Абе,пич, я аз ся да те питам-къв си ти та ще ме учиш да се противопоставям,а?!? От къв зор? Аз не съм и чувал за някой който да е отстъпил ако някой по-дребен е "проявил характер"-това винаги и абсолютно винаги води до повече бой, защото противопоставянето вече е минало на лично ниво.
Агресорът вече има сериозна причина да проявява насилие и то ще бъде по-силно със всеки изминал път. Също не е вярно че силните в група са силни и самостоятелно. Най-големия "гангстер" в класа ми бие шамари като момиченце ако е сам.
Гледаи това което пишеш да го казваш на глас в реалния живот ... там е мястото на тези приказки а не във форума ........
Да-обикновенно след това следва бой, защото
Също така немога да си представя някои да ме обиди ,и аз да замълча,да ме удари и аз да не отвърна
А ние не се противопоставяме за да няма повече бой-разбираш ли?
По-добре малко и рядко отколкото редовно и силно. Просто мислим с главите си.

ака защо да не могат да се противопоставят ? Пак казвам че ако имаш поне малко характер,и по 2 метра да са опонентите ще отстъпят .. не става въпрос за физика .. ок ще те набият 2-3-10 пъти и какво ,не се ли даваш това ще се види ,и следващия пъти много ще се замислят да ти сторят нещо ..
Такова нещо за първи път и чувам даже-никои няма да спре да те дразни щото му се отваряш.

Не живеем в розов свят , а в несправедлива държава като България ..
Да,прав си-не живеем в розов свят защото хора като вас ни го развалят ако още не си го разбрал