Еми значи аз на 20 съм хванах едно девоиче на 16 сичко ок вчера целувки прегръдки опивания тва онова сичко беше страхотно .... хубаво ама не дойде неиниа бивш приятел отидоха двамата някаде за 5 мин ... уж да се оправяли нещо си да си слагали краи на връзката или нещо таквоа !:@ След това тои си замина нали сичко хубаво каза че са се разделили напсува го след като си замина тоя и сичко ок казахме си че неска ще излезнем хубаво неска и се обаждам майка и казала че няма да излиза никаде с триста зора я накарах каза ми айде в 17;00 ще излезнем хубаво ама след това пак и се обадих каза ми че неможе да дойде хубаво и изведнъж се чува гласа на тоя пе--раст ...:@:@@ некво вика "няма никаде да ходиш" и тя вика Ами Алекс сори ама виж кво вика Виктор тоя бившия и уж.. и ми затвори .... :@:@:@: Е кажете какво е това бати аз си търся момиче от сумати и време от коледа на сам съм сам и сега уж ми вика обичам те и аз супер лесно се привързвам някакво и супер мно хлътнах по нея а още на 2рия ден почват простотиите! Баси кажете кво да прая напрао пфф
И сега ми е некво супер ядосано некво сбесен съм ! @@(@( и от една страна супер тъжен некво ! (((