- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАк да спечеля сърцето му?
ЗДРавейТЕ Всички ЗначИ НЕщатата Стоят ТЪка.. Той е НА 20 а аз сам НА 16.учИл е в МойТо дасКало И МН МЕ кефИ предИ2 СедМИЦи Му намЕрих скаЙпа и си ПиШем ПОчти СекИ деН.тОзИ петъК КойтО МИна Се заПОзнахме лИчНо.. аз ГО бяХ ПОмоЛИла ДА дОЙДе в БаРА И тОй НАистиНа доЙде...Обаче Аз дОСта Си се СпеКОх И не Бях ТоЛкоВа ОБщИтеЛна КОлКотО съМ По прИнцИп.. Аз СаМ ПриятеЛКас НаИ-ДобратА Му прИятелКа(на МОмчето) .След КАтО се ЗбогуВахме И аз се Прибрах в НАс от БАра МУ бях УСтаВила саОбщеНие нА СакйПа И тоЙ МИ пИса след 15 миН .ТА вЪпроса МИ е тъЙ като тОй е ПрекЛЕнО не дОСтъпен адскИ мНОго ПодБИра ПРиятеЛКите си Как да ПодХодя в тОЗИ сЛУшеЙ за Да "спечеля сЪрцетО мУ"![]()
МерСи НА вСичКИ за ПОмОщА ПредВарителНО
![]()
![]()
За МЕн ТрябВа дА КаРАш ПО БавНО не ИзБЪрзВаи за ДА не Ти ИЗиГРае неТърПЕнието Шега..![]()
ВзЕмИ дА нАуЧиШ бЪлГаРсКаТа АзБукА и СпРи дА сЕ сПиЧаШ.
Амиии, като за начало плс, пиши с нормални букви и си оправи правописа. Извинявай за забележката, ама тЪка, Збогувахме, слуШей и т.н. ... не ти личи, че си на 16. За малките и големи букви - ще си премълча.
Така по въпроса. Емии като за начало започни да се отпускаш пред него, защото иначе малко трудно ще стане номера. И гледай да не стане забивка за една вечер. Щото мъжете на 20 могат да са мн различни един от друг и не можем да ти дадем точен съвет, нали се сещаш.
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
ПоТърСи СъвеТ От НякОЙ ПроФеСиОНалеН ПсиХоЛоГ...![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Като за начало друг път не пиши така във форумиА относно проблема ти дръж се естествено с него и не се спичай толкова, няма да те изяде
Успех
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Амиии, като за начало плс, пиши с нормални букви и си оправи правописа. Извинявай за забележката, ама тЪка, Збогувахме, слуШей и т.н. ... не ти личи, че си на 16. За малките и големи букви - ще си премълча.+1ВзЕмИ дА нАуЧиШ бЪлГаРсКаТа АзБукА и СпРи дА сЕ сПиЧаШ.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
първата стъпка към сърцето му е правилното писане![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Може ли да сте толкова неграмотни? Излагате се..!
Животът е адът описан в Библията!
Ако и той пише с левия си крак, предполагам, ще се разбирате чудесно.![]()
![]()
Може и да е зографа на Рилският манастир,нали противоположностите се привличат...Първоначално написано от LovePoisoned
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
pff sprete da q ubijdate otnosno tova kak pi6e![]()
![]()
![]()
ae gramotnite da mluknat za malko pfff
![]()
![]()
a sega otnosno preblema ti ami izlizaite po 4esto i gledai da se otpusne6 a ne da kazva6 " Ami ,Ъъ , Аа " i ne6to ot sorta ae yspeh :P
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
e mersi za informaciqtaПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Баси Тфа ПъК хОра РазПЪнаХТе го мОмИчетО че е нАпРавИло НякоЛКо праВописнИ греШкИ пО сПокОйНО Моляви Се![]()
![]()
![]()
спри да се заглеждаш по батковците, ей това е решениетокакво толкова ви привлича в "големите" незнам
![]()
Нямам нерви да го прочета това.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
+1Първоначално написано от valentinka_1990