.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Hybrid View

В каталога на Ейвьн видях едно за коса,напрьскваш се,разресваш и тя се изправяла Ама до колко е вярно..всеки си преценява..до типа коса

Град
    blg
    amii ima i ednoo no to e za po uporita kosa na tigi bed head v drte strani go izpolzvat za koiste na negarkite koito sa doosta kadravi

Град
    В сърцето му!
    И на мен ми се налага да ставам всяка сутрин и да я "пресирам" косата ми..
    Казвали са ми, че за по дълготрайно слагат пяна за коса и след това я изправят, но мен ме е страх да опитам, защото ми се струва, че после ще ми окапе след като я мина с пяна и после с преса...

Град
    blg
    amii nqma da okape no malko 6te ti e trudno da q sre6i6 posle

Ami mnogo prosto .Ima profesionalni presi za kosa , no vsekidnevnata im upotreba e mnogo vredna za kosata .Kakto i izpravqneto sus seshoar .Moqta si e estesveno prava.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Moqta si e estesveno prava.
    Хаха, дразниш ли ни? Лол, и аз искам.

А, ето и L'OREAL HOT Крем за изглаждане Цена:7.78лв.
    Описание на продукта
    Hot Liss термо изглаждащ крем специално за преса за изглаждане и сешоар: улеснено заглаждане, копринен и дълготраен резултат, защитена коса. Употреба: Къса до средно дълга коса количество колкото 1 орех. Дълга до много дълга коса количество колкото 2 ореха. Употреба с преса за изглаждане: след измиване подсушете косата с кърпа. Разпределете необходимото количество в ръцете си и нанесете на косата по дължината до краищата като избягвате корените.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Moqta si e estesveno prava.
    Хаха, дразниш ли ни? Лол, и аз искам.

А, ето и L'OREAL HOT Крем за изглаждане Цена:7.78лв.
    Описание на продукта
    Hot Liss термо изглаждащ крем специално за преса за изглаждане и сешоар: улеснено заглаждане, копринен и дълготраен резултат, защитена коса. Употреба: Къса до средно дълга коса количество колкото 1 орех. Дълга до много дълга коса количество колкото 2 ореха. Употреба с преса за изглаждане: след измиване подсушете косата с кърпа. Разпределете необходимото количество в ръцете си и нанесете на косата по дължината до краищата като избягвате корените.

После се чака косата да изсъхне и тогава с пресата, нали? А на сухо може ли да се нанася и може ли да ми кажете за продукт, който се нанася преди самото изправяне, а не след къпане на мокра коса?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    blg
    ami tva e samo varxo mokra kosa i se su6i sas se6oar aa na suxo mislq 4e kristalite 6te var6at rabota

От тия кристали косата ми много се омазнява ...
    L'OREAL HOT добро ли е-някой ползвал ли го е?

Град
    blg
    dam dobro e

Аха..мерси
    че вече толкова работи пуснаха за тая права коса...

Град
    blg
    mxm a da popitam nqkoi polzval li e na freeman za izpravqne

Аз използвам на Лореал и в интерес на истината съм доста доволна.. Като се исуша и като си направя обем даже понякой път не ми се налага да минавам с преса и стои докато не си я измия
    Love Ickooo

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Е, не ти ли е ясно как става номерът.
    Ставаш в 6 и включваш пресата/вадиш стилизантите.
    И в 7 си като излязла от фризьор.
    Е да, да! Един час?! Моята коса хем е дълга и за не повече от 35-40мин е готова - идеално права... при все че съм доста къдрава. Но всичко си зависи от пресата и от техниката на изправяне, де.

А иначе наистина вечер като си легнеш, сутринта ставаш по-рано, включваш пресата и си оправяш краищата или там, където ти се е начупила косата.. стилизираш с лак и си с чистак нова права коса.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ми незнам..така съм се родила. Няма как косата ми да е начупена. Просто така си е абсолютно винаги. Божи дар...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    това на лореал и на мен ми харесва. аз лично ще изчакам косата ми още малко да порасне и изобщо спирам да се занимавам с тия преси, мазила и лайна за възстановяване след това.
    видело се е,че права коса няма да имам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Е, не ти ли е ясно как става номерът.
    Ставаш в 6 и включваш пресата/вадиш стилизантите.
    И в 7 си като излязла от фризьор.
    Е да, да! Един час?! Моята коса хем е дълга и за не повече от 35-40мин е готова - идеално права... при все че съм доста къдрава. Но всичко си зависи от пресата и от техниката на изправяне, де.

А иначе наистина вечер като си легнеш, сутринта ставаш по-рано, включваш пресата и си оправяш краищата или там, където ти се е начупила косата.. стилизираш с лак и си с чистак нова права коса.
    Как правиш това? Аз съм си я изправяла с преса и тя не става права, а бухва. При сестра ми, която е с различни къдрици(по-едри) пак става същото. не, че искам права коса, но ми е интересно какво не правя като хората. И четка и сешоар ползвах, и маша и какво ли не. резултатът е, че бухва, а след 2 часа дори и на сух въздух пак се накъдря от тежестта си.....

При все, че съм къдрава като пудел си слагам балсам за къдрава коса, крем за къдрици и си я навивам на ролки. Къдравата коса е гадна за поддържане. да речем я реша само, когато се къпя, защото бухва и се оплита, не мога да я мия повече от 1 път седмично, защото всеки косъм става със собствено мнение и прочие, ама смекчава острите черти в лицето. Аз преди имах права коса- до 5-ти клас, а като влязох в пуберитета се накъдри безвъзвратно. Определено така с харесвам повече.

И аз вече си взех това на L`oreal че виждам че много го хвалите.Дано и азо стана доволна.За 7.65 си го взех

ахах мойта ужасна е къдрева и я изправям секи ден и ужас =( и мн мразя когато има мъгла става ужасно къдрева а имам съученичка с перфектно правата коса

a britonite ?

Just laying on the beach and having fun...

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от LoLi_PoP
    a britonite ?
    mm kakvo za tqx

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от tochka
    ахах мойта ужасна е къдрева и я изправям секи ден и ужас =( и мн мразя когато има мъгла става ужасно къдрева а имам съученичка с перфектно правата коса
    Защо вместо да се мъчиш всеки ден, понякога безрезултатно, не свикнеш с къдравата си коса? Можеш да си я правиш чудесно и да стои наистина добре с малко подръчни материали-балсам(какъвто и да е) и вода. Къдравата коса грозна ли е? То знам, че правото е модерно, ама защо всички трябва да изглеждате като от калъп излязли. Малко индивидуалност мили дами.

Град
    Plovdiv
    еми ставам в 4:30 включвам 2те преси, слагам кристали, изправям я, с вафличките в корените, топирам я, половин флакон лак за коса, вакса на връхчетата да не се подвиват и до 6 и 30 съм готова ... и ако имам късмета да вали ми е много забавно

^даа....
    супер яко е,когато стана толкова рано и две не виждам,
    изправя я с 300 зора и излизам
    и навън валииииии

Повече от фен Аватара на Forester
    Пробрай с кристали за коса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си