- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правили ли сте стрииптиз :)
Mnogo mi e interesno dali nqkoi e pravil striptiz.Az li4no sam pravila i mi be6e mnogo zabavno!![]()
На нова година за малко да го направя ама....за малко![]()
нЕ съм...
...
Не съм.И съм много дървена.Тоест незнам как да се изразя дехубаво танцувам и чупки правя обаче мисля че ако някога се опитам да направя стриптииз ще се изложа
а много ми се иска... странна работа
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ne sam,no imam golqmo jelanie i 6te go napravq![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
мхм , да![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Да!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
и аз нещо такиваПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
![]()
[ знам че правя правописни грешки ]
мммм...и аз съм прАйлаама В дИск0т0
![]()
И к'Ф0 къТу Е кУхЬ, нЪлИ тИ дУхЪ !!!
Т'ва наистина си е смешно...Първоначално написано от k0t3
Не съм, но когато му дойде времето мисля, че ще ми е хубаво да го направя.![]()
Да.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ne ne sam pravila striiptiz,makar che mnogo mi se iska da go napravq pred priqtelq si,no me e sram![]()
![]()
Правила съмВъпросният човек остана доволен:Р
Да и беше много яко![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
vednaj
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
НЕ !но много искааааам . .. . даже на бившия ми му бях измислила нещо такова ама тои ме заряза преди да се стигне до там
![]()
![]()
emiii da![]()
aama ne napalno de :P
И аз такаПървоначално написано от [b
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Не. Но няма лошо човек да опита от всичко![]()
![]()
Да, правила съм на един мой приятел.
Получи се доста добре и той остана много доволен.![]()
Дам,бяхме се събрали с едни приятели и приятелки в 1ната от тях,малко се напихме и после всички се изредихме да покажем какво можем,ама после всички бяха единодушни,че като мене 2ра няма.![]()
![]()
![]()
:P