.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Брекети

Hybrid View

Брекети

Та след 1 месец ще ми слагат някакви междучелюстни ластици, за да издърпат долната ми челюст малко напред.
    Нося брекети от 1 година и 3 месеца. Вече сме към приключване, но като ми казаха последния път за тия ластици си викам - всичките зъби сега пък отдолу да се избутат напред - тва ми звучи минимум поне още 2-3 месеца дръпанье.
    Та сега ще правим окончателното нагаждане.
    Ортодонтката ми каза, че ще закачи ластици за горните ми кучешки и долните кътници.
    Имате ли представа дали ще затрудняват говора, дали въобще ще мога да си отварям устата и как ще се храня?
    Махат се преди ядене и се слагат след това ли, как става тая работа :О
    И приблизително колко време ще трябва да ги влача, става въпрос за някакво "малко" мърдане според ортодонтката.
    Великите умове мислят РАЗЛИЧНО.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Нямам си и надпредстава даже кво представляват тези ластици...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Варнаа
    за първи път чувам за това
    ак0 снеГъТ е к0каин,аз ще Бъда - СНЕГОРИН!!!

Цитирай Първоначално написано от maybecome
    за първи път чувам за това
    аз също не съм чувала
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    дано не те раэочаровам тва са си пак брекети ама с ластици и отнема доста време

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    дано не те раэочаровам тва са си пак брекети ама с ластици и отнема доста време
    Кво значи това са си пак брекети ама с ластици ?! ластиците се слагат в почти всички случаи ... аз имам ластици и между двете челюсти,и между самите зъби отдолу и отгоре.Преди хранене и миене на зъбите моята ортодонтка казва да ги свалям.Малко е затруднен говора в началото,но това е само докато свикнеш с тях ... не е нещо фрапантно кофти Принципно се слагат за да се напаснат челюстите една спрямо друга след местенето на зъбите ... все пак не може готния ти кучешки зъб да пада върху долния резец Не се притеснявай ... ще свикнеш

shte mojesh si4ko nese pritesnqvai prosto lasticite se slagata za da rashirqt masto za breketite pone taka znam ot priqtelka no nesym 100% sigoren
    LIVERPOOL FOREVER !!!

еДна моя приятелка до скоро носи брекети това до колкото не се лъжа беше за по голямо пристягане...

тези ластици се слагат, за да се избута долната 4елюст напред. аз оба4е съм изненадана, 4е толкова късно ти ги слагат. на мен още на петия месец и да ти кажа мн боли отна4ало, но се свиква. гадното е, 4е като се усмихваш се виждат . ина4е спокойно може да си отваряш устата, аз даже ям с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си