- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Промяна на цвета на косата
значи искам да си променя цвета на косата само че да не е с боя или кана а с някакуф оцветител за коса или нещо от тоя род , нещо да ми препорачате .. а между другото косата ми е кестенява и то не много светла а искам да е светло кестеняжа некфо тумно русо)
С боя е най-добре ,а ако питаш за марка аз ползвам Garnier и съм много доволна-тъй че препоръчвам.Номера ти си го избирай ,в зависимост какъв цвят искаш ,но се подготви,че от първият път няма да се получи.![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
mersi za suveta ama se pak neiskam s boqpredpo4itam za sq samo da se pravq s nekfi ocvetiteli ili ne6tu ot toq sort ... a moje li nekoi da mi kaje kakvo e bezamonq4na boq .. mai nebe6e tei ama.. nadqvam se nekoi da me e razbral za koe to4no pitam
![]()
мисля, че да си изсветлиш косата с оцветител само ще ти е доста трудно... то с боя е трудно и трудно става от първия път, камоли оцветител...
Аз ползвах едно на palette което след 4-5 измивания се маха , но цвета не беше задоволяващ![]()
Една приятелка ползваше някакъв оцветител и косата и стана супер просто.От кестенява на черна.Незнам какъв беше ей това sweet_moni4ka95 и е skype който иска да се обръща към нея за въпроси.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
mersi mngoo na vsi4ki za mneniqtaa otnosno tova momi4e 6te q potursq utre za pove4e info .. a Funky Fresh tvoqta kosa kakuf cvqt e ii kuf q pravi
) 4e mi e int
) za da moga da si napravq izvodi dali 6te ima nekuf 6ans pri men da hvane
![]()
![]()