- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище без насилие
Мале мале мале..освен масовия спам освен масовата селяния май само момичетата и тук таме някой преборил се с хормоните момче се изказал правилно. Като гледам повечето хора тука са некви лапенца на макс 14-15-16 години които не знаят как да се изпикаят как си трябва пък на много устати се правят. Тъй де. Най-важното. Все още се развиваме. Ако има някой глупак да е слушал по Биология и да е сгрешил да прочете в нета че се развиваме до 18-21 г. (поправете ме) някой съвсем дребни неща за някой хора са доста големи за други. Което си има своите последици в бъдеще. Жалко е да че момиченцето се е самоубило зарад някакво "готино момиче" или както в България му викаме "гъзарче" Ето ви един пример. Свестен тип на +/- 15 години. Учи си не прави проблеми оценки 4-5-6. Без отсъствия. Другия обект е селския гъзар с безкрайните проблеми в даскало и бог знае само какъв ще излезе от него в бъдеще. Селския гъзар се ебава с свестния. Какво става. След системния терор след 5-10 години в най-лошия случай свестния става убиец. Селския гъзар...си остава селски гъзар. Тва е. Много малко хора не разбират че..даскалото за това е направено за да се учи а не да се събираме компанийката и да се чупим и аре на кафе. Ами после? Ще живеете на гърба на мама и тати ли? Мама и тати не живеят вечно.. Последния разход който един родител прави на детето си е абитюрентския бал. (Е някои сами си събират парите.) От там нататък намира си работа временно остава при мама и тати докато се ожени и..мама и тати идват само на гости за коледа и т.н. Много ми е странно какво ви се върти у главите. Че сте цигани ли? Ще се ожените за неква циганка там и вие по гетата у мръсотията и ще крадете ток и т.н.? Ще живеете на гърба на другия ли? Ееее...ако е много модно това..кажете и аз ще стана такъв.. Тези които са се регистрирали за купона или да дразнят някой да разберат. Нека и свестните чуят нещо ново. Докато ви е време учете. Учиш,след даскало може да излезеш с гаджето или с приятели после пак. Тва е. После става мъката. Понеже съм човек който иска да помогне на другите (но с граници) ви го казвам. Ако не ми пукаше нямаше да ви го кажа. Преборете се с пубертета ако искате да сте цигани не идвайте на даскало и не пречете на тия които имат мечти и искат да ги реализират!!!
П.П. И дано променят малко законите за даскало малко дисциплина в училище и извън училище няма да е зле.
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..