.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: На шега ...

На шега ...

A sly4valo li vi se e da se vlubite v nqkoi ( ama prosto taka - na 6ega ) i posle da osyznaete 4e naistina ste vluben/a ?!?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Как ще се влюбиш в някой на шега? :>
    The Spark

и на мен тва ми не е мн ясно как се влюбваш на шега
    Gledame na kraq na vrazkite si kato na ne6ty neizbejno.A pri vsqka edna razdqla ne gubim prosto liubim 4ovek ,a gubim i 4ast ot sebe si,4astica,koqto nqma kak da varnem!{}

mi moita best frd mi povtarq6e 4e si xaresvam edno mom4e i az nakraq i kazax 4e go xaresvam za6toto se bqx nervirala... (pi6exme si po skype razni raboti i tq za tfa mi vika6e 4e gy xaresvam) no po edno vreme katy po4naxme da si govorime za gadjeta i takiva raboti (az si nqmam gadje, nito pъk toi) i kato mi kaza 4e xaresval edno momi4e na men mi stana mn gadno i posle cqlav ve4er plakax ... i osъznax 4e bez tozi 4ovek ne moga ... a yj si povtarqx 4e vsi4ko e na 6ega ... no izleze 4e ne e ...

Аз не мисля че е влюбване а по скоро привързаностл
    Gledame na kraq na vrazkite si kato na ne6ty neizbejno.A pri vsqka edna razdqla ne gubim prosto liubim 4ovek ,a gubim i 4ast ot sebe si,4astica,koqto nqma kak da varnem!{}

Ми не момичето наистина може да се е влюбило защото на една моя приятелка и се случи същото и наистина много дълго време не можеше да забрави въпросния човек но да те успокоя тя имаше нещо повече с него и направи грешката да го отблъсне а ти не си нали
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

mi ne sъm go otblъsnala i nqmam namerenie da go pravq ...

Град
    Terra incognita!
    Интересно съчетание-влюбен/а на шега!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен
    Детска радост, шарени бонбонки...

da ti imam problemite.....

любовта не е шега така че....

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    eee az pak se pravex 4e haresvam 1 mom4e na puk na 1 biv6a best fr .... iii nakraq osaznax 4e naistina go haresvam
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ами случвало ми се е преди. Примерно се бъзикам с някой и му казвам мъжа ми, оня моя или нещо от тоя род без да изпитвам нищо, но след време разбирам, че от бъзик е станало сериозно... детски работи Сега вече такива неща не ми се случват.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Мм не.. тва пък как ти хрумна. Просто съвпадение бе... тц тц
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Възможно е да се задяваш с някого и в един момент да осъзнаеш,че е нещо по-сериозно от флирт.. Може би това имаше в предвид с въпроса си?

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

dam na men mi se slu4ii i sega mn sujalqvam 4e zapo4na taka

Аз до сега не бях чувала за влюбване на шега По-вероятно е да имаш в предвит да си падаш по някой на щега което пак не е от най - точните определения....А до сега не ми се е случвало , а и дено не защото тва е пълен абсурд...

На шега не можеш да се влюбиш.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Еми явно си го харесала - т'ва е. Харесване на шега Н Я М А. Ти първоначално си го казала само за да им затвориш устите и да спрат. Но от постовете ти в темата разбирам, че и преди изказването ти си имала поне малка симпатийка към него.

Ami ne.No edna fr stana gadje s edno mom4e ei taka da vidi kakvo 6te izlezne i sega sa ludo vlubeni!Nemogat edin bez drug.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: На шега ...

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    A sly4valo li vi se e da se vlubite v nqkoi ( ama prosto taka - na 6ega ) i posle da osyznaete 4e naistina ste vluben/a ?!?
    Eми .. да ..

При нас стана точно като на игра .. пиеска .. показа се кой какъв актьор е .. разбира се , всички заслуги за нея , защото има повече опит :P

Направихме сценка пред една позната , че ходим .. че късаме , че се караме .. абее , голема каша ..
    После всичките приятели разбраха , и 1 седмица докато се оправим с всички
    Аз още тогава бях на ясно какво чувствам .. и се чудех , дали ще стане нещо , в смисъл .. нее , страхотно беше , сега като се сетя ..

Играчка .. ама не плачка , щото в момента не плача .. (е , айде , сълзи от радост ..) Страхотно е ...
    Сега се надявам , тази пиеска да не се повтори , щото там се карахме .. ама ако е писано , че ще стане , ще стане .. надявам се да не става де :P

И така ... сега не съм в никаква пиеса , в никакъв филм .. сега съм в сладката реалност
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    mi moita best frd mi povtarq6e 4e si xaresvam edno mom4e i az nakraq i kazax 4e go xaresvam za6toto se bqx nervirala... (pi6exme si po skype razni raboti i tq za tfa mi vika6e 4e gy xaresvam) no po edno vreme katy po4naxme da si govorime za gadjeta i takiva raboti (az si nqmam gadje, nito pъk toi) i kato mi kaza 4e xaresval edno momi4e na men mi stana mn gadno i posle cqlav ve4er plakax ... i osъznax 4e bez tozi 4ovek ne moga ... a yj si povtarqx 4e vsi4ko e na 6ega ... no izleze 4e ne e ...
    Амм той ти каза кое е момичето или.... може и той да си пада по теб ама да не знае какво ти е в главата,може би момичето което харесва си ти(ако не ти е казал конкретно коя)... разбери и успех.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Segashnata i vrazka malko na shega stana

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си