.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Дали не сгреших?

Сега тъкмо се прибирам от един рожден ден... Имах реалната възможност да преспя с 2 момичета ... но не го направих ... мислите ми бяха насочени към друга с която може би нищо няма да се получи... но все пак щеше да ми е кофти ако тя разбере за случилото се ... а тва щеше да стане на 100% понеже въпросните мацки са от даскалото й... и там всичките екстри познават се и т.н. . . . Дали не сгреших,..... и накарайте ме да не съжалявам че не се възползвах от ситуацията ...
    Чувствам се раздвоен ?
    12-13-14-15-16 годишните умници нека не си дават мнението ...
    Въпроса е изцяло насочен към по зрелите....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Az lichno mislq, che e greshka. No puk ti si pich, tui che ne e golqma zaguba. Shte si navaksash...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    у вас ;]
    не е грешка! все пак сега може да имаш шанс да си с това момиче, което искаш, а ако беше спал с тези двете и тя разбере можеше само да си мечтаеш за нея... Все пак ако си пич ще имаш и други такива възможности така че не съжалявай за нищо
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    не е грешка! все пак сега може да имаш шанс да си с това момиче, което искаш, а ако беше спал с тези двете и тя разбере можеше само да си мечтаеш за нея... Все пак ако си пич ще имаш и други такива възможности така че не съжалявай за нищо
    Че съм пич пич съм :P ... може да не го показвам , н ое така ... и не няма да съжалявам кой знае колко и се надявам очакванията ми да бъдат оправдани . . . .

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Че съм пич пич съм :P ... може да не го показвам , н ое така ... и не няма да съжалявам кой знае колко и се надявам очакванията ми да бъдат оправдани . . . .
    ами успех тогава
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    в Русия съм
    ами успех тогава
    мерси определено ще ми е нужен този път

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    На 16 съм

Според мен не си направил грешка като не си преспал с тях . И си мисля, че те няма да кажат на това момиче че някой ги е отблъснал... незнам...
    Задействай нещата с другото момиче Дано стане Успех
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

+1
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Пловдив
    az sashto ne mislq che e greshka .... bravo ! bori se za tova koeto jelaesh.. uspeh

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми то не е трудно да се сетиш ,че момчетата ще ти кажат ,че е било грешка, а момичетата ,че не е било. Аз смятам че след като така си решил значи това е било правилното решение в този момент. И аз като момиче бих харесала момче което е готово да замени забивки за 1 нощ за нещо повече .... според мен просто спри да го мислиш и се погрижи да стане нещо с другата девойка
    П.П аз съм на 22
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

tvardo nesmqtam 4e e gre6ka , ti zaslyjava6 ne6to pove4e ot momi4eta koito gi ima vseki
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Мега фен
    Град
    SF
    Поне докато не си 100% сигурен, 4е с онова моми4е няма на4ин да се полу4и, недей се дразни и не си мисли, 4е е грешка. Все пак казваш, 4е ако си бил преспал с две4ките, другата девойка задължително е щяла да разбере... Пък ако с нея не стане, винаги ще има друг купон. А двете мацки като нищо да се навият отново - щом така и така са поискали веднъж

Робинята на Quench

ne e greshka spored men

Е ние 16 годишните сме нагли и сме на всяка манджа мерудия, така че не се сдържах . Не е грешка Всъщност евала, че не си се възползвал. Ако не е имало друго момиче, може би щях да кажа, че е трябвало да си направиш кефа, но в случая мисля, че си постъпил правилно =]
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

За Мен НЕ СИ ЗГреШИл аКО беШЕ го НапраВил НямАше Да Имаш НикакВи ШаноВе с МАцкАта НА твОето вниманИЕ

Град
    София
    Ако ти е само за едното чукане си сбъркал. В противен случай обаче изключително стратегически правилно решение, предвид, че другата мацка 100 % е щяла да разбере. И не си е струвало да си прецакваш шансовете с нея само за едната нощ, която така или иначе има всички предпоставки да се повтори
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

hottie
    Guest

Re: Дали не сгреших?

Сега тъкмо се прибирам от един рожден ден... Имах реалната възможност да преспя с 2 момичета ... но не го направих ... мислите ми бяха насочени към друга с която може би нищо няма да се получи... но все пак щеше да ми е кофти ако тя разбере за случилото се ... а тва щеше да стане на 100% понеже въпросните мацки са от даскалото й... и там всичките екстри познават се и т.н. . . . Дали не сгреших,..... и накарайте ме да не съжалявам че не се възползвах от ситуацията ...
    Чувствам се раздвоен ?
    12-13-14-15-16 годишните умници нека не си дават мнението ...
    Въпроса е изцяло насочен към по зрелите....
    Щом на момента си почувствал, че така е най-добре значи си взел правилното решение. Не бива да съжаляваш за миналото. А тази мацка ..защо така си се предал вече

Град
    в Русия съм

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    А тази мацка ..защо така си се предал вече
    Щот се лъжем от 4 месеца... и много бяга .. .
    Усеща се че и на нея и се иска ама нещо нещо не и стиска ....

hottie
    Guest

А тази мацка ..защо така си се предал вече
    Щот се лъжем от 4 месеца... и много бяга .. .
    Усеща се че и на нея и се иска ама нещо нещо не и стиска ....
    Ами значи трябва да предизвикаш нещата..ей така изведнъж! и да видим какво ще стане. Най-много да разбереш, че няма смисъл и да продължиш напред. Аз така бих направила. Няма нужда да се мотаете

Град
    в Русия съм

Ами значи трябва да предизвикаш нещата..ей така изведнъж! и да видим какво ще стане. Най-много да разбереш, че няма смисъл и да продължиш напред. Аз така бих направила. Няма нужда да се мотаете
    да е ама нз що но имам страх да не я изгубя ....

hottie
    Guest

да е ама нз що но имам страх да не я изгубя ....
    Защото я харесваш много очевидно,ама така се измъчваш и не си живееш житова като хората.

Град
    в Русия съм

Защото я харесваш много очевидно,ама така се измъчваш и не си живееш житова като хората.
    Имаш право и нз що ама мисля че снощи трябваше да си направя кефа ...

hottie
    Guest

Имаш право и нз що ама мисля че снощи трябваше да си направя кефа ...
    АМи и да си го беше направил по никакъв начин това не е гадно..не е изневяра..не сте заедно. Защо пък не..

Град
    в Русия съм

АМи и да си го беше направил по никакъв начин това не е гадно..не е изневяра..не сте заедно. Защо пък не..
    Ами точно щото нямаше и да сме заедно след това ...

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Ако ти е само за едното чукане си сбъркал. В противен случай обаче изключително стратегически правилно решение, предвид, че другата мацка 100 % е щяла да разбере. И не си е струвало да си прецакваш шансовете с нея само за едната нощ, която така или иначе има всички предпоставки да се повтори
    +1
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си