- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Устата ми ;(
mnogo 4esto uuseshtam kosmi v ustata si, i zapo4vam da si vartq ezika i nai nakraq gi maxam no predi tova vlizat i mejdu zabite mn e kofti. No naposledak zapo4vat da me izpalvat nqkakvi samneniq 4e ustata mi se okosmqva.tova vazmojno li e?vazmojno li e da ti rastat kosmi v ustata
(think)![]()
устата тиииииии дааааааааааааааа![]()
когато баба ти и дядо ти се избръснат таааам си хвърлят вече непотребните частици ако мога така да се изразя
сичко знам бее
![]()
znaesh li dano vsichki teq neshta det gi pishesh tuka ot nqma kfo da praish dano da ti se slushat da te vidim togaaavaa![]()
![]()
marla
![]()
бе ти д0бре ли си ?явн0 ти влиза прах0ляк кат не чистиш
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Ай престани ве ! комплексарка тъпа..![]()
brao 4e si nau4ila nekva slojna i nova duma ama ne q polzvai za si4koПървоначално написано от AnNiE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно от кариесите ти излизат косми ..мдам.. аз така си мисля.. или може би от нечистотийте по езика .. понеже ако ползваш четка за зъби може да те хване растройство..
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P Ух ...
секи ден ги минаваш с бензинова резачка и готовоПървоначално написано от malka_zapushalka
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъй като темата е в раздел "Секс" нека приемем, че когато лапаш ти влизат косми в устата... т.е. не са твой космите.![]()
П.П. Знам, че темата е базик.![]()
taq putka samo izmisleni temi puska,oniq pat puk rakata e sarbqlo dali imala va6ki
Pffff tolkova li si nqma6 rabota 4e da puska6 takiva temi, 4e kato gi pro4ete6 i da ti se povdiga![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
E къде са тия модератори?Да вземат да ги идтрият тия тъпи теми на недорасналите курвички...
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
ndorasla ti e putkata :PПървоначално написано от Anabel
Видяла ли си я за да казваш кфо е недорасло и кфо не?Аре бегай си играй с куклите и спри да тормозиш хората във форума със тъпите и безмислени теми.Аз поне не съм стигнала на твойто ниво та да пускам толкова олигофренски теми.Бас ловя,че си поне на 10-11 годинки.
Пикла малка......избивай си комплексите на друго място тука никой не ти е виновен,че само мангали ти пускатПървоначално написано от malka_zapushalka
![]()
То въобще дали и мангали и пускат?!Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Първоначално написано от Anabel
сигурно,ама само такива загорели като баща й![]()
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
ААХАХАХХАХАХАХХАХ МНОГО ПРОСТИ ХОРА ИМА ВЕ АХАХАА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
О да...определено устата ти се окосмява...виж провери и на ноктите и зъбите ти сигурно вече си като гора там...и на петите си виж и там тряа си силно окосмена...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Rastat ti da v ustata to4no...na men pak nai6 li kfo?! Na noktite po4naha da mi rastat kosmi.. !![]()
Predlagam nqkoi da premesti temata v zdravni problemi i imam ideq za nov razdel PSIXI4NI PROBLEMI I IZKRIVENO 4USTVO ZA XUMOR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КОсмИ в Устата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НАправи си кОла маска
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това има ли нещо общо със течението то гъза ти?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....