- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко гаджета сте въртели едновременно :)
I moq rekord e 3-ma na vednaj,no ne beshe mnogo hubavo,golqmo naprejenie e.
Хахаха ми иска ни се с повече беПървоначално написано от mislitelka
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
da kaja 10 za da vi mina si4ki![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Кво се оплаквате после, че мъжете били женкари, че само се чудели накъде да кръшнат, че ви лъжели, че ходели с още 2...Както стана ясно и вие го правите. Не може да искате нещо, което вие самите не давате. Вижте себе си и тогава се чудете къде отидоха свестните мъже. Като ходите с 5 едновременно, кво правите по форумчетата, нали тряаа да им обърнете внимание на тия ваще хора...Първоначално написано от Anabel
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
imam su6tiq problemПървоначално написано от Magic_Girl
![]()
Ми май с трима...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
С едно. Никога не бих тръгнала с повече от едно.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Разгрявка за какво?Първоначално написано от ucnaHчE
Гаджетата по чата... това е пълна глупост. Всеки може да прави к'вот' си иска в своя град и... нищо не излиза. Тъпо е.
От 2 стола се пада е казал някога народа.Никога не съм имала 2 или повече на веднъж.Тва е тъпо според мен.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Аз такива не ги броя за гаджета,щото тогава детската градина са луди по мен,супер Любо съм за тях направо и то на промоция...Първоначално написано от Magic_Girl
Реални гаджета не съм въртял повече от 1,но съм изневерявал,флиртувал съм с много наведнъж,но съм имал само 1 гадже...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Аз никога не съм въртяла две или три едновременно :P Винаги съм била вярна![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
никога не съм "въртяла" двама или трима едновременно, по простата причина, че не мисля това за геройство
dve gadjeta
hm za men tova sa kurvenski istorii da vurtish po nqkolko na vednujda ne mi se obijdat kurvvite
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
пфф в 4ата нз...имала съм едно нет гадже...така 4е...май4е де да знам...като съм с един съм си само с него..така 4е 0 едновременно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Хаха аз пък никога съм нямала гадже от чата,а като гледам тук хората ги въртят!
![]()
А иначе съм ходила с двама едновременно и тръпката си заслужаваше,трябва да се опита поне веднъж в живота тва да ги повъртиш малко! :P
Но ако винаги ги въртиш по двама по трима става наистина курвенско!
![]()
и аз три ама повече няма .... става мн. зле като се съберат на едно място ..... лоша сцена не искам да си спомням![]()
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
2 ... винаги по 2 ..
Как да обясня , но .. преди много години .. сигурно като бях на 12-13 годинки , тръгнах с едно момиче ..
И си бяхме гаджета .. нали , още началото , всичко невинно .. как да обясня и аз не знам ..
Един ден тя замина за Италия .. месец , два , три .. никаква връзка един с друг ..
И прибра се тя , но не излезнахме да се видим и т.н. ... нищо повече , нито реплика , нито нищо ..
Казвахме си здрасти и т.н. .. просто един вид , бяхме скъсали , и нищо повече ..
Иии .. сигурно преди година си писахме .. не знам как стана тва , нещо си говорихме , и споменахме за тва , че сме ходили заедно , че сме били гаджета ..
Но на теория , ние не сме късали .. и все едно още сме си гаджета ..
Дори и в онзи момент не се разбрахме , в смисъл , не беше написано ,че сме разделени , че сме скъсали и т.н. ..
Майче в момента много момичета ... а много , не повече от .. 3 , ще ми се раздърдят , че съм си имал и друга приятелка , с която ходим "сериозно" вече .. 4-5 години![]()
![]()
И все пак , тва е само на теория , на практика даже и здрасти не си казваме , и т.н. .. как ще сме гаджета бе ..
Ама е некво странно като се замислиш . . .![]()
Иначе .. са сериозно по темата .. от новата ми гледна точка ..
С 1 .. Винаги с 1 , никога с повече ..
Са , че съм имал симпатии , да ... но никога не съм си хващал второ гадже .. не , че не съм способен (хубаво е да си вярвм така) , но не искам да го правя .. не е .. Етично![]()
![]()
И така .. майче казах квото трябва![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Никога не съм била с повече от 1 едновременно.Но се е случвало като съм с някой,да излизам и с други момчета,и съм изневерявала![]()
Ама официално,не съм била с двама или повече по едно и също време.![]()