- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 год сам ...
Хора от 1 год съм нямал връзка повече от МЕСЕЦ което за мене се подразбира да несъм имал приятелки през тази година ...
Чудя се какво да правя
Не мисля, че съм някъв тъп който да не знае как да се държи с едно момиче или нещо такова напротив даже хората ми казват, че съм много добър ... Постоянно излизам с някви различни момичета, но никоя не може да ме впечатли ... не мога да се влюбя ...
Ох ... незнам кво да правя вече![]()
Аз ако изкарам с едно момиче повече от 2 седмици се радвам ти тука се оплакваш...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
oh na vsi4ki takiva temi ve4e 6te pi6a : kato ne moje6 s istinskite momi4eta opitai s virtualnite! impulse.com (ili .bg nz) 6te otvori vratite si za teb! tam ima vsqkakvi: i kurvi i feshynki i emota! vse nqkoq 6te ti se navie! i ako i pla6ta6 moje pove4e ot mesec daje da ti e gadje!
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от tuzaro
Не е така ... просто несъм имал връзка по кратка от 3 месеца и за това ... обичам да имам човек до себе си на който да му давам цялото си внимание и обич ... а с тези момичета който съм бил съм стигнал до извода, че не го заслужават и съм слагал край
Emi nie tuka v forma ne mojem da ti pomognem .. pomogni si ti sam... !
Ти ако с всяка караш по 3 месеца няма да осетиш сладостта на животаПървоначално написано от BuzkatA
Е явно не искам (:Първоначално написано от tuzaro
soulja_girl4e@ по тъпо мнение от твойто не бях чел!
Същия проблем и аз незнам какво да правя , но сега има 1 момиче , което ми превлече интереса (поне така мисля).Първоначално написано от BuzkatA
vij 4e te byzikam!Първоначално написано от BuzkatA
ama nie kakvo da napravime? da te zapoznaem s nqkoq li? s udovolstvie no edinstvenata mi fr koqto bi se navila e leko raziuzdana i 6te te zareje na vtoriq den a ti to4no tva ne iska6 nali! ne pomognah mn nali?
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от tuzaro
После ходи разправяй на момичето от 9 клас, че не си бил женкар :P
The Spark
Аз мойто си го изживях вече, ся си търся сериозна да ми чисти, пере и готвиПървоначално написано от 5StaR
![]()
Ами продължавай да търсиш пък се ще ти се усмихне късмета и ще намериш подходящата.![]()
Ако търсиш много нищо няма да намериш...То само ще си дойде според мене![]()