- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали не сгреших?
Shtom sujalqvash za postupkata si znachi sam znaesh kude e istinata. Vutreshno znaesh, che e trqbvalo da izpolzvash miga i kolkoto i morlani istorii da chuesh nqma da promenqt fakta, che znaesh che si propusnal qkiq mig. Ne sujalqvai za greshkite, prosto ne zabravqi ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
От една страна не е грешка, защото е хубаво това, че имаш контрол над кура си.
Но от друга страна има и нещо друго. Казваш, че си луднал по няква мацка, с която нищо не може да стане. И заради нея се отказваш от неща, които според всички ценностни системи на младите хетеросексуални мъже са много сериозни. Помисли си - дали дори и да стане нещо, няма да те води за носа, дали няма да те разиграва и да те прави луд...
Нека ти кажа нещо - жените не си падат по послушни, неуверени мъже. Колкото и странно да е - предпочитат арогантни, нахални и уверени мъже. Понякога хем мразят такива мъже, хем искат да са с тях.
По-добре да си непукист, да си арогантен, леко простак, да показваш на външен вид че не ти пука за нищо. И ако случайно нещата с мацката почнат да потръгват тогава може да покажеш малко по-кавалерско отношение специално за нея.
И тя ще го оцени двойно повече, защото не го е очаквала от арогантен и нахален тип. Ще бъде двойно по-специално.
Дори и да е грешка .. (грешка от тази страна от която след време нищо не се получава с въпросното момиче) .. погледни нещата от тая странна, че така е било в този момент ! След 2 месеца пак може да ти се отдаде такава възможност и без да си мислеш за друга .. да си изчукаш 2те и да си направиш кефа ..сам си прецени нещата, но според мене всичко е така :
-с това момиче, за да ти стане работата .. трябва да и покажеш нещо, да се покажеш като еди какъв .. (и вече си го направил де) ии сега е момента за това. Ако спеше с тях всичко заминава ..
-тая възможност да си с 2 може да ти се случи не само още 1 път ,, ами и 3-4 .. просто в тоя момент няма 3 .. в друг в който няма кво да те спира ще го направиш .. и кефаа ще е мн по-голям ..
ааа и друго .. ако беше го направил .. (забрави за това какво ще сипомисли момичето) .. щеше ли да ти е толкова яко, като си мислиш за друго ..просто сравни - секс с 2 мацки докато мислиш за 3та ..или секс с 2 мацки докато им се кефиш само на тях ??
п.п - на 17 години .. ако е от значение
Мойто мнение е различно от другите.Аз смятам че ти за тази няма да се жениш.Сега ти е времето.като одъртееш тогава и да искаш няма да можеш да ги закараш в рая.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да де ама на мен целта не ми е била да ги закарвам в рая а те мен да закаратПървоначално написано от small_fox
![]()
![]()
![]()
Да де вече е малко късно станалото станало .. надявам се до 1 сдмица да се разбере кво ще става дали "въпросната" ще е с мен или отивам при разпоретините ....
Виж сега това за 12-13-14 и т.н годишнионите умници ме обижда! Не всички са вчерашни пикли дето се праскат като побъркани и претендират че знаят всичко за секс и т.н... А колктоо до въпроса не си згрешил даже шапка ти свалям за тази постъпка.