- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Препоръчайте ми Linux
Zdrawejte. Kaтo прочетох тази тема , и понеже имам една щайга в нас, и искам да видя кво е тва животно Linux. Ще може ли да ми препоръчате някоя версия на Линукс за 400 MHz 64 RAM (моля без коментари за машинката). Урок за боравене с тази ОС ще намеря, но някой който разбира да пише.
Мерси предварително.
Някой от доста по-старите версии.
Мисля, че Убунто 5 или 6 ще ти върви.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
6-тицата на Убунту мисля че тръгваше на такава каляска като твоята ... Наистина убунтуто за момента според мене е най добро за начинаещитака че давай пробвай ако имаш проблеми свиркай
пиши ми на мейла или скайпа
той е като ника ми
![]()
Проблемът е в твоя Windows, аз със Linux проблеми нямам!
Сложи си Debian. Ubuntu е нестабилен дебиан. В него са заложили повече на приятен потребителски интерфейс и затова е доста тежък на моменти. В Debian нещата са малко по-старички, но се залага на стабилност и лекота. Разлика в работата с двете дистрибуции няма кой знае каква....
Супер стемного Ви благодаря. Аз пък си намерих много готини уроци. Само, че намерих хиляди места от където да сваля Линух Унбуту, но нз, кой е по-добър. Да не сваля нещо което да е прекарано
![]()
Ако може едно линкче... ако не аз ще сваля някакъв, пък каквото стане. shturo супер си. и всички сте супер де.
тоя го сложих на една машинка с 350MHz и 128 MB RAM.тъй че според мен това наистина е най-добрата алтернатива.и съм доволен междудругото.Damn Small Linux рулираПървоначално написано от FeeD ThE aDDicTiOn
за стари машини
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...