Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
4ydno kak da ti dam suvet kato az samata ponqkoga mislq za edin 4ovek s koito dori ne bqhme oficialni gadjeta no vse pak vsi4ko be6e strahotno. Dori o6te muni4ko me boli.I toi taka edin den kaza 4ao.Moje bi te boli zaradi tova 4e e nqmalo nikakvo obqsnenie.Opitai da pogovorite i pone da ti kaje za6to e postupil taka.Moje bi posle 6te ti olekne.Ili puk ne...az poly4ih obqsnenie no pak boli..znam li...
Първо искам да благодаря на всички,че ми влязохте в положението и се опитахте да ме организирате малко Наистина имах нужда от това и за много неща си взех поука,но така е,който няма опит ^^
Magic Girl,той ми обясни защо скъсахме,всичко беше заради една повлекана която дори не знаеше какво иска,и той си прекъсна сериозната си връзка с мен заради нея и скъсахме защото уж харесвал нея,а чувствата ми към мен са си отишли...абе лапешка работа...срам и позор момчета на 17 години да не знаят още кво искат!!!И ся той си е сам,и аз съм си сама само щото е голям идиот!Той сам си го призна де,даже ми каза въобще да не се ядосвам за него амаа няма как аз наистина имах нещо много силно към него и все още имам...