- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правили ли сте стрииптиз :)
ne sym,no eroti4ni tanci postoqnno![]()
someone else...
Първоначално написано от huligankata
![]()
не, и макар че съм доста отпусната в секса и обичам да разнообразявам, все още не съм се решила на това![]()
правила съм..... но на братовчедка ми![]()
Не, но бих искала!Ако ми се отдаде възможност и има на кого с удоволствие!
![]()
Каня се да правя за рд-то на един мой много специален господин, който за подарък си пожела нищо друго, освен мен.Иначе аз на карти си спечелих той да ми направи, но беше по-скоро забавно изживяване, отколкото предястие за нещо по-горещо... И все пак танцьорът ми си получи наградата.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами не, не съм, но пък съм играла на гол покер и съм оставала почти без нищо...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Няколко пъти исках да изненадам бившия си с това защото знам че се побърква когато ме гледа да танцувам с дрехи та какво остава без но всеки път ми убиваше ентусиазма преди изобщо да сме стигнали до спалнята...![]()
Аз пък само без чорапи и блузка, много ми вържеше, ей.Първоначално написано от st1ka
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз пък съм дефектенВсеки път като тръгне някое момиче да ми прави стриптиз и аз изпадам в бурен и откровен смях. Опитвам се да се сдържа, но то е по-силно от мен.
После те си тръгват нацупени... Аз пък какво съм виновен че от толкова киснене в плейбоя съм видял как би следвало да се прави това нещо...
![]()
ПС. Моля ви потренирайте преди да го правите... иначе има шанс да отчаяте момчето отсреща...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
da!toi otka4i ot kef!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
и аз съм по същия начин..Първоначално написано от Cool_Bitch
![]()
Не..![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
аз също не съм..оба4е...ако приятеля ми пожелае..ии ако момента е подходящ-да,макар4е ме е много срам да се събле4а пред него...ама ще го преглътна! нали го оби4ам...пък и предполагам е приятно...да гледаш възбудено мом4е???
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от st1ka
За последно???Първоначално написано от st1ka
![]()
![]()
Не съм.![]()
Everything happens for a reason..
да редовно на приятеля симного много обичам, а той полудява.
Abe kak nqma da ste pravili striptiz ;] to e qko i az sam probval nqkolko pati pred momi4eta i napravo poludqvatA nai-qko e na men da mi pravqt, ama vse gi e sram. Ni6to to nali zatva ima vodka, da im padnat zadrajkite i pritesnenieto da iz4ezne
![]()
![]()
ROCK will save the world
Първоначално написано от Ice
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]