.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Всички ме лъжат?

Не издържам .. току що разбрах, че всички са ме лъгали..!Момчето, което ме харесваше от доста време .. хм не ме е харесвало .. най-добрият ми приятел говори ужасни неща зад гърба ми .. не мога вече нещо, което съм градила толкова време изведнъж вече .. го няма,просто се срина .. и не може просто така да не ми пука .. дайте ми някакъв съвет как да го преглътна..уф не знам чувствам се ужасно
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Стани кучка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    somewhere over the rainbow
    Често се случва...По спокойно.Пусни си някоя весела песничка и просто забрави за всичко.Ти си млада,уверена и всичко около теб е наред...Не искам да давам лоши примери,но и с алкохол е същата работа.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Стани кучка.
    ходи се снимай!

Стани кучка.
    В днешно време май повечето така правят

Zaebi gi tiq xora-toq deto uj te e "xaresval" i toq deto ti se e pishel "nai-dobar priqtel" nqma da se unijavash zaradi tqx v kraina smetka-te shte te lajat na tebe shte ti e gadno zaradi tqx-qqqq bez takiva,kato gi vidish gi podmini s visoko vdignata glava i edno zdr ne im kazvai-Jivotata prodaljava i bez 2-ma bokluka da ti se barkat v jivota i da go trovqt Uspex

Град
    Враца
    Горката... Много кофти се е получило. Поне ще ти е за урок да не се доверяваш на хора, които не познаваш много добре. Приеми го просто като урок Успех, ще се справиш

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Стани кучка.
    ходи се снимай!
    Ходи да пиеш
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Стани кучка.
    ходи се снимай!
    Ходи да пиеш
    Ахх с тебе съм съгласен на 100% !!!!!!!
    The Spark

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Hm znae6 li predi mesec nqkade se polu4i ne6to takova i pri men...nqmah si gaje 2-te mi nai dobri fr...bqha si pisali edni rayti po skype za men i gi pro4etoh stana mi mn gadno...no zn li kazah si glavata gore prosto ne si takaf 4ovek vliae6t se ot horskoto mnenie i ne6tat se opraviha fr mi se izviniha i mi dokazaha 4e ne mislqt ne6tat pisani po skype(DOKAZAHA MI GO) i imam si gaje prosto vs si doide na mqsoto i da se bqh vaikala kfo 6te6e da stane ni6to samo vaikaneto pritesnenieto i nervite 6tqha da sa mi propileni

Щом им позволяваш да те лъжат => значи си будала.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    be da ne te interesuva...I men predi 2-3 dni me zaeba polovinata kompaniq...zashtoto ne sym izlqzla edin pyt s tqh.Emi mainata mu...da ne ti puska..I az sym na syshtoto mnenie stani kuchka i leko hater-ka.Taka e nai-qko,a vmesto na teb na drugite im e gadno))
    p.s.sorry za syveta ama me e izbilo na zloba kym vsichki i si mi e idealno
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на koalka
    Тия хора просто ги игнорирай, особено най-добрия ти приятел.Някои са големи лицемери...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами не се доверявай на когото и да е... Големи приятели са ти били...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    The Sky
    Случва се! Не всичко е перфектно! Забрави този твой най-добър приятел и следващия път внимавай повече в преценката... (всички грешим, но пък живота продължава ) А момчето, което уж те е харесвало.. игнорирай го, както беше казал някой по-горе... Все едно не го познаваш.. но не му се дразни, няма смисъл просто.. Или пък казвай му там едно здрасти колкото да го подразниш и тва е Живота е прекалено кратък! Падаш, ставаш, изтръскваш си дрехите и продължаваш напред, мацка!

Ако научих нещо през живота си- това е че хората са ужасни лицемери!
    Разчитай само за себе си.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    София
    И при мене е така... Винаги съм опитвал да съм добър с хората и винаги аз оставам прецакан....знам какво ти е. Горе главата и напред!
    Който иска можем да си попишеме

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    хммм приятелство .. приятелството е взаимна изгода ... запомни го ... когато от 1 от 2 те страни .. вече няма изгода .. то просто приключва ...
    а момчето явно никога не те е харесвало наистина ... радвай се .. защото можеше да те нарани ако се бяхте събрали ...
    просто вдигаш главата и продължаваш на пред ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

predi da narechesh nai-dobur priqtel daden chowek...opoznai go mn dobre....zashtoto w dneshno wreme poznati kolkoto shtesh no priqteli twurde malko.....a kolkoto do sluchaq....da ne ti puka se pak ne sa edinstwenite hora na sweta taka che gordo wdignata glawa i samo na pred
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Guest

Re: Всички ме лъжат?

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Не издържам .. току що разбрах, че всички са ме лъгали..!Момчето, което ме харесваше от доста време .. хм не ме е харесвало .. най-добрият ми приятел говори ужасни неща зад гърба ми .. не мога вече нещо, което съм градила толкова време изведнъж вече .. го няма,просто се срина .. и не може просто така да не ми пука .. дайте ми някакъв съвет как да го преглътна..уф не знам чувствам се ужасно

не пиремай приятелството лично, хората се променят и нямаш гаранция какво ще се случи. поеми си дълбоко въздух, пий чаша чай/кафе, разходи се... а после, малко по-спокойна, опитай да намериш грешките си. за да успеят да те излъжат, трябва ти да си го позволила. открий причината, за да не те наранят отново и УСПЕХ!

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Горката... Много кофти се е получило. Поне ще ти е за урок да не се доверяваш на хора, които не познаваш много добре. Приеми го просто като урок Успех, ще се справиш
    +1
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Стани кучка.
    ходи се снимай!
    Ходи да пиеш
    pochni da vzemash koka

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Стани кучка.
    ходи се снимай!
    Ходи да пиеш
    pochni da vzemash koka
    ...или стани емо.

Хей, все един от тези съвети трябва да ти помогне!

Горе главата,не си единствената...навсякаде ги има такива образи(за съжаление)

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Ако научих нещо през живота си- това е че хората са ужасни лицемери!
    Разчитай само за себе си.
    Напълно съгласна.И аз така
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си