Цитирай Първоначално написано от deFakto
Цитирай Първоначално написано от krasivo_diva
Цитирай Първоначално написано от deFakto
Училище без насилие и подигравки - За какво тогава ходим да слушаме старите дами с висше, дето учат на етика и морал ли ?По-голямо густо да се е*аваш с останалите няма ...Тия организации дето водят тази кауза са по-комплексирани и от своите поддръжници маина ..Дебели били не им се подиграваите,гърбави били не им го казваите,черни били не им го споделяите, ше са е*аваме докато не оправят ... Всеки може да влезе в кондиция стига да иска ! Тия кампании са наи-безмисленото нещо ,които неможе да се оправя в даскало какво говорим за живота ...
А не смяташ ли че тогава им прилагаш психическо налилие.И тези хора утре ще отидат на работа и ако има и там какива мислят като теб, те ще се чустват като кръгла нула...ще си мислят ,че това което правят е грешно .Няма да имат никакво самочувствие...и какви ще стана тези хора..можеш ли да ми кажеш???
Наи-добрата защита е нападението,човек които неможе да се справя с проблемите в училище,няма как да е твърд в по-нататъчното си развитие като личност !Тези хора са слаби характери ,предимно страдалци които искат да бъдат съжалявани,и не се противопоставят ,не се надигат,не изказват собствено мнение-това е в училищните години ...По-нататък в живота продължават да не предприемат рискове,липсва характер във всякакви начинания, и завиждат на тези които имат.Затова се дразня на тези кампании ,защото тези хора не трябва да се съжаляват а да се помисли що за характери са !Надявам се да съм ти отговорил подробно,и да четеш между редовете ...
Отчасти съм съгласна с теб.Имах един приятел,който адски много го тормозеха в училище и накрая той не издържа и се самоуби .Но може би не беше с прекалено голяма воля иначе сигурно щеше да се справи.Просто когато видя или чуя някой да тормози друг и се сещам за приятеля ми.Може би това е начина за някои хора да се изградат като личности.Все пак успя да ме убедиш