- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Който е бил на английско-немска олимпиада да ми пише
Някой беше ли на английско-немска олимпиада![]()
то има ли такова нещо изобщо в бг ?![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
да днес бях на втори кръга има и испанско френска ама не е за мен
![]()
Да не си била на втори кръг днеска във Стара Загора?
И аз бях на 2рия кръг в Стара Загора :P Беше супер якоИначе казва се "плуралингвистично състезание по немски и английски"
Не беше изобщо трудно, само дето обърках една дума и не ми остана време да обмисля съчинението
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Чакайте бе! И аз бях в СтЗ на плуралингвистичната,ама тя беше в събота,не в неделя ???????????![]()
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
az bqh na angliisko-nemaska ama se razligavih na nekakvo ese... trebva6e da pi6eme nz si kvo i az samo se ligavih... i normalno ne minah na 2iq![]()
![]()
mdam v s1bota be6e,koi e kazal 4e e v nedelq (think) ina4e davaite skype da 4atkameПървоначално написано от Slun4evko
mdam znam 4e e pluralin... neznam si kfo si ama taka po me kefi
![]()
Ами там пише 'днес' Пуснато на: Нед Мар 23, 2008Първоначално написано от Sweet_Play_F
![]()
Както и да е.Резултатите илязоха ли най-сетне,в нета нищо не намирам,а сме и във ваканция,никой нищо не казва.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Да, кога ще излезнат резултататите? А дали има 3ти кръг?? Някой има ли идея![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
3ти кръг май няма да има.А дали ще публиуват резултатите в нета,щото като гледам на ГПЧЕ 'Ромен Ролан' въобще не им обновявят сайта като хората.