- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Драскане по гръбчето или...?!
мерси много за мненията ви...ест който има нещу да допълни да заповяда....
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да ми свали кожата от гърба.Кви са тия теми мн ясно че масаж.Не си падам по садо мазо.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obiknoveno momicheto dere gurba, ne momcheto. Kvo e tui momche deto si dere gadjeto s nokti!? Az obiknoveno gi hapq![]()
Eating isn't cheating - Arnold
e добре де...за момчетата може и хапане...Първоначално написано от amatorium
всеки си има различни предпочитания аз само питам какви са те...не се карай...
![]()
Priceless .. <3
ами зависи...ако го правим по-грубичко,тогава драскане или забиване на нокътчета...а когато е по-нежно масажчееее![]()
A kakvo mislite sa silnoto pritiskane ot silni mujki ruce po vreme na sexa? Misle che tova e, koeto momcheto moje da predpoli po vreme na sexa otkum grub i vrat i koeto se haresva. Za lizaneto na grubcheto e qsno.![]()
да определено би било приятно и една много силна прегърдка...а и не само една!Първоначално написано от amatorium
някакси отпуска и успокоява... :P
Priceless .. <3
Osven pregrudkata imah predvid drugorto dominirashto pritiskane v kombinaciq s div sex.![]()
хах сега кат видях това за сметаната ии се сетих за един лаф"Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!"
![]()
![]()
![]()
иначе по темата, аз мн обичам да галя някой с ноктенцата ми НАВСЯКАДЕно кат се възбудя супер много...остават следи по гаджето а на мен кожа под ноктите
![]()
![]()
Първоначално написано от Hilary_
Обичам "ТЯ" да "рисува" по гърба ми с пръстчета/език. :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
az kakvoto i da pravq nego vse go e gadel,kakto i men.pipnat li me i naprao otka4am ina4e masaj 4e kato vnimavam kade go dokosvam![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
В началото драскане,после с ескалиране на възбудата и нокти,та чак до кръв..Нещо не си падам по нежното
![]()
драскане малиииии напрао пощръклевам
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
A Аз се чудя защо харесва повече когато са ми къси ноктитеПървоначално написано от macka_88
![]()
![]()
Аама е хубаво да вкараш малко .. Страст (то направо да изгориш ама карай )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()