- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички ме лъжат?
Не издържам .. току що разбрах, че всички са ме лъгали..!Момчето, което ме харесваше от доста време .. хм не ме е харесвало .. най-добрият ми приятел говори ужасни неща зад гърба ми .. не мога вече нещо, което съм градила толкова време изведнъж вече .. го няма,просто се срина .. и не може просто така да не ми пука .. дайте ми някакъв съвет как да го преглътна..уф не знам чувствам се ужасно![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Стани кучка.
Често се случва...По спокойно.Пусни си някоя весела песничка и просто забрави за всичко.Ти си млада,уверена и всичко около теб е наред...Не искам да давам лоши примери,но и с алкохол е същата работа.![]()
ходи се снимай!Първоначално написано от w0sh
В днешно време май повечето така правятПървоначално написано от w0sh
![]()
Zaebi gi tiq xora-toq deto uj te e "xaresval" i toq deto ti se e pishel "nai-dobar priqtel" nqma da se unijavash zaradi tqx v kraina smetka-te shte te lajat na tebe shte ti e gadno zaradi tqx-qqqq bez takiva,kato gi vidish gi podmini s visoko vdignata glava i edno zdr ne im kazvai-Jivotata prodaljava i bez 2-ma bokluka da ti se barkat v jivota i da go trovqtUspex
![]()
Горката...Много кофти се е получило. Поне ще ти е за урок да не се доверяваш на хора, които не познаваш много добре. Приеми го просто като урок
Успех, ще се справиш
![]()
Ходи да пиешПървоначално написано от MartyParty
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ахх с тебе съм съгласен на 100% !!!!!!!Първоначално написано от tuzaro
The Spark
Hm znae6 li predi mesec nqkade se polu4i ne6to takova i pri men...nqmah si gaje 2-te mi nai dobri fr...bqha si pisali edni rayti po skype za men i gi pro4etoh stana mi mn gadno...no zn li kazah si glavata gore prosto ne si takaf 4ovek vliae6t se ot horskoto mnenie i ne6tat se opraviha fr mi se izviniha i mi dokazaha 4e ne mislqt ne6tat pisani po skype(DOKAZAHA MI GO) i imam si gaje prosto vs si doide na mqsoto i da se bqh vaikala kfo 6te6e da stane ni6to samo vaikaneto pritesnenieto i nervite 6tqha da sa mi propileni
Щом им позволяваш да те лъжат => значи си будала.
be da ne te interesuva...I men predi 2-3 dni me zaeba polovinata kompaniq...zashtoto ne sym izlqzla edin pyt s tqh.Emi mainata mu...da ne ti puska..I az sym na syshtoto mnenie stani kuchka i leko hater-ka.Taka e nai-qko,a vmesto na teb na drugite im e gadno))
p.s.sorry za syveta ama me e izbilo na zloba kym vsichki i si mi e idealno![]()
Тия хора просто ги игнорирай, особено най-добрия ти приятел.Някои са големи лицемери...
Ами не се доверявай на когото и да е... Големи приятели са ти били...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Случва се! Не всичко е перфектно! Забрави този твой най-добър приятел и следващия път внимавай повече в преценката... (всички грешим, но пък живота продължава) А момчето, което уж те е харесвало.. игнорирай го, както беше казал някой по-горе... Все едно не го познаваш.. но не му се дразни, няма смисъл просто.. Или пък казвай му там едно здрасти колкото да го подразниш и тва е
Живота е прекалено кратък! Падаш, ставаш, изтръскваш си дрехите и продължаваш напред, мацка!
![]()
Ако научих нещо през живота си- това е че хората са ужасни лицемери!
Разчитай само за себе си.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
И при мене е така... Винаги съм опитвал да съм добър с хората и винаги аз оставам прецакан....знам какво ти е. Горе главата и напред!
Който иска можем да си попишеме
хммм приятелство .. приятелството е взаимна изгода ... запомни го ... когато от 1 от 2 те страни .. вече няма изгода .. то просто приключва ...
а момчето явно никога не те е харесвало наистина ... радвай се .. защото можеше да те нарани ако се бяхте събрали ...
просто вдигаш главата и продължаваш на пред ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
predi da narechesh nai-dobur priqtel daden chowek...opoznai go mn dobre....zashtoto w dneshno wreme poznati kolkoto shtesh no priqteli twurde malko.....a kolkoto do sluchaq....da ne ti puka se pak ne sa edinstwenite hora na sweta taka che gordo wdignata glawa i samo na pred![]()
![]()
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Първоначално написано от Elisa`Day
не пиремай приятелството лично, хората се променят и нямаш гаранция какво ще се случи. поеми си дълбоко въздух, пий чаша чай/кафе, разходи се... а после, малко по-спокойна, опитай да намериш грешките си. за да успеят да те излъжат, трябва ти да си го позволила. открий причината, за да не те наранят отново и УСПЕХ!![]()
+1Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
pochni da vzemash kokaПървоначално написано от 5StaR
...или стани емо.Първоначално написано от tan0
Хей, все един от тези съвети трябва да ти помогне!
Горе главата,не си единствената...навсякаде ги има такива образи(за съжаление)
Напълно съгласна.И аз такаПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]