- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как правите косите си да постоянно изправени?
Момичета кажете ми моля ви.Забелязала съм че има някои момичета които винаги са с идеално први коси и то сутрин.Сутрин стават и пак са им прави косите,а моята като легна да спя и на сутринта пак се е подвила...Ако някой знае нещо по въпроса да казва
Е, не ти ли е ясно как става номерът.
Ставаш в 6 и включваш пресата/вадиш стилизантите.
И в 7 си като излязла от фризьор.
Ми може би просто са с права коса по рождение... Познавам момичета, които си имат винаги прави коси, тъй че![]()
еlsy![]()
ами или за им прави по рождение или както каза be_true се изправят раноооо сутрин....
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ммм като се замисля има три варианта
Прави по рождение
Трайно изправени
Както каза Елфчето - рано сутрин стават и се изправят
moqta biv6a sqka sutrin stava6e v 6 da si izprai k0sata i v 7 na daskal0![]()
yyyyyyjjjjjjjaaaaaaaaaassssssssssssssss posm1rtno nqma da se naviq na takova m14enieПървоначално написано от SeRseRi_m3ch0
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
moqta kosa e napulno prava i gore-dolu dulga i sutrin kat stana sled kat se sre6a vse edno sum se praila s presa ....v interes na istinata na men ne mi haresva 4e mi e tolkova prava i neprestanno si q kudrq/s plitki 6toto smqtam 4e se6oarite ,presite i tn sa mn vredni/
По-честа употреба на пресата и повечко стилиризиращи продукти.
Ако косата ти е права - среши я едно хубаво! Ако е къдрава - взимаш пресата и си като нова!![]()
Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!
xax emm az sam taka![]()
kato q izpravq ii slagam stilizanti po toq na4in darji aa ve4er kato si legana q re6a ii vrazvam po nagore savsem leko taka 4e da ne se polu4avat 4upki sutrin stavam re6a q i e perf
![]()
![]()
no mi se e slu4valo i da stavam v 6 za da q opravq
![]()
![]()
Как не ти се изтощава?Първоначално написано от besnicataa
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
xax i az bqx taka ctctct :PПървоначално написано от besnicataa
![]()
GaBiIi__ обясни ми моля те какви точно са ти стилизантите и как ги изпозлваш.Мен ме е страх нещо да не си повредя пресата![]()
ami macka kakva ti e presta i kakva ti e kosataПървоначално написано от sandalki_ot_mola
добре бе аз едно немога да разбера,как така другите моми4ета сека сутрин си изправят косите с преса в продължение на дълго време и не си горят косите,а аз моита коса я изправих 4-5 пъти(и забелейете не всеки ден)и я изгорих особено връх4етата,а на другите изоб6то не е изто6тена??![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
zavisi ot kosata ot tova kak q izpravq6 i kakvi griji polaga6 za neqПървоначално написано от iliana_svoge
![]()
GaBiIi__ пресата ми е с керамични плочи и пара на Rowenta.Косата ми е права,но не идеално права,винаги се подвива и аз затожа я изправям.Искам да си стои така обаче незнам какво да и слагам![]()
i az imax na para oba4e be6e ujasnasega sam s dr
taa kato se ikupe6 slaga6 na loreal hot liss tva e krem za izpravqne su6i6 i sled tova izpravq6 ne polzvam lak i pqna za izpravqne kato si legne6 si vrazva6 kosata mn na visoko
ai uspex4eta i pi6i dali se polu4ava
А това loreal HOT LISS колко струва горе долу,че да не се окажа неподготвена в магазина![]()
dam tva e zaglajda6t balasam za po lesno izpravqne i predpazvastruva okolo 7 8 lv
а може6 ли направо да сложи6 вакса и да я изправиш ?
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Аз си я изправям сутрин,ама докато стигна
до даскало,се накъдря пак![]()