Цитирай Първоначално написано от waaaagh
Цитирай Първоначално написано от deFakto
Наи-добрата защита е нападението,човек които неможе да се справя с проблемите в училище,няма как да е твърд в по-нататъчното си развитие като личност !Тези хора са слаби характери ,предимно страдалци които искат да бъдат съжалявани,и не се противопоставят ,не се надигат,не изказват собствено мнение-това е в училищните години ...По-нататък в живота продължават да не предприемат рискове,липсва характер във всякакви начинания, и завиждат на тези които имат.Затова се дразня на тези кампании ,защото тези хора не трябва да се съжаляват а да се помисли що за характери са !Надявам се да съм ти отговорил подробно,и да четеш между редовете ...
Те не могат да се противопоставят защото задници като теб примерно не има дават никаквая възможност за съпротива. И не-няма за какво да завиждат на никои-обикновенно си имат това което им трябва, а идиоти като теб ги дразнят за да си избиват някакви дебилни комплекси. И определено не искат да бъдат съжалявани.
Я ми отговори как да се противопоставиш на някой който е висок 1.85 и тежи 80 кила и има бицепс като баскетболна топка, при условие че природата те е създала клечав, висок 1.65 примерно и примерно не искаш да нараняваш други хора,а?!
И като искаш поемай си рисковете, но за бога защо по дяволите трябва и други да го правят?!?
"Най-добрата защита е нападението"-
1. Не винаги
2. А защо по дяволите трябва вобще да има защита?! Отивам на училище не за да си пазя живота а за да уча
Да ви е** и сичките комплексирани фейк-гангстерчета коя чавка ви изпи мозъка та си повчрвахте че като скръцнете със зъби на някой сте велики!
Добре пак питам и същевременно ти отговарям ... така защо да не могат да се противопоставят ? Пак казвам че ако имаш поне малко характер,и по 2 метра да са опонентите ще отстъпят .. не става въпрос за физика .. ок ще те набият 2-3-10 пъти и какво ,не се ли даваш това ще се види ,и следващия пъти много ще се замислят да ти сторят нещо .. Защото всеки чака да види слабото в теб , и ако го проявиш .. няма отърване после ! .. Защо трябва да има защита ли ? Не живеем в розов свят , а в несправедлива държава като България .. На всички е ясно, че далеч не сме интелигетна нация .. в такъв случай има много типажи ,който ще ти създават трудности .. ето затова е защитата именно от тях ..Не ме определяй като някой насилник,въпреки че тренирам силов спорт .. нито като синоним на насилие ..Аз не насилвам ,нито тормозя .. просто се дразня на тези типажи които не могат да се противопоставят .. Просто изказвам мнение против кампаниите ,защото по-този начин не помагат ,напротив вредят .. Трябва да се разбере че си сам на този свят ,приятели,семейство и всичко останало е преходно .. И ако сам не се оправяш ,няма кой да ти помогне ... Това ми беше мисълта ,въпреки че много я изкривихте .......