- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище без насилие
каква драма
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
ХАхаха ... бих казал че сте жалки ... Кво ви пука за другите ми кажете ?? гледайте си вашата купичка и това е .. !!! Всеки един от другите е бъдещ индивид , който ще се бори за вашето място в университет ,, работа и така .. той е един съперник .. !!!! така че ,, мачкайте за да не бъдете мачкани !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз лично съм на това мнение .. .. лично мен от 5 до 8 клас ме мачкаха доста... но нещата се объркаха ,, и всичко благодарение на начина на мислене !!
Закона на джунглата е .. Силните оцеляват![]()
^много точно макар че за мачкането на другите не съм съгласна но карай...аз мисля че насилието в училище е изкривена представа на мачкащите да се забавляват и да си правят кефа....всеки да си гледа себе си така е най-добре
Здрасти, абе тука някой са прави ама не винаги е така. Зависи от случая. Има някви дебили дето няма как като го видя в коридора и да не му смачкам фейса. В смиисъл като си толко зле седи си в къщи. За кво излизаш да дразниш хората. Е как на такъв човек да не му покажеш как стоят нещата с няклко тупаника. Но пък и не смятам че всичко трябва с насилие. Някои разбират от дума. Като му разкажеш кво ще му се случи и някой се усещат, навеждат главица и го дават по спокойно. Четох някви коментарчета и видях че има супер мнг хора които не са в час и говорят някви заучени неща от вестници и телевизия. Веднъж като влезеш в средата и всичко се променя
Първо, зравейте на всички! Нов съм във форума.
Прочетох едно 80% от мненията. Тъй като са много няма как да отговарям на всяко едно, за това ще напиша всичко в едно мнение.
Значи, като по-малък и мен са ме тормозили, това не го отричам. Навсякъде има идиоти, няма да споря. НО:
1) Ако вече сте едни от тормозените, бих ви препоръчал следното. Следващият път, когато този/тези индивид/и ви обидя/блъснат/спънът... просто моментално им скочете на бой. Няма значение колко са. Ако ще да са 10 човека. Няма нужда да се замисляте "Ами те са 10 а аз съм само един. Ами ако ме вкарат в болница?....". Опълчете им се! Докато не го направите, те няма да спрат да ви тъпчат. Както един човек е казал "Ако се оставиш да те тъпчат, ще те тъпчат цял живот.". Преди да им скочите, разбира се, от моя гледна точка, е добре да направите някакво bad ass looking motherfucker face. Трябва да изглеждате уверени в себе си и намеренията си. Само малко да се поколебаете и всичко е свършено. Дори и да ви смачкат, с последни думи може да им кажете нещо от сорта: "Дано сте готови за следващата вълна" (въпреки, че ми звучи малко странно). Но както казах нещо от сорта. След това, както са направили по-назад в темата, отивате и ги пребивате един по един, че и по двама-трима може (в зависимост от физическите ви черти), с каквото ви попадне. Дали е бухалка, дали бокс, дали обикновенна летва......Защото, такива хора просто не разбират от друго.
2) Обръщам се към самоубийците! Погледнете точка 1).
3) Виждам, че някой хора си мислят, че игнорирването винаги работи. Не е така. Може би при обидите върши работа, но тя не е много. Ако примерно ви спъват, блъскат,... не виждам как човек може да игнорира това. По-скоро, показвате слабост, като не им отвръщате със същото или по-лошо.
4) Много от хората, казвате: "Малее, горкия"; "Много гадно"; "Напълно съм против насилието в училище!"; и всякакъв тип изрази, но колко от вас правят нещо по въпроса? Предполагам едва 5% от вас.
5) Други пък, гледате да хвърлите вината на училищата или родителите. Еми щом видите, че нито едното не върши работа, хванете се вие!
6) В случай, че сте момиче тормозено от момчета/момичета, може да пробвате следната самозащита, която включва физическо насилие. Пуснете си нокти на ръцете (в случай, че нямате) и като дойде време за саморазправа, драскайте ги по лицето. Съвет: целете се в очите! Колкото и брутално и насилсвено да ви звучи. Просто хората сме свъкнали да разчитаме прекалено много на зрението си и без него сме за никъде.
7) Ако си някакъв женчо, който дори и момичетата го тормозят, може да пробваш точка 1). Но преди това, започни от момичетата. (Най-вече искам да знаете, че съм НАПЪЛНО против насилието над жените, но все пак няма аз да го правя това) Като дойде някаква п*тка, хващаш я здраво, ама найстина ЗДРАВО за гушата, повдигаш и леко главата, един вид да гледа леко надолу, стискаш, но не толкова, че да я удуши, колкото да и се спече говното. През това време разбира се, я гледаш с поглед, стил "Ще те убия и после ще ти изч*кам тялото". Или просто слагате физиономията от точка 1). Както си решите. И я питаш нещо от сорта: "А ве к*чко искаш ли да ти разфасовам (или някой друг синоним) лицето за цял живот?" И очаквате отговор. Взависимост от него, преценявате как да реагирате. Като през цялото време се дръжите уверено и вярвате в това, което казвате!
Тези (дори и аз не бих ги нарекЪл така) "съвети" са за в случай, че сте вълк единак или просто така наречените ви "приятели" не ви пазят гърбЪ.
Сега малко и от моя живот. Както казах в началото на поста си, и аз съм бил тормозен. Това беше до 6 клас, включително. После заминах за Испания, в която още съм. През лятото, преди да почне учебната година си казах: "Край! До тук беше! Повече няма да се оставя на никой да се ебава с мен." Така и стана. Още първия ден в даскало, един унгарец ме нарече "тъпанар". Веднага подхванах най-близкия стол до мен и го враснах с него. Ъпсурт да ме убиди пак. За в бъдеще правех същото. И най-малката обида и налитах на бой. И си изградих уважение в цялото даскало. Дори и по-големите не смеяха да се ебават с мен. Ако щете ми вярвайте. Всеки сам си избира.
Обаче ме е яд, че не приложих тази техника още като бях в България. Тъй като там имах доста познати.
Попринцип, гледам да избягвам саморазправа, но винаги си имам едно на ум.
Но все пак запомнете: "Най-добрия бой е този, който не се е състоял. Достатъчно е да сплашиш врага си и да изглеждаш уверен в намеренията си."
"В боя няма правила. Трябва да използваш всико около теб, като оръжие. Слюнката и прахта са най-лесни за употреба."
Колкото и човек да чете в интернет и да мрънка колко е гадно това и онова, докато Вие не направите нещо, нищо няма да се реши!
П.П. Може да съм нов във форума, но не и в живота.
П.П.2. Извинявам се за правописните грешка.
П.П.3. Имайте в предвид, че някои от нещата звучат доста филмирани, но повярвайте ми, вършат работа!
Последно редактирано от Mr.Psychological : 04-15-2012 на 18:55
Здравейте, приятели! На 13 години съм и съм в 6-ти клас. Тази година и аз бях подложен на тормоз. Провокираха ме, хвърляха разни неща по мен. Доста висок съм за моята възраст (1.72 м.), но този път наистина ме сринаха. Предупреждавах ги няколко пъти, казвах им че ако продължават ще им отвърна. Не се повлияха. Един ден отново тръгнаха да ме целят с хартийки...... Тогава вече не можах да издържа. Хванах едно от момчетата, ритнах го в слабините, после с юмрук в гърлото. Оттогава никой не ме е закачал.
Та, съветът ми е: НИКОГА не се оставяйте да ви мачкат. И аз мислех, че ако не им обръщам внимание ще спрат, но... това е грешно. Единствения начин нещата да се оправят, е да се сбиете. Дори и да загубите, пак ще имат респект към вас.
Дано не станем като тия руснаци Цък
мн съм близка с една от мойто даскало. всеки час сме на един чин всяко междучасие сме заедно и един глупак който отрязах след като ми предложи защото е мега гнусен почна да ми вика че съм лизбийка на мен и на фр-то ми ама на мене вече не ми пука особено
Ха ха ха! Как обичам да тормозя слабите! Ха ха ха!
Zdraveity, kazwam sa Myumyun, priqtno mi i da sa zapoznaim!
Когато някой по-слаб от мен страда аз триумфирам!
![]()
Zdraveity, kazwam sa Myumyun, priqtno mi i da sa zapoznaim!
Това е просташко да обиждаш някого!!!!!!!!!!!!!!!!! И честно казано пожелавам на тези хора да си получат заслуженото а това е след като стане време да с си вървят от този свят да отидат в ада защото там им е мястото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Какви са тия глупости с самоубиването бе ? Вие Луди ли сте , стегнете се ! Хората в африканските държави нямат какво да ядат , та нищо не правят , българчетата ли ще се самоубивате ? тва е глупаво , така не правите лошо за вас а за вашите роднини и приятели...
Радвам се ,че има хора,които се интерсуват от деца,които са тормозени в училище . За жалост не всички имат късмета да са от популярните !!!
стихотворението...и аз съм минала през такъв случай..сякаш за мен е писано..и аз не знам как оцелях досега..просто...знам какво е...и наистина е ужасно трудно да оцелееш ....![]()
Честно казано и аз съм в една гадна ситуация.Учениците които ми си подиграват и съсипват живота ми са отличници и затова учителите не правят нищо по въпроса а директорката е на тяхна страна штото и явно и тя е била като тях!!!Това вече го понасям 8 години а те продължават да се правят на невинни все едно никога не са ме обиждали, ако можех да си купя такава лента щях ама и те ще си купят за да излеждат невинни...карат ме да се чувствам все едно е по-добре да се гръмна за да някои най-сетне да ме обърне внимание!!!! И мисълта че това ще го понасям още 4 години ме унищожава!Преди първи клас обичах да тичам да се разхождам но сега НЕ защото когато губим игра винаги изкарват мен виновна а пък и града ни малък и а ако изляза ще ги видя а тази мисъл ме ужасява и за това предпочитам да си седя в къщи!!Хващам се на бас че даже не осъзнават колко всъщност ме обиждат!!!!
HAHA Голям бъзик на всякаде по-силните и печени хора доминират!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Dokato chetox tova se razplakax .
Това се случва ... това насилието в училище, обидите и подигравките ! Те се случват и трябваше момиче на 14 да се самоубие за да се направи нещо по въпроса.Но това се случва ,то пак се случва. Година ,две ,три се случва.Мисля ,че всеки един от нас трябва сериозно да го ПРЕпрочита зада осъзнае какво се крие зад тези думи.Защото аз настръхнах и първата ми мисъл беше " леле колко ли й е било трудно.." Знаете ли кое би било добре и най-вече поучително за нас ? Да го преживеем и ниеДа усетим болката,страха и безмощието ,което тя е изпитвала всеки божи ден.Не не да си предтсавим, не да й съчувстваме, не това!
Подкрепям каузата и наистина се надявам насилието в училище да изчезне!
Истината е че и в училище и в живота има четири типа хора.Агресивни,които се опитват да доминират с цената на всичко.Буквално на Всичко!Вторият тип са непукистите-те никога не закачат и тях никой не ги закача-опитват се да са щастливи въпреки помията около тях.Тритият тип са аутсайдерите-тези които дали заради слабост или тежко детство стават жертва на хищниците.Понякога тези жертви се превръщат в хищници ,дори по жестоки от насилниците си!.Четвъртият тип за съжаление е най-рядко срещан-това са защитниците.Те са достатъчно силни за да не се страхуват за себе си и дори да спасяват жертвите.Защитникът е съвършеният хищник в природата,защото те единствени са лишени от бремето на страха.А агресорите-те просто нападат от страх да не се превърнат в жертви.Ако обаче не изпитват страх,а го правят просто за едното удоволствие отварят петият тип.Не го споменах в началото защото този тип е грешка на природата.Да ти харесва да измъчваш някого без да бъдеш предизвикан по какъвто и да било начин те прави психопат.Тези животни просто не трябва да съществуват.
Ми проблема си е изцяло твой.Това ми е позицията.
Това е нещо, с което шибаната система не може да се справи вече дълги години. Като слушам в момента какво става в училищата, се ужасявам. Две момичета пребили трето, защото ги погледнало накриво. За какво си говорим просто?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Хора,класните и директорите винаги държат под лупа специалните деца!