- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- моята историяяяяяя.........
Прочетох историята ти, не е нищо особено, даже е нормална за днешните тинейджъри и за това недей да се депресираш, то в общи линии нищо не е станало, има хора с много по-големи проблеми.
Първо според мен е малко глупаво да се скараш с приятелка, заради момче. А това скайп и импулс са големи измислици. Там всеки казва едно, пък после прави друго ...
Това с брат ти е много неприятно, разбирам те, макар че моя брат е по-голям. А това, че баща ти е повярвал на него, а не на теб, не говори добре за теб и отношението на баща ти към теб.Трябва да му докажеш, че вече не си неговото малко момиченце и че можеш да се грижеш сама за себе си (ако е така де). Баща ти е прав, че висенето пред компютър не е полезно. Купил ти го е, за да седнеш за 1-2 часа, да си полафиш с приятели, да послушаш музика ... А не да седиш пред него по цял ден. Намери си и други начини да си запълваш свободното време. Пък за облеклото - ми не е хубаво да се обличаш само в черно. То и аз имах един такъв период, но за щастие отмина. Ти си млада, недей да се загрозяваш с това черно. Обличай се в по-топли и свежи дрехи.
А щом казваш, че си позитивен човек - докажи го, недей да се дразниш на тези малки неща и да се сдухваш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.