- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обмислям самоубийство
пХаХаХаХаХаХаХахАхАхАхАхА![]()
![]()
![]()
![]()
На 12?И искаш батко да се занимава с тебе?!Абе ти добре ли си?!?!?!?Тойе улегнал мъж,а ти си лапе 6-ти клас!Тцтцтцтцтц
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Абе Ти луда ли сиии??!!Как ще се самоубиваш... и защо заради някав си там дет та е отрязал..еми и мен са ма отрязвали ама...не сам трагнала да с асамоъбивам..все пак тои не е 1 не е и последното момче ..има то0о0лкова мн ...харесаи си някои дръг.. а по вапроса с маика ти...нз..може да е моментно..нз нз тък немога да ти помогна ама сас сигърност не е болка за ъмиране повярваи ми..ае и Умната![]()
Нагълтай се с Витамин С...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
за бога,за какво ти е 12 класник бре?
мисля,че трябва да отидеш на психолог.
майка ти как няма да истерясва с такова пубертетче като тебе...
боже,дано скоро да ти дойде ъкъла...![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
ХаХаАХхаА. И на мен на твойте години ми идваха подобни мисли. Всъщност бях на 14. Както и да е...спокойно, с времето нещата ще стават много по-лоши и всичко ще бъде много трудно. С разликата, че ще го приемаш по-лесно. Още колко има да те отрязват...колко има майка ти да ти крещи... и колко още 100пъти по-гадни неща ще ти се случват...
It must be emo.![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Слуш' ся ...Първоначално написано от maybecome
![]()
Ти си на 12... тъка...не мога да разбера за кво за някав си "пръч" ще се самоубиваш...веднъй се живее..
После...ии аз все още си мисля, че майка ми като ми се караси мисля че го прай нарочно...ии че не е за добро, а напротив за лошо... да ама ..не... проблема е че ти си все още на 12 и не го разбираш///
Пък и все още ти се чудя...... до колкото помня.. аз на 12.. все още мислех за игри .. за ДЕТСТВО... не за баткото в 12 клас ... камоли за тва,че не ми вързал.. и че мисля майка си за истиричка.. мх.. според мен ти си страхлива... най-малкото препядствие и почваш да мислиш за глупости
![]()
... и както казаха само СТРАХЛИВЦИТЕ бягат от предизвикателствата в живота.. щом на 12 се отказваш... толко лесно.. представям си по-нататък...
![]()
Samo nedei da pi6e6 pisma kato za posledno,6toto ako ojivee6 6te trqq da gi 4ete6![]()
i si nqkva malka tupa pikla turse6ta vnimanie...na 12 si kvo o4akva6 oniq ot 12 klas da ti oburne vnimanie li?slez na zemqta maa oy
![]()
Първоначално написано от comics
Prati mizaveshtanieto si![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Самообииството е бъгава работа. А и съм 100% сигурен, че няма да ти достиска. Ако си толкова закъсала и не можеш да си оправиш живота, най-добре мисли за бягство. Разбира се е по-хубаво ако избягаш с приятели или после си намериш такива. Поне да не си самаКато по-малък мислих да избягам и да стана пират, ама за жалост, когато разбрах, че вече не е 17 век и не е както във приказките, филмите и.....One Piece
всичко си е*а маата
![]()
пффф след време ще разбереш колко е красив живота и имено всичките онези гомна го правят така прекрасен ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Na 12 i za samoubiistva misli6,q samo se ogledai kolko e hubav jivota.A i tva zna4i 4e se predava6.I kvo kat si nqma6 priqtel "И сам ВОЙНА е ВОЙН " na 12 si kade kade za napred kolko vrazki 6te ima6 stegni se molq te znam kvo e maika ti da e isteri4ka no ne sam tragnala da se samoubivam prosto se draj na polojenie aaaa kvi sa tez gluposti samoubiistva nqkoi da ti e kazal 4e jivota e lek,borim se seki den.
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
12....ти още не си разбрала какво е да живееш, пък ще се самоубиваш....
глупости са това...помисли малко, че за какво я имаш тая глава иначе...?
ако още на 12 започваш с тия глупости, на 15 вече ще си изперкало и вилнеещо имо сигурно![]()
а пък, ако все пак е ситуацията е толкова трагична...самоубий се....![]()
не вярвам, че болката ти е причината, нали накрая ще си мъртва...![]()
пък и както знаеш "на страхливците им липсва въображение"успех със самоубийството
![]()
![]()
![]()
На мене почти всеки ден ми минава тая мисъл през акъла - било то от проблем вучилище, любовта.....ама още не съм се самоубил...
![]()
fuj
аь ус ефь пьтнсше
емо...на 12 и вече отчаяна от живота. Айде стига с глупостите. Всеки си има трудни моменти
hora ne q obvinqvaite i ne mislete 4e samo emotata mislqt taka az ne sam emo no sam si go mislela za6toto imah seriozen problem svurzan s semeistvoto mi a za 12 klasnika bih ti kazala da si hvane6 nqkoi po maluk az ne sam mn po golqma ot teb na 14 sum no te 12 klasnicite s 14 godi6ni ne hodqt mnogo a s 12![]()
prosto si jivei 6tastivo i da ne ti puka za takiva ne6ta spox
![]()
![]()
А , не не ! Няма смисъл ! Дай аз ще се гръмна да не ти чета глупостите ! Ти знаеш ли , че има хора , които нямат храна , дом , семейство ? Ти знаеш ли ,че има жени , които не могат да раждат , а искат да им се пръкне едно такова като тебе лудо ? Ти знаеш ли , че хората губят най-близките си хора по брутални начини ? Ти знаеш ли , че има толкова истински страдащи хора по света ? нА ТВОЕ МЯСТО щях да се замисля за близките си , хубавите си моменти , всичко , кеото имам и за най-прекрасните неща от живота , който ти "искаш" да прекъснеш веднъж за винаги ? Напраов ви се чудя на акъла ! Толкова станаха банални теа самобийства , че полицаите се колят да несе занимават с пишлемета като вас !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е пълна глупост най вероятно се базикаш как ще се самоубиваш за такава глупост![]()
Ай ся всеки си има проблеми ма баш да се самоубиваш
Леле, хора, научете се как се пише самоубийство, после практикувайте.![]()
Честно казано-знам как щеше да се чувстваш,но ако си на поне 17!Първоначално написано от malk0_sladur4e
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love