.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 150

Hybrid View

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Просташко изглежда и писането ти ,изразих се по този на4ин с намерението да ме разбереш.Все пак 4овек,който пише така не се слави с "visok intelekt" и въобще,защо ли спорим,ти си 4овек,който не приема мнието на другите (не говоря само за моето) ,все пак защо пусна темата-да се заяждаш с всеки които не го харесва?!Защото така изглежда отстрани!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Просташко изглежда и писането ти ,изразих се по този на4ин с намерението да ме разбереш.Все пак 4овек,който пише така не се слави с "visok intelekt" и въобще,защо ли спорим,ти си 4овек,който не приема мнието на другите (не говоря само за моето) ,все пак защо пусна темата-да се заяждаш с всеки които не го харесва?!Защото така изглежда отстрани!
    +1

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Re: zavijdat ili kfo ???

Цитирай Първоначално написано от {}because_of_you{}PpP~
    ne moga da sxvana edno:za6to vsi4ki momi4eta mislqt za DENISLAV e mn gotin (kakto i az mn qsno :P ) a mom4etata 4e e gey .Spored men mu zavijdat a vie kvo mislite
    ми то по тая логика аз завиждам на Азис щот само го плюя

Е, аз съм момиче, а Денислав ми е изключително противен. Сигурно му завиждам? Поне да се научи да мълчи, не да се хвали, че стоял 1/5/10 часа пред огледалото, пък после хората го мислели за гей...
    И стига с тая теория "ти не го харесваш, значи му завиждаш". Щом един човек не харесва друг, НЕ значи че му завижда, точно обратното - не му допада нищо в него.
    С музиката да се срещнем пак се разбрах -
    и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
    Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
    а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от d1zzy
    Е, аз съм момиче, а Денислав ми е изключително противен. Сигурно му завиждам? Поне да се научи да мълчи, не да се хвали, че стоял 1/5/10 часа пред огледалото, пък после хората го мислели за гей...
    И стига с тая теория "ти не го харесваш, значи му завиждаш". Щом един човек не харесва друг, НЕ значи че му завижда, точно обратното - не му допада нищо в него.
    авторката е на 12...за к'ъв *** й обясняваш...няма смисъл

Ми и аз съм момиче,ама тоя ми изглежда голям гей,не че нещо,ама...
    Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
    We kindle and char, inflame and ignite,
    Drink up, me 'earties, yo ho.
    We burn up the city, we're really a fright,
    Drink up, me 'earties, yo ho.

Не знам дали е гей,ама е грозен :P
    момиче съм

дИнислав е насран гларус

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    авторката е на 12...за к'ъв *** й обясняваш...няма смисъл
    samo za info ne sam na 12

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Happy_Without_You
    дИнислав е насран гларус
    не е гларус. миньор е .

само за инфо- акъла ти е на 11-годишна

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Не съм чел мнения,само ще quote-на... "Завиждат или кФо"
    Ти не си над 15 години, Съкваш гномски топки и за да го кажа по интелектуално... Искам да извърша полов акт със биологичния ти родител от женски пол,защото IQ то ти е на опасно ниско за съществуването на човешки субект ниво.
    The Spark

Хахаха...ако обичаш не казвай "всички"!Аз,например, Не си падам по травестити!

Момиче съм и смятам, че е грозен... и тъп. Има къде, къде по-нормални. И не виждам защо му е да парадира с това, колко кецове има? (това ми го казаха приятелки, че е казал, че имал много кецове, за това не съм сигурна дали информацията е вярна...). На мене ми прилича на пе*ераст Просто за такъв го мисля...

Съгласна съм Не мисля, че който не го харесва, му завижда... Аз не мисля, че му завиждам. И, ако бях момче, никога не бих искала да съм като него... Просто ми е противен...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: zavijdat ili kfo ???

ne moga da sxvana edno:za6to vsi4ki momi4eta mislqt za DENISLAV e mn gotin (kakto i az mn qsno :P ) a mom4etata 4e e gey .Spored men mu zavijdat a vie kvo mislite
    еми аз съм момиче и изобщо не го харесвам..само като го чух,че стоял 2 часа пред огледалото и ми минаха всичките мераци

както каза Psychopath* Денислав е насран миньор

до авторката
    май завиждаш на оная пача Пламена ...

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Аз съм момиче,а мисля,че е гей.
    Всяко момче,което иска като неговата фйешън причоскА,просто ще отиде на село,а кравата ще го оближе.
    Нц,педерас.
    xaxaxaxa кравата на село .аз съм момче и смятам че си е 100% педераз.кой друг би ходил с такваз коса и розови дрехи.всички,които мисля друго да си го начук*т

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    ако исках да приличам на него щях да си сложа умряло животно на главата... няма за кво да му завиждам на човекът прическа - около мен си има пу*чици и без да нося розови дрешки.

бтв, на роби уилямс песента я изпя ужасно.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ми... Той е от моя град.... Знам го.
    Не е гей, спи с момичета поне за пред хората, и в същото време е лайно.
    Не е педераст, ама е ебаси злето.
    Прост пример- профила му в импулс- описанието. Като го прочетеш и ти става ясно...
    И съм момиче. Това,че някви пискливи пикли припадат по него далеч не значи,че всички момичета му се кефят.
    i kak mu e nicka v impulse ?????

i na men sushto mi haresva ne mislq che vsichki momicheta go haresvat zashtoto nqkoi momicheta sushto kazvat che e gei .. spored men momchetata ne zavijdat...imat si sobstven stil i .. chestno kazano leko nadut mi se vijda..moji i zaradi tva da e.. edin pyt go razpitvaha nqkfi raboti i toi vika imam mn drehi i kecove...ami nikoi ne go beshe pital tva ama ..

Just laying on the beach and having fun...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ami nqma kak da mu zavijdam ne go znam kaf e toq za prav pyt go 4uvak s kvo sa zanimava toq
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Не му завиждат. Просто наистина прилича на гей. Гласа му не мога да понасям. Момиче съм, ама е хиляда пъти по-лигав от мен. Бих предпочела да се самоубия, от колкото да бъда с някой като него

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    ami mn qsno 4e nqma da mu haresva6 viziqta a glasa.pone sam ostanala s vpe4atlenie 4e si mom4e taka 4e viziqta nema kak da te kefi ama ako be6e momi4e dr 6te6e da misli6
    пак ти казвам-и аз съм момиче.

той е грозен педераст.
    Хаха той е грозен педерас защото знаеш че неможеш да имаш момче като него А каква ли е причината ? сама се досети Нищо лично

точно по такива момчета си падам

Град
    някъде...
    Никой не му завижда .. просто виждат че е ебаси жената и за тва го нареждат .Пък и според мене е смешен,а а съм момиче!Тъй ,че ..

Мега фен Аватара на machoka
    Без да съм чел предишните мнения ще кажа следното:

1. От гледната точка на мъж - МНОГО е готин, чаровен, с излъчване и стил /поне стилистите му са добри/

2. От гледна точка на музикант от преди да проходя - пее много добре, макар и да има още какво да научи /да, много има да учи, не слушайте какво ви говори журито, не са много искрени/ - но за възрастта си се справя отлично.

Като цяло - има визията и страхотната предпоставка да бъде следващият Мюзик Айдъл! Благородно му завиждам по смисъла на това, че ако бях на неговата възраст и се занимавах с пеене - щях да искам да приличам на него.
    Е, за щастие имам по-големи цели.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си