- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обмислям самоубийство
Не е нужно..Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
Ами ся ще ставам на 17Първоначално написано от BOOK_FAN
![]()
![]()
![]()
оф...знаеш ли..самоубивай се като искаш....
въпреки, че ако беше тръгнала, едва ли щеше все още да пишеш тук..но както и да е..
за предлагам КЛЮЧ на тая тема..изказаха се, кой както можа и ся само се спами....![]()
аз не виждам кои знае какви причини,че да се самоубиваш...
сети се за хората и какво ще им причиниш сис смърта ти...
с времето всичко се оправя,не ти ли е интересно какво следва...
колкото и сериозни проблеми да има един човек,каквото и да преживява,винаги има светлина в тунела(даже и да не се вижда)
винаги има нещо за което си струва да се живее
все тая...то ако го мислеше на сериозно,отдавна да си го направила
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
офф пубертет .. !!Първоначално написано от maybecome
znam kak se 4ystva6 az samata obmislqm da se samoybiq i to zaradi mom4e (ako ti e interesno tfa e moqta istoriq http://www.teenproblem.net/f/viewtop...s1sipva+jivota )no vse pak ima ne6ta za koito si stryva da jivee6 maikati mn te obi4a no sigyrno prosto e mn napregnata trqabva da vqrva6 4e vsi4ko 6te se opravi makar da e mn trydno znam kakvo ti i znam kolko e trydno da vqrva 4e vs 6te e nared no ne si stryva da ymira6 moje da se opita6 da pogovori6 s maika si i da i obqsni 4e ne ti e priqtno da si go iskarva na teb k1smet !!!
p.s. moje i da ne boli az mn sum misliva za tfa i sum o planyvala daje 6tqh da go napravq ama az znam 4e ne si stryva nezavisimo 4e iskam da go napravq az znam 4e ne si stryva ima priqtelite si govori s tqh (makar 4e men 6tqha da me ybiqt kato im kazah kvo 6te naoravq) te 6te ti pomognat
Ох,мила и аз съм така .Харесвам сигурно най-надутото момче,което преди учище в моето училище ,а сега е в една езикова . Даже си мисля ,че го обичам,което не е мн възможно,а и това продължава вече 4 месец ! Но за самоубийство май не съм мислила ,това е смотано
да умреш като още не си видял нищо от светааз няма да се самоубия никога ще чакам да умра
:Д това прозвуча тЪпо ;д
![]()
Summer (h)
хахаххаааха де да бяха сомо цици тя даже не е развитаПървоначално написано от kPuCkA
![]()
![]()
![]()
и какво искаш от нас да ти дадем идеи как да се самоубиеш ли![]()
Аее зле сте .... и аз ся харесвам момче ама си има гадже - ко сяда се самоубивмам ли .... А т'ва за майка ти .... ми опълчи се малко е покажи и в какво се е преварнала и ще се оправи постепенно
Тя нащаа срещнатала две три трудности и е готова да загине геройскиОМГ я се стягай
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
![]()
![]()
лелеее...колко сте некадърни....като съдя по никнеймовете не сте на оивече от 13...
![]()
айде самоубивайте се и оставете света на тези, които наистина искат да живеят в него...
БЕГОМ МАРШ НА БЕСИЛОТО!!!!![]()
![]()
Аз предлагам нов раздел за Самоубийците..много станаха темите тук![]()
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
самоубииството не решение
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
+1Първоначално написано от bebence_ff
![]()
Та последно - някой умря ли или не, че не ми се чете темата?
The Spark
Хей, стига глупости! Животът е пред теб, едва на 12 си, а тръгнала да мисли за самоубийства - не се излагай. Този от 12 клас те е отрязал, защото си прекалено мъничка за него-това са 6 години разлика, освен че ще му излезе име на педофил-та вие нямате дори общи теми за разговор. По-добре насочи вниманието си към някой от твойта възраст. Колкото до майка ти - нормално, всички родители имат такива периоди. Просто в момента ти за нея си малкото момиченце и иска да те предпази. Понякога повишава тон без да се усеща и без да помисли, че ти можеш да се засегнеш, но това е напълно нормално. Поговори си с нея, кажи й как се чувстваш и ще видиш, че ще помогне - добрата дума златни врати отваря.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Боже мой..хората и на 12 взели да се самоубиват....ами тогава аз как съм оцеляла толкова??Виж малката всеки има трудни моменти..някои хора имат толкова по-големи и по-сериозни проблеми от теб а са още живи...затова се стегни..тегли една майна на проблемите и си живей живота
![]()
![]()
Уу ти си луда беееее ...за смоубийство мислила..тцтц шматкатва са пални глупости ...я по хубу помисли кво ше стане ако са самоубиеш ...помислила ли си изобщо за близките и приятелите си?!
![]()
Това е най-голямата глупост, която можеш да направиш. Огледай се! Животът тепърва започва и това, че са те отрязали, не бива да те притеснява. Знам, че е гадно и се чувстваш като предаден, сякаш са ограбили твоето аз, смачкали са го и са го захвърлили някъде. Всеки от нас е изпитвал такова желание, в момент на отчаяние, но се замисли какво печелиш от това?!? Не се връзвай на никого и послушай гласа на сърцето си, то понягока дава по-ценни съвети отколкото разума! Успех!
ми много ясно че ще те зареже ве кво ще се занимава с такива като тебе остави че си недорасла че имаш детски акъл ми си и неква тупа недоразвита путка на която на гъза и пише прокурор
Самоубийството не е решение на проблемите, човек трябва да се изправя срещу тях. Според мен това е много егоистична постъпка, защото ти слагаш край на проблемите си а не се замисляш за тези който остват след теб - семействотот ти което толкова те обича - едниствено ако мразиш майка си и искаш да я накараш да страда с най- голямото наказание за една майка да загуби детето си.. А това че ти крещи понякога не означава че не те обича .. Замисли се .. Всичко на теози свят е поправимо и се преодолява колкот и да е трудно понякога .
Тъпа пикла. Гълтай хапчоците и скачай през джама.. няма друг изход ...