.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Солариум

Солариум

Значи така, аз ходя на солариум пролетта от няколко години насам, но за сега с нищо не съм се мазала. Има видим ефект, определено, но тази година искам да съм много потъмняла, така че да ви попитам; ако някой знае нещо, което подсилва действието от солариума.. и евентуално как се употребява това нещо. Ще съм ви много благодарна, защото наистина искам да съм много черна това лято.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Използвай автобронзанти,т.т. продукти за изкуствен тен.Те ще подсилят действието на солариума като придадат още по-силен тен.

Значи да се мажа с автобронзант преди да вляза в солариума, така ли?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    Използвай автобронзанти,т.т. продукти за изкуствен тен.Те ще подсилят действието на солариума като придадат още по-силен тен.
    пРодуКтиТе зА иЗкустВен тЕн нЕ ти гИ пРепОръчвАм 1. в пОвеЧетО сЛучаи сТаваШ нА пеТнА 2. мН оТ тЯх мИриШат гАднО 3. каТо сЕ иЗкъпеШ еФекТа е пРосТо...

иНаЧе пО въПроСа нЕ моГа дА тИ поМогНа

Град
    blg
    ami tam v solariuma trqbva da ima masla za ten smisal te sa si specialni za solarium ako nqma si vzemi ot kozmeti4en magazin no ne polzvai avtobronzanti predi solarium kakto ne trqbva da si s fdt to e sa6toto aide uspex4eta

Ами аз като си слагам автобронзант никога не ставам на петна,пък не знам.Ето как процедирам аз:
    1.Изкъпвам се като си ексфолирам задължително кожата,когата ще слагам продукт за изкуствен тен.
    2.Намазвам си цялото тяло.
    3.След 1-2 часа или на следващия ден(това го правя вечер) си слагам крем на цялото тяло като по този начин се запазва за по-дълго тенът.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ami az kogato hodq na solarium kozmetichkata vinagi mi predlaga edin bronzov krem za 3leva,maja se i vlizam vatre i posle sam dosta po-cherna.
    Samo deto posledniq pat sled solariuma otidoh na trenirovka i kato vzeh da bqga i da se potq,neshto tena mi ostana po drehite

Супер фен Аватара на rosencetooo

..

a kato hodi6 na solarium koga zabelqzva6 efekta.. smisul sled purvi put ima li vidim efekt ?? :P

Град
    blg

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    a kato hodi6 na solarium koga zabelqzva6 efekta.. smisul sled purvi put ima li vidim efekt ?? :P
    po4ti ne a i se pak zavisi ot tova kakva ti e kojata ii kolko vreme stoi6

Супер фен Аватара на rosencetooo

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    aham qsnu zna4i opredeleno sled nekolko hodeniq 6te si proli4i mersi za infoto gabi

Град
    Smolian
    Има на Avon един продукт,не зная как се казва,но леля ми го ползваше. Тя ходи на солариум и се маза с това нещо. То не че те прави много черен, а по-скоро с бронзов тен
    е,това от мен,за друго не се сещам
    Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
    Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!

Град
    blg

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    aham qsnu zna4i opredeleno sled nekolko hodeniq 6te si proli4i mersi za infoto gabi
    xix np aa nqkoi znae li s kakva cena sa losionite za solarium ii da prepora4a hubava marka ne teq koito te pravqt tamen kato bronzantite amii drte xax malko neqsno obqsniix ama....

Яснооо... мерси много мацки.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А някой знае ли дали е вреден солариума?

Ами, ако се прекалява вреди, но като цяло не особено.
    Аз четох, че спомага за усвояването на витамин Д, спомага до някаква степен за премахвамето на акне и спомага за премахването на косопада.
    Но както всяко нещо си има и добра и лоша страна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от one_love
    А някой знае ли дали е вреден солариума?
    Ако женската част от семейството ти е предразположена към доброкачествени тумори,кисти даже,като нищо и ти можеш да развиеш .Това стана при сестра ми и приятелка Солариума е опасен и за кожата,предизвиква рак...ако ще и на по-късен етап.Ако ти е доста чувствителна кожата,много бяла или имаш много бемки тогава съвсем ти е забранен.А за акнето наистина помага,всякакви пъпки изпържва ...

Re: Солариум

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Значи така, аз ходя на солариум пролетта от няколко години насам, но за сега с нищо не съм се мазала. Има видим ефект, определено, но тази година искам да съм много потъмняла, така че да ви попитам; ако някой знае нещо, което подсилва действието от солариума.. и евентуално как се употребява това нещо. Ще съм ви много благодарна, защото наистина искам да съм много черна това лято.
    има едни хапчета хранителна добавка на експлоуд за солариум 19 лв са и имат голям ефект
    http://goton.bg/ultra_tan.htm

Re: Солариум

Цитирай Първоначално написано от Fesho
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    има едни хапчета хранителна добавка на експлоуд за солариум 19 лв са и имат голям ефект
    http://goton.bg/ultra_tan.htm
    Оооу мерси муце..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

96, в рода ми няма подобни заболявания
    но майка ми е твърдо против сомариума.
    И все пак каква е тая мания да имате тен?Не е ли по-красиво да си бял...

Град
    По света и у нас :)
    едни приятелки се мажат с някав лосион на Гарниер за потъмняване...ама на мен не ми харесва чак толкова щото се вижда в корените на косата как е бяло пък и има огромна разлика....незнам вие харесвате ли ги тези лосиони??
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

ami ima dva produkta na AVON ot seriqta SSS ednoto e sprei za sredno 4erna koja i mnogo tumna i krem za potumnqvane koito deistva sled 3-4toto namazvane :P

Град
    blg
    vreden e no ako se hodi umereno ne e ni6to fatalno ina4e kato cqlo e vreden

Препорьчват ми да отида на солариума най-вече заради акнето,ама ме е истрах..ами от очилата не остава ли голяма разлика..

Цитирай Първоначално написано от one_love
    96, в рода ми няма подобни заболявания
    но майка ми е твърдо против сомариума.
    И все пак каква е тая мания да имате тен?Не е ли по-красиво да си бял...
    Красотата е субективна, но сега е на мода да си с тен. Отвори който и да е клюкарски сайт, всички са бронзови. Само че техния тен е от Малибу, а балъците се пържат в солариума и си мислят, че и те са звезди, без да осъзнават, че на 40 ще си развъждат рачета. Какво да се прави, човешката глупост е неунищожима „и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!“
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Цитирай Първоначално написано от vik4etoo
    Препорьчват ми да отида на солариума най-вече заради акнето,ама ме е истрах..ами от очилата не остава ли голяма разлика..
    Еми ще ги махнеш докато си вътре..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си