.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: на какво

на какво

Момичета извинявам се ако ми се повтаря темата но искам да ви попитам на какво ви мирише спермата на гаджетата ви? В смисъл такъв на гадно или.. поне на мене ми харесва но имам приятелки които го ненавиждат! Аз адски много се възбуждам от миризмата или като му видя бельото!
    Koe e po gadno da polu4i6 SMS ot gadjeto si "Syjalqvam no trqbva da skysame" ili po kysno da polu4i6 "Opa tova ne be6e za teb"

Ami nebih kazala 4e mi haresva mnooogo, no e ne6to, s koeto se svikva... i ne e gaden mirisa/vkusa... A vsy6tnost ka4estvoto na spermata mnogo zavisi kakyv na4in na jivot vodi mom4eto-s kakvo se hrani, dali pu6i, pie i t. n....
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

mi svikvase nee tolkova gadno
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    абе чак да се възбуждам... Щом е стигнало до там че той е свършил значи аз вече съм била възбудена... А пък мириса е нещо както каза sweet^girl с което се свиква ... Не е гадно и не е много приятно, нещо средно
    А на вкус - не мерси... Там вече мразя !
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Nito sam opitvala spermata nito sam q podushvala nito imam jelanie za tova

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Всичко е хубаво и мирис и вкус най вече , усещането от цялата раута ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от sweet^girl
    Ami nebih kazala 4e mi haresva mnooogo, no e ne6to, s koeto se svikva... i ne e gaden mirisa/vkusa... A vsy6tnost ka4estvoto na spermata mnogo zavisi kakyv na4in na jivot vodi mom4eto-s kakvo se hrani, dali pu6i, pie i t. n....
    да бееееее, мечтай си

Ами всичко е химия ако ти харесва мириза на спермата на паркниора значи търсиш точно него това не е миризма а хурмон както и мъжете ако харесат оханието на феромона на жената значи си пасват.
    Това е научно доказано

Цитирай Първоначално написано от sweet^girl
    ka4estvoto na spermata mnogo zavisi kakyv na4in na jivot vodi mom4eto-s kakvo se hrani, dali pu6i, pie i t. n....
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си