- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Завиждал ли на Денислав???
Държи се неестесвено... а щом девойките харесват мишки(защото прилича изключително) няма лошо![]()
Това си е тяхно право,както и наше ние да преценим дали харесваме някой
на мене ми р противен.. изкуствен .. атипатичен.. 99% гей и мисля че надали има хора,които да вярват че това с Пламена е истинско а не поставено за рейтинг![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Кой каза че момичетата то харесват???Аз съм момиче и тоя Денислав ми е адски противен.Направил си е 'Fashion' прическата,облякъл е скъсаните дънки и розоФата блузка и е отишъл в TV-то да се сваля с Пламенчето(нищо против нея нямам).
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
+1 .. Иван си е Иван - най-големия !Първоначално написано от evi_vd
Първоначално написано от cold_arrow
mn e gotin
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
да, готин е има някакъв фешънски стил и изглежда добре. Съгласен съм, само дето....
не може да пее...и Е гей.![]()
![]()
Не виждам пък какво има да му завиждат момчетата на Денислав. Според мен е лигав и тая тяхната сладникава история с Пламена.... "Лигльо и Лигла".![]()
Умстевеният му капацитет (от малкото му кратки интервюта) също не е завидно голям, така че наистина не разбирам за какво точно Мъжете пък имат да му завиждат.![]()
Харесва се на момиченцата тип 'Пламена', които се прехласват по фешънчета или на 14годишните празноглави кукли. В него харесвам единствено чаровната му усмивка, но дори и тя понякога излъчва особен вид тъпота.
Относно пеенето му... Ивайло според мен е милиард пъти по-добър от него, както Тома и оня Рижльо (![]()
)
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не всички момичета си падат по лигави геичета като Денислав, а момчетата просто НЯМА за какво да му завиждат ...
Пахаха ако момчетата го харесваха ,би било голям резил ... Денислав е тъп гей,има тъпа гейска усмивка и ме дразни
А съм момиче.
Противен ,гнусен фешън ...![]()
![]()
Bre,kakvi sporove sa se zavadili i to zaradi nqkakav personaj ot muzikalno predavane. Da vi se nachudi chovek...
mrazq ligavi pedal4eta! i az li zavijdam![]()
завиждат на Денислав щото:
-немогат да са като него
-не изглеждат толкова добре
-немогат да пеят
-грозни са
![]()
1. не искам да съм като него.Първоначално написано от jeni92_abc
2. изглеждам по-добре от тоя бахур и смея да твърдя, че се обличам по-стилно от него, без гардероба ми е да е пълен с псевдо-фешън парцали. (то верно, че там стилистите ги обличат, но все пак...)
3. пея вярно. нищо повече. той пее като жена. единствения глас от тоя мюзик айдъл, който ми допада е този на тома.
4. дали съм грозен или не го уточнихме по-горе, красив съм даже.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
(puke) ima ujasen xarakter i e adski nadutne mersi .... a i e verno 4e privli4a samo momi4enca na po 12 13 godini
Ivan rlz NAI-GOLEMIQ
а сигурно и НЕМОГАТ да пишатПървоначално написано от jeni92_abc
![]()
а бтв каква е разликата м/у 2 и 4?
dabe da ivan pee gotino ama e tolko ligav . denislav rlz he is the bestПървоначално написано от lov3m3
![]()
Ужасен е, мяза на лигав тъпак.
ПП момиче съм
You got all my love, living in your own hate!
Денислав не е нищо повече от грозна маймуна, с малки черни черти вместо очи, мазнишка усмивка, голямо самочуствие... и скапана прическа да не забравяме.![]()
Хубаво, айде, не е хомосексуалист човека, а просто е педал. Сега доволен ли си, авторе?![]()
Никой нормален човек с хубав вкус и стойности в живота не би му завиждал!
П.П. Момиче съм.![]()
toq denislav ne6to mn nadyt i ddz ne me radva koi znai kolko i sas iskazvaniqta si o6te v na4aloto..ne me radva osobeno...
ivan radva s peeneto si ama naistina mn se ligavi....
& toma sa6to me kefi vapreki 4e ne e moi tip 4ovek ama pone e estestven...
![]()
![]()
![]()
ei mujo 6te biaПървоначално написано от style_hip_hop
![]()
kfo lo6o ima kat govori z drehite si i kolko kecove ima
be mn mn si e gotin i pee super.ivan su6to radva ama denislv the best
![]()
Първоначално написано от extreme_
![]()
![]()
![]()
пфф да бе да прилича на дедоти тоа толко грозен не е хубав кат ДенИславПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
![]()
за пуберките,който са толковааа неориентирани много ясно,че ще го харесват,ама и те ще пораснат де! Всичко с времето си......