- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Завиждал ли на Денислав???
Ограни4ена си .. за това 4е някой ти е антипати4ен ,не може да има само 1 при4ина (завист).За жалост много хора в този форум са ограни4ени като теб и това е факт...Първоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
П.П. : не искам да обиждам никой ,просто изразявам мнение,а това 4е няква малка ***** не може да го разбере ...през к*** ми е![]()
i kfo problem li e,.ti na 100 li si? ili ne si bila na taq vazrastПървоначално написано от be_true
Първоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
xaa .. i na men toi mi e 1 ot favoritite no ne jiveq s misalta 4e si4ki iskat da sa kato nego ili ne6ty takova .. kamo li 4e my zavijdat ....
prosto ti si prevazbydena ot misalta za nego![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
na men mi e prez ******* ti kvo misli6Първоначално написано от Naman07
бас държа,че на твоите години не е разсъждавала толкова тъпо /и е била грамотна/Първоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
Много то4но,или просто иска да си на4еше езика с някой :ДПървоначално написано от -4arovnata-
a poznava6 li me ta da znae6 kolko sam gramotnaПървоначално написано от extreme_
po forumite ne moje6 da sydi6 kakyv e 4ovek vse pak
И екстийм е на твоите години, 'ма не е истерична фьенка... 'щото ти си точно т'ва![]()
Тоз', ДениТУ, явно замества НикиТУ от миналата година![]()
кой е казъл, че е проблем?Първоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
просто този факт обяснава:
грамотността ти, интелекта ти...
КАТО ТИ Е ПРЕЗ ******* какво мисля,защо пускаш теми във форум ?!?!?!Ама,4е малоумна *****Първоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
![]()
![]()
За какво трябва да му завиждам, че не проумявам?
Момиче съм и смятам, че изглежда като педал.
poneje na teb ti e prez **** za moeto mnenie na men mi e za tvoeto a ne za na vsi4ki ostanali misle 4e se bqh izrazila qsno na men mi e prez ******* ti kvo misli6Първоначално написано от Naman07
Е, нали като пишеш тук, виждаме как пишеш и как мислиш. Или ти тука нарочно ни гавриш, да си помислим, че си неграмотна и тъпа...Първоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
Гей или не все тая....Има си глас момчето за това е там да пее.Лично аз не го харесвам като мъж,ама както казахте "12-15 годишните е нормално да го харесват"
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
не е.Първоначално написано от LSGirl
а на мен дори гласа му не ми харесва-някакъв лигав е...
а за визията,пф,няма нужда да я обсъждаме,мисля...
това,че 12-15 годишни го харесват сещаш ли се какво показва?![]()
Момиче съм.И на мен ми допада,особено усмивката му,но на моменти някои неща ги прави точно като гей![]()
И като повечето момичета припадат по него трябва момчетата да му завиждат ли?!Тъпо ми звучи...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
момиче съм и от двата пъти,дето съм гледала тая боза,останах с впечатлението,чеее...да,при ича на педал (((:
Каде по-то4но в поста ми пише ,4е не ми пука за мнението ти?!Ти въобще 4етеш ли или само се заяждаш?!Tова ,4е не схващаш за какво ти говоря ,показва само колко си ОГРАНИ4ЕНА!Първоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
![]()
И на мен не ми харесва как пее.
Интересното обаче е,че не разбирам какво му харесвате,но ще си остана непросветена,предполагам.
То явно всеки тук,който не му симпатизира е някъв завистник....,някъв комплексиран идиот без право на мнение![]()
![]()
![]()
Няма НОРМАЛЕН хетеросексуален мъж, който да му завижда.
Не казвам, че е гей, ама всеки случай и мъж не е ..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ne prosto vseki si ima mnenie i ima pravo da go izkajeПървоначално написано от Naman07
i Naman07, ne mislq 4e hora koito se izrazqva s dumite : "prez **** mi e " mogat da govorqt za intelekta na drugite
Ти сама се изрази по този на4ин ,така 4е не се хващай за товаПървоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
ти в момента обяви вси4ки хора,които псуват ,за ниско интелектуални
![]()
za nisko inteligentni ne no ne i za visokoПървоначално написано от Naman07
i se izrazih taka za da vidi6 sam/sama kolko prosta6ko izglejda ot strani
Винаги тъпите и безсмислени теми правят по 2436534 страници за минимално време...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.