni ima variant da re6i to4no tova! pri men be6e taka no sled kato toi si pomisli 4e mu se natiskam az go ostavih namira i toi sega sam mi se navira!![]()
Първоначално написано от Riot
Това би ли отблъснало момчето? Мм не не мисля... то толкова бързо стават тия работи че няма да са осети даже кои я направил и кой не... подробности ...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
НЕ в никакъв случаи.![]()
![]()
Ами мисля че за всек ие различно. Говорила съм с мои приятели на тази тема.. Едни казват че им харесвало, а други - не.
Ако се познавате добре направо му кажиАко не ... запознайте се и пофлиртувайте
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не мисля, че трябва да го отблъсне.Той трябва да осъзнава, че е доста срамежлив и това е накарало момичето да предприеме първата крачка.Доста момичета искат момчетата да направят това...
Трябва да му е ясно, че не му се натиска или натрапва, а просто прави нещо.
няа е сп0к0![]()
Първоначално написано от Say It Right
Не, а и штом е срамежли едвали не мисля че би трябжало да го отблъсне!...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Първоначално написано от 5StaR
![]()
Щом е срамежлив или момичето трябва да направи първата крачка, или той трябва да се стегне и да направи първата крачка. о_O Друг е въпросът дали момичето и то не е срамежливо. xD Ама все тая. Не виждам какво може да го отблъсне.
Да.
Ми незнам дали ще го отблъсне но според мен колкото и да е срамежлив трябва да направи първата крачка,това не е работа на момичетата някак си тъпо е![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
ne vinagi mom4etata trqbva da pravqt purvata kra4ka taka 4e.....deistvai smelo i tova e..ne se pritesnqvai....
действай и това е....каквото стане това....![]()