- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обмислям самоубийство
^ Пък ти по леко бе..че никой не те е сакал за гадже не значи,че и тя не трябва да има гадже.
Ебача..пфф..паляк.
Абе няма да се занимаваш с тъпотии..
Има какво да ядеш,нали?Има какво да обличаш,нали?Има къде да спиш и къде да учиш,нали?
Има хора в по ужасни ситуации изпаднали..
Радвай се на това,което имаш,а не търси онова което нямаш..
Изучи се и върви в някой друг град или държава да учиш.
Колко неща те очакват не си си и помисляла..ще се самоубива..
Яяя стига..
London Tipton
Първоначално написано от maybecome
![]()
За да не те боли, се обеси, само малко без въздух, ама не повече от 2мин или скочи от някъде, падането отнема от 5-10 секундиПървоначално написано от maybecome
Иначе, на 12 години няма смисъл, поживей до 13 поне, да влезеш в теен възрастта, пак тогава вече се самоубивайИначе, ако смяташ да го правиш, едва ли щеше да пишеш тема тука.
Айде ако още една година и тогава пускай тая тема![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
Obmisli go dobre da nqma gafove..4e maikati ako razbere pak ti 6te go otnese6![]()
Първоначално написано от maybecome
аривадерчи , тъпа путко
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аворката на темата писала ли е скоро тук?Да не се е самоубила вече![]()
![]()
![]()
ако се замислиш малко,ще разбереш,че няма нужда да мислиш за такова нещо...и,хора,какво ви става,безащо всички мислите за самоубийства...малеее,в какъв свят живеем
![]()
someone else...
всички сме си мислили за това дори и тези които не си признават !кво станало толкова сега мисли така утре не ...Първоначално написано от varnen4e
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
ЕеЕ миличка съжалявам, че ще ти го кажа толкоз директно, но не всяко момче на 19 би се хванало с 12 годишна.Пък и ако си по-нисичка ти сигурно ще му се губиш в кракатаСякаш той е единственото момче...ще си харесаш друг и така всичко ще потръгне...Виж и аз съм си харесала един батко(и аз съм на 12) и той е на 19,но просто е от друг град иначе какво му бях намислила
![]()
![]()
![]()
Не базикам се, просто има някой момчета на 19,които са много зрели и не се занимават с по-малки,но има и такива,които го правят,така че и ти ще намериш ЧОВЕКЪТ
А сега по темата...Не ти ли звучи тъпо да се самоубиеш при положение че си на 12,помисли малко още нищо не сме видяли от живота,ами че то ако ти сега вече искаш да сложиш край на живота си представям си какво ще е като пораснеш...Давай го малко по-спокойно с порастването едва ли преди 12 годишните са си мислели за самоубийство
![]()
![]()
Всичко ще се оправи, сигурно всеки се кара с родителите си,ама това си е нормално иначе няма да ти е интересно...Намери си истински приятел(въпреки че е много трудно) и когато има с кого да споделяш ще ти е много по-лесно бъди сигурна
Айде успехчета и не мисли за такива глупости още, не си заслужава да се самоубиеш на 12 и то заради момче
![]()
:P
![]()
My heart is broke but I have some glue
Прережи си вените с хартия.... ти как си с мозъчето бе мила?
JUST DANCE!!
Извинявам се предварително за реакцията си
ХаХахахАХАхахахаХахХАхХах хахХХаХАХахаХаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче, ти първо разбери как стоят нещата около това самоубийство, с какво става най-бързо, безболезнено, дали имаш нужния кураж (в което се съмнявам) и тогава пускай такива теми. Това че мозъчето ти е родило това в един момент, не означава, че ти стиска да го направиш. И нека ти кажа още едно нещо - прекалено сълзливи истории четеш, същото е и с филмите ...
И като за капак - отвъдното не е по-приятно място, повярвай ми![]()
Първоначално написано от dirty_kitty
+1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Razvikai s ei ti na maika si.Izkarai si gneva varhu neq.Първоначално написано от maybecome
Offfff skuka..........
o6te li si jiva eeee basi nere6itelnata![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Първоначално написано от dirty_kitty
Ами.......
Ти добре ли сииии??????![]()
Мда,100 % ще го направиш..![]()
Нали знаеш,винаги става така:Качваш се на последния етаж на блока,тамън тръгваш да скачаш и или се сещаш за някакъв прекрасен спомен или някой те спира.Следователно нямаш шансове да се самоубиеш на спокойствие.![]()
А ако ще си режеш вените,само да отметна,че за да ги прережеш смъртоносно,трябва да режеш на дълго,а не на черти.(Туй го знам понеже се бях замесила с едни емота)Тях много ги бива в тия работи .
![]()
Как ще се самоубива , бе , направо да се застрелва.
Отрязал я батко със седем години по-голям, боже боже....как може такива пачи да предизвикват толкова внимание?
пикла в буквалния смисъл на думата... направи ритуалното емо самоубийство... кво беше "кухнята, ножът във вените - край на проблемите"Първоначално написано от maybecome
обмисляй... а през това време останалите ще се борим с живота и няма да мрънкаме за куп проблеми, които всички имаме...
ne se samoubikai vinagi ima re6enie na problemite.A3 te savetvam parvo da se opravi6 a maika si a posle s toq ot 12 klas v smisal toq ne e edinstvenoto krasivo mom4e v sveta spoko kogata nai malko o4akva6 kasmeta 6te se obarne na tvoq strana
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
Тая жива ли е?
Имо ли си?
п.с. недей прайш' простотий![]()