.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

the_hottie модератор !

Незнам как се определят и как стоят тук нещата , но смятам ,че the_hottie може да даде много полезни съвети на някой от потребителите.Смятъм ,че заслужава титлата "модератор" и не мисля ,че само аз съм на това мнение. Лично аз много бих се радвал , тя да е част от екипа.Поне само на този раздел да е модератор !

Град
    unknown
    Възразявам

Мега фен Аватара на amatorium
    Absolutno podkrepqm.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Absolutno podkrepqm.
    +1

Чисто информативно:
    И аз се бутах да ме направят модератор, защото има адски много оффтопик (както примерно и тази тема), но ето какво получих в отговор :
    "На този етап нямаме нужда от модератори. А и да имаме-сами ще си ги намерим."
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Град
    На изток от рая
    Аз пък искам да се кандидатирам за президент,ама никой не ме взима на сериозно.
    Да не мислите,че някой ще погледне темата и ще я направи модератор !?

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Може ли да съм Вицепрезидент

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от Boss
    Може ли да съм Вицепрезидент
    Веднага те взимам,само да ме изберат

Taste the soup

Смятам ,че ние имаме пълното право да избираме , кой да ни упрявлява ! Говорим за модератори....Прав ли съм или не съм ?

Az mislq, che Kremchet0 ima dumata po toq povod. No kato za samata ideq sum napulno suglasen, zashtoto the_hottie se e pokazala kato umno i znaeshto momiche a mislq, che v tazi tema e vajno da ima takiva hora, koito da pomagat sus suveti na tezi, koito imat nujda.

Az mislq, che Kremchet0 ima dumata po toq povod. No kato za samata ideq sum napulno suglasen, zashtoto the_hottie se e pokazala kato umno i znaeshto momiche a mislq, che v tazi tema e vajno da ima takiva hora, koito da pomagat sus suveti na tezi, koito imat nujda.

Напълно съгласен ! Всички черти водят към нея. Не познавам момичето , но наистина ако съдя по постовете ,който е поставила наистина е достойна за тази титла.

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Смятам ,че ние имаме пълното право да избираме , кой да ни упрявлява ! Говорим за модератори....Прав ли съм или не съм ?
    4e si prav,prav si,ama ako ne q napravqt na bunt li 6te se vdignem? pove4e v saita li nqma da vlizame..ako im e na kef 6te q napravqt ako ne-ne.Izob6to ne zavisi ot tova dali nie iskame
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Град
    В нас
    Ако имаме достатъчно "сиво" вещество сами можем да се контролираме и управляваме...

Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    4e si prav,prav si,ama ako ne q napravqt na bunt li 6te se vdignem? pove4e v saita li nqma da vlizame..ako im e na kef 6te q napravqt ako ne-ne.Izob6to ne zavisi ot tova dali nie iskame

Не , но е нужно поне един от тях ние да сме си го избрали. Знам ,че модераторите , ще си кажат за мен , тоя от вчера е регистриран от тук и взел да решава , кой да го управлява! Но аз го правя , защото момичето наистина заслужава този пост ! Но не е така просто съм регистритан от скоро иначе от доста време насам си го поглеждам...

Град
    На изток от рая
    Еми не си прав.
    Не избираме ние,избират модераторите.Те решават кой помага и кой заслужава да има тази титла.Ние може да искаме да направят всички модератори,ама патка.
    Айде успех,пък ако я направят модератор имате по една виртуална бира от мен

Taste the soup

Еми не си прав.
    Не избираме ние,избират модераторите.Те решават кой помага и кой заслужава да има тази титла.Ние може да искаме да направят всички модератори,ама патка.
    Айде успех,пък ако я направят модератор имате по една виртуална бира от мен

Е добре...и да не съм прав , то поне момичето заслужава ПОСТА !

Na men mi e lubopitno kakvo shte kaje gospodarkata na tumnata strana na foruma po sluchaq Milena_pld

Град
    В нас
    Браво! Вече се разбрахте може да се слага катанеца

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    лично мнение: модераторите в тоя форум не струват.....
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Na men mi e lubopitno kakvo shte kaje gospodarkata na tumnata strana na foruma po sluchaq Milena_pld
    Да се надяваме да е виждала поне едно нейно мнение.

Подкрепям!

Но истината всъщност е... че е супертъпо да си модератор.. Щото по цял ден всеки път като влезеш във форума трябва да следиш и да оправяш тъпотиите на другите и нищо повече...
    Нито кеф, нито изгода има от цялата работа, а само се занимаваш с чуждите бъркотии и си губиш времето, очите и нервите.

Тъй, че.. влече ви да сте модератори.. ама не е така розов светът както си го представяте там "горе" ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    Донякъде и аз така мисля.
    Нещо контрола го няма хич! Освен, че се поправят заглавията на темите на кирилица и толкова... пф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Подкрепям!

Но истината всъщност е... че е супертъпо да си модератор.. Щото по цял ден всеки път като влезеш във форума трябва да следиш и да оправяш тъпотиите на другите и нищо повече...
    Нито кеф, нито изгода има от цялата работа, а само се занимаваш с чуждите бъркотии и си губиш времето, очите и нервите.

Тъй, че.. влече ви да сте модератори.. ама не е така розов светът както си го представяте там "горе" ;д
    +1 Spored men tova mackata i moderatorite shte go reshat. No kato za ideqta e dobre.

Ми аз съм бил модератор в тракер , съответно там има и форум.Оправих им бакийте и ми беше доста интересно + това и виждах какво говорят "горните" за потребителите.Общо взето голяма зарибявка , но трябваше да замина и ме махнаха...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    И на много други мнението е същото
    the_hottie е перфектна за целта .... идеалния модератор , но не мислите ли че трябва и мъж модератор да има ...
    amatorium ми се вижда свестен тип нз на колко годиние ... ама има бъбрек . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си