- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обмислям самоубийство
Ако темата е сериозна(в което силно се съмнявам)-зле си.
Ти си на 12, а той на 19 и искаш да не те отреже![]()
Не само ти не се разбираш с майка си-напълно нормално е.
Ще се самоубивала....тцтцтц![]()
Ti ne si dobre we momi4e.Ne 4e mn ti vqrvam 4e si re6ila da se samoubiva6 ama nqma zna4enie
.Tva sa palni gluposti, ima deca v naistina tejko polojenie, koito daje i nqmat roditeli, a ti mi reve6 4e maika ti ti vikala
. A za mom4eto, normalno da te otreje ta ti si na 12
.Pomisli malko, a ne pi6i gluposti po forumite
.
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Първоначално написано от maybecome
Мила,аз съм на 13 и не успях да се задържа с 14годишен хлапак,а ти се заемаш с 18годишен МЪЖ. Не разбираш ли,той сигурнио харесва големи каки и дори да не те беше отрязал,какво очакваш-да се държите за ръчички?
Най-много да ти направи нещо лошо,за което да съжаляваш цял живот. Остави го,излез навън,огледай се,има момчета колкото си щеш,все едно ще те хареса и ти него. А относно майка ти...поговори с нея или започни да се държиш по-сериозно с нея,затапките много помагат ако не-просто я отпиши. Не се самоубивай,да,факт е,че красивите мъже са или гейове или женени,но все се намира някой. Хората са егоисти ако не бяха такива,нямаше да съществуват,на тоя въобще не му пука за теб и сигурно сега пуши цигарка и се зарибява с някоя на неговата възраст.
Да не ти пука,свиркай си и всичко ще е наред,след време ще се смееш и ще се възмущаваш,че въобще ти е хрумнало подобно нещо. Ако не,гръмни се,какво очакваш от нас? Да го хванем за гушата и да му кажем:Или с нея или със Свети Петър? Не става така,моето дете. Решаваш ти...
![]()
Az vqrvam 4e 12 e kriti4en period.taka 4e stiga ste se zaka4ali s mackata vie ste zle v tozi slu4ai nali se se6tate
za6toto tq e dete i e oburkana ama vie koito se vruzvate i ubejdavate momi4eto 4e e zle ste dosta po-zabludeni
ne se obijdaite
momi4e ti si o6te malka zatova onzi pi4 e re6il da ne se zanimava s tep.ima si i zakon btw.6te ti dam edin suvet za maika ti-kato po4ne da ti kre6ti ili ne6to se suglasqvai s neq za vsi4kokazvam ti deistva.
kazva6 RAZBIRA SE MAMO I AZ TAKA MISLQ i takaaaa...
istinsko mu4enie za maiki koito obi4at da vikat po decata si
EVALA
Споко 12 годишната възраст е трудна навлизаш в пубертета ама и аз по едно време исках да се тровя с отрова за мишки![]()
![]()
![]()
Хахахахаха!Пикла нищожна!Ако беше пред мен сега такъв шамар щях да ти забия да се осъзнаеш един път завинаги!Не съм чела коментарите на другите,но предполагам,че повечето са си губили времето да те разубеждават.На 12 било детето и некъв 19 годишен не й обърнал внимание.Лелеее...а сега накъде?Ти сигурно цици нямаш още тръгнала по момчетата да се заглежда.Знаеш ли какво би искало от теб едно такова момче?СЕКС!А ти готова ли си да му го дадеш?Е,тука ако кажеш "да",заслужаваш куршум в главата.Половата система сигурно още не ти е развита напълно.Абе бегай се скрий...тръгнала да ми се оплаква.Ти имаш ли представа какви ПРОБЛЕМИ имат хората?Трай си!
![]()
![]()
![]()
не си интересна...
можеш да продължаваш с калето
Самоубийството не е решение...Ще имаш къде къде по-големи проблеми от тези и при всеки такъв случай ли ще искаш да се самоубиваш? Научи се да приемаш проблемите, а не да бягаш от тях, научи се да ги решаваш...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
и какво толкова има да си на 12 години .Това е една чудесна възраст поне за мен де...какво не бих дала да съм малка( е не че сега съм много голяма) но просто живей си щастливо детството и не мисли за глупости!Първоначално написано от BallFace
...
Ти си на 12,и искаш дванайсетокласник да се занимава с такива като теб?![]()
Защо ли си мисля, че темата е просто една шега или може би подсъзнанието ми силно го желае?
И дори да не е така, ти мила ми авторко си една малка, неуравновесена бъзла, която идея си няма от проблеми/поне тези, които ти категоризираш като такива, са малки пречки, присъщи заразглезени и празноглави хлапачки/.Вместо да се чудиш от кое да умреш, както казва баба ми, заляггай на уроците и недей мисли за толкова крайни мерки.
Поживей още малко, рано е да си ходиш.
П.С-Човек решил да направи тази крачка, просто действа без да я обсъжда с когото и да е било, камо ли пък с непознати.
Другото, което ми направи впечатление при теб-твърде лесно приемаш съвети, човек твърдо убеден в правотата си/тоест инатливо магара/, никога не би се вслушало в мнението на околните, а не би го и потърсило.С темата си, ти правиш точно това, доказвайки колко незряла си.Успех в живота и дано порастнеш по-скоро, че иначе горко на родителите ти и на близкити те с дете като теб.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Приятно "безболезно" самоубиване лол... ( на 12 години ти още нищо не си видяла ще се самоубиваш ...КЕК )
The Spark
Става ми неприятно, повдига ми се от хора като теб.
Здрави, прави, животът пред тях, а си втълпяват, че няма за какво да живеят. Преди да продължиш с глезотиите си, погледни надолу из тая страничка:
http://www.save-darina.org/
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Не се самоубивай. Самоубийството е най-големият грях!
бтв, ... според мен тая тема си я пуснал/а за да привлечеш внимание ..
а и .. верно, ако си искала да се меткаш, до сега да го беше направила.. иначе и аз преди 2 гоидина бех решила нещо такова, ама една даскалка в даскалото хвана, че разбра та да видиш после.. под какво зорко око бях и как и майка разбра и .. как на никой не мъ беше безразлично, както си мислех...
стегни се!Ако се гръмнеш кво ще покажеш? Че си слаБ/а, и че не можеш да се противопоставиш на трудностите и на проблемите.. Горе главата и само напреед!!![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Айде са .. да ти казвам начини за самоубийство ..Първоначално написано от maybecome
Сетих се един виц ..
Един човек решил , че ще се беси .. та , тръгнал да се беси ама .. как и да го гледа , все не му е удобно .. ту така , ту иначе .. не става ..
Е , в крайна сметка , не е казано как ще се беси , по какъв по-специфичен начин (щото тва става по-късно) но случайно минава негов познат и го пита
- Абе .. кво правиш?
- Ми .. беся се , не виждаш ли ?
- Ама защо си сложил примката на краката ?!
- Еми , на врата не ми е удобно![]()
Та ..
Кво , не е единствен тоя твоя познат , така че , има време да се бесиш ..
Има втори , трети .. всичко с времето
Айде .. преглътни го , колкото и гадно да е на вкус , ии гледай напред , щото .. ясно е , че няма да си посегнеш , щом си тръгнала да го пишеш по форума , само дето ти е некво кофти , и се чудиш какво да напишеш ..
Късмет и гледай смело напред ...
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
НЕ! КАК?! НЯМА ДА СЕ САМОУБИВАШ! МНОГО Е ГАДНО! ПОМИСЛИ ЗА ОКОЛНИТЕ!![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ама на всичко трябва да ви учи човек. Не се казва „такъв шамар щях да ти забия да се осъзнаеш един път завинаги“! Далеч по-звучно и живописно е:Първоначално написано от kPuCkA
- шта размятам, като поп бъклица ш'та размятам!
- като ти шибна един шамар, ще ти вържа сополите на запетайка
- шта шибна, та шта прекъсна
- шти шибна един шамар, шти избия (шти изпопадат) сички зумбали из пърлицата
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Пффф...споко,всеки си има проблеми.Твоите са малки,повярвай...
на 12 годиниха мила има още много неща които ще преживееш помни ми думите
ще ти разбиват сърцето,ще осетиш какво е първи приятел да ти забие нож в гърба
ще чуваш думи които никога не си предполагала ... но ще има приятни моменти заради които си заслужава да поживуркаш още
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
на теб пък какъв ти е проблема момичето е малко казва си мъката и споделя ... едва ли е до още някой да и говори на въпреки .... вярно е това са някви нищожни проблеми ама на 12 годишно дете какво друго да го вълнува ....Първоначално написано от kPuCkA
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
^Трай сиПървоначално написано от Sam Rothstein
Мерси за поправката (:
Aве ей пикло, ти проста ли си ве ?! Аз като съм бил на 12, не съм си и помислял даже приятелка да имам, тя ще ми ходи по 12токласници, че и ще са оплаква що я били рязалиПък за самоубийството съм 100% сигурен, че нямаш смелост да го направиш, а само се правиш на велика тука.Ай ся прай кот искаш, аз мойто си го казах !
![]()
Не е важно къде си, важното е да си там.