.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на rosencetooo

Промяна на цвета на косата

значи искам да си променя цвета на косата само че да не е с боя или кана а с някакуф оцветител за коса или нещо от тоя род , нещо да ми препорачате .. а между другото косата ми е кестенява и то не много светла а искам да е светло кестеняжа некфо тумно русо )

Супер фен
    С боя е най-добре ,а ако питаш за марка аз ползвам Garnier и съм много доволна-тъй че препоръчвам.Номера ти си го избирай ,в зависимост какъв цвят искаш ,но се подготви,че от първият път няма да се получи.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

..

mersi za suveta ama se pak neiskam s boq predpo4itam za sq samo da se pravq s nekfi ocvetiteli ili ne6tu ot toq sort ... a moje li nekoi da mi kaje kakvo e bezamonq4na boq .. mai nebe6e tei ama.. nadqvam se nekoi da me e razbral za koe to4no pitam

Град
    Plovdiv
    мисля, че да си изсветлиш косата с оцветител само ще ти е доста трудно... то с боя е трудно и трудно става от първия път, камоли оцветител...

Аз ползвах едно на palette което след 4-5 измивания се маха , но цвета не беше задоволяващ

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Една приятелка ползваше някакъв оцветител и косата и стана супер просто.От кестенява на черна.Незнам какъв беше ей това sweet_moni4ka95 и е skype който иска да се обръща към нея за въпроси.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

mersi mngoo na vsi4ki za mneniqta a otnosno tova momi4e 6te q potursq utre za pove4e info .. a Funky Fresh tvoqta kosa kakuf cvqt e ii kuf q pravi ) 4e mi e int ) za da moga da si napravq izvodi dali 6te ima nekuf 6ans pri men da hvane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си